gherudos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Κουλή η ερώτηση αλλά είναι σημαντικό για μένα να μάθω καθώς θέλω να το στείλω σε άλλη πόλη μέσω κούριερ.Αν είναι μέχρι 10 κιλά θα μου κοστίσει 37 ευρώ.Ξέρει κανείς κανένα άλλο τρόπο ποιο οικονομικό αλλά ασφαλή;
Shineboy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Βάρος δε ξέρω ακριβώς, σίγουρα πάνω από 10 κιλά πάντως. Για το ΚΤΕΛ δε θα στο προτεινα γιατι ειχα στειλει ασυνοδευτο ενα PC σε φιλο φοιτητη και το παρελαβε με σπασμενο το μπροστα πορτακι και το κουτι ηταν ταλαιπωρημενο, παρόλο που εγραφα "ΕΥΘΡΑΣΤΟ" πανω στη συσκευασια αν το στειλεις ετσι φροντισε να είναι πολυ καλα συσκευασμενο με φελιζολ γυρω απο το pc αν ειναι δυνατό παντως δε θα σου κοστισει πανω απο 10 με 15 ευρώ
gherudos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 μέχρι 10 κιλά το στέλνω με ACS με 37 ευρώ αλλιώς του βγάζω μερικά κομμάτια και το φέρνω στα 10 κιλά...Αυτό θα κάνω μάλλον.Αλλά πόσο να ζυγίζει το άτιμο;
PlaStiK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ζυγαριά δεν έχεις σπίτι; Η δεν το έχεις ακόμα στα χέρια σου το pc;
gherudos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 έχω αλλά είναι φασαρία γιατί μετά θα πρέπει να συνδέσω όλα τα καλώδια και αύριο πάλι να τα αποσυνδέσω όλα για να το πακετάρω
Cyric Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Polla e3artwntai apo to kouti pou exeis.. Poio einai? As poume to heiroichi ci-6c29 einai 5.4kg enw to tt soprano einai 9.4kg.. Kai an pame se full tower opws to stacker einai gyrw sta 15kg.... Ypologise akoma oti h syskevasia to varainei konta 1misi kg....
Silent Arrow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ανεβα στη ζυγαρια μονος σου.... στη συνεχεια παρε αγκαλια το PC και ανεβα παλι στη ζυγαρια. Η διαφορα ειναι το βαρος του PC σου!!
eurander Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικα γιατι δε μεταφερεις τη ζυγαρια κατω απο το pc? Παντως με ΕΛΤΑ δε θα εχεις προβλημα. Πριν μερικους μηνες η γενικη ταχυδρομικη ειχε και μια υπηρεσια Β' προτεραιοτητας, που κοστιζε το μισο απο οτι η κανονικη αποστολη. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα.
kostasplak1986 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικα γιατι δε μεταφερεις τη ζυγαρια κατω απο το pc? vasika auto tha sou proteina ki ego!
gherudos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 διότι είναι σε μέρος τέτοιο που δεν χωράει η ζυγαριά,αν ήταν απλό θα το έκανα.Το κακό είναι ότι πρέπει να συνδέσω και αν αποσυνδέσω 200 καλώδια...
papabiris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον εμενα η γνωμη μου ειναι η εξης: 1)πας σε μια αποθηκη σε ενα καταστημα στα σκουπιδια δεν ξερω που καπου και βρισκεις ενα χαρτοκιβωτιο αρκετα μεγαλυτερο απτο χαρτοκουτο του pc 2)παιρνεις απο ενα χρωματοπωλειο ναυλον με τις φουσκαλιτσες μπολικο να γεμιζει το το μεγαλο κουτι χαλαρα. 3)βαζεις το κουτι με τον υπολογιστη μεσα στο μεγαλο κουτι και γυρω γυρω στοιβαζεις το ναυλον καλα 4)κολλας αυτοκολλητο η φτιαχνεις σε εκτυπωτη μια Α4 με μεγαλα κοκκινα γραμματα ''ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΑΡΜΑΚΑ'' , ''ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΥΘΡΑΣΤΟ'' και ''Μ@Λ@Κ@ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ'' για να το δουν οι γκαβουλιακες το πισακι σου θα φτασει σωο και αβλαβες ακομα και στο Κωλοκοτρονιτσι με αυτον τον τροπο. επισης θα σου παει το πολυ 12 ευρω. αν σου πει τιποτα αυτος στις αποθηκες βαλτου τις φωνες οτι κανει λιγοτερο. Εμεις στην φαρμακαποθηκη παντα παζαρευουμε τις τιμες
Aerico Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Αδερφέ κοίτα πόσο απλά είναι τα πράγματα: Το PC θα το στείλεις με το κτελ αφού πρώτα το βάλεις μέσα με νάυλον κλπ. , όπως είπαν και οι πιο πάνω. Δεν θα πάθει απολύτως τπτ...!!! Έχω στείλει με το κτελ ότι μπορείς να φανταστείς :-D και σε μία απόστολή ένας έστειλε ένα μηχανάκι (FX συγκεκριμένα)!!!!!!!! (ναι το χώρεσαν μέσα στο χώρο για τις βαλίτσες). Είναι ο οικονομικότερος και πιο ασφαλής τρόπος για να στέλνεις δέματα!!!!!
gherudos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 σας ευχαριστώ πολύ παιδιά,μάλλον θα το πάρω μαζί μου στα ΚΤΕΛ.Αλλά από περιέργεια θα το ζυγίσω που μπορώ να προμηθευτώ τις φουσκαλίτσες ρε παιδιά;αυτό δεν το υπολόγισα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.