papabiris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 2)παιρνεις απο ενα χρωματοπωλειο ναυλον με τις φουσκαλιτσες μπολικο να γεμιζει το το μεγαλο κουτι χαλαρα. κοιτα σε καταστημα με ειδη συσκευασιας ισως και σε καταστημα με μονωτικα, πλαστικα
seventh_son Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 epeidi esteila pcaki tin proigoumeni vdomada me ta elta sti ko tha sou po akrivos. katarxin ta 37 euro pou sou zitaei i acs rotises an einai gia ton proorismo pou thes? giati emena gia ko mou zitage 60. tespa sto thema mas. Ena meso pc ( ego eixa steilei to aplo tou plaisiou me ta 49 euro ) me ena dvdr ena skliro , cpu floppy kai karta grafikwn kai modemaki pano zigize giro sta 14 kila . apo kei kai meta to vala mesa sti siskevasia tou plaisiou me ta felizol tou egrapsa pano efthrafsto kai to steila mazi me alla tria demata ( ek ton opoion to ena othoni tft tin opoia tiliksa me naylon me tis fouskalitses ) kai sinolika gia kw mou pigan 30 euro. Kai apoti mou pe simera to ksaderfaki mou ta pire ola komple kai leitourgika. naylon me fouskalitses tha vreis se opoidipote sovaro xromatopoleio. telos na ksereis oti akoma kai oi metaforikes de lamvanoun ipopsi tous apo efthrafsta kai ta sxetika. thymamai otan douleva se metaforiki sta spata, eite egrafe efthrafsto eite oxi to dema eixe tin idia metaxeirisi. etsi apla.
profitis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Eπειδή και εγώ φεύγω για τα Χανια την Κυριακή(πρωτοετής φοιτητής γαρ) και θέλω με κάποιον τρόπο να στείλω το pc στα Χανιά. Αν θελήσω να το στείλω με courier θα πρέπει να το παραδόσω σε κάποιο point τους και θα μου το φέρουν στο σπίτι μου στα Χανιά;Ή γίνεται διαφορετικά η παράδοση-παραλαβή; Τα Ελτα(πέρα απο το pc θα σταλθουν και άλλα πράγματα) πάνε με βάρος συσκευασίας;Τα παραδίδεις σε ένα υποκατάστημα στην Αθήνα και τα παραλαμβάνεις απο άλλο υποκατάστημα όπου θέλεις να πάνε;Γίνεται τίποτα παράδοση στο χώρο σου; Για το pc αξίζει να στείλω μόνο το κουτί(αυτο ζυγίζει και τα περισσότερα κιλά) και να μεταφέρω εγώ τις κάρτες(οι δίσκοι σε οποιαδήποτε περίπτωση ταξιδεύουνε μαζί μου,δεν το διακινδυνεύω!!!)
papabiris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 ρε παιδια παιδια τι εχετε ολοι με τα ελτα και τα κουριερ το κτελ δε σας κανει? μα ειναι τρομερα ευκολο να κανει κανεις μια ασφαλεστατη συσκευασια τον υπολογιστη του και να το στειλει οπουδηποτε. δηλαδη ο μονος λογος του να πληρωσει καποιος 37 50 60 ευρω θα ειναι γιατι βαριεται να παει να αγορασει λιγο ναυλον με φουσκαλες μια ταινια και να βρει ενα μεγαλο κουτι να τον βαλει μεσα. 10 χρονια τωρα στελνουμε 30 δεματα τη μερα απο τη δουλεια μου σε ολη την ελλαδα και κανενα μα κανενα δεν επαθε ποτε τιποτα. οσες ιστοριες λενε "εμενα μου διαλυθηκε" "εμενα μου ελιωσε" κτλπ εγιναν γιατι εβαλαν το pc χυμα σε ενα κουτι εβαλαν και λιγη ταινιουλα να κλεισει απο πανω και τοστειλαν ετσι
S2Katana Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικα εγω εστειλα σκληρο μεσα σε ναυλον με φουσκαλες, τυλιγμενο 2 φορες, με χαρτονι 2πλο απεξω και απλα τον κατεστρεψαν...Ηταν ολος unreadable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.