kainourios80 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Πηγα σημερα στον οτε για να βαλω adsl συνδεση και μου ειπαν οτι στην περιοχη που μενω ( μενω στο Παγκρατι ) δεν υπαρχουν ανοιχτες πορτες για adsl. Μου ειπαν να ξαναρωτησω σε ενα μηνα. Τι σημαινει ακριβως αυτο και ισχυει μονο για τον οτε , δηλαδη δενειναι διαθεσιμη η adsl μονο απο τον οτε και μπορω να βρω απο αλλη εταιρεια η πρεπει να περιμενω να ανοιξουν αυτες οι πορτες ( οταν και αν ) ;
gherudos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις,αλλά κάνε την αίτηση από τώρα ώστε όταν ελευθερωθεί μια πόρτα να έχεις προτεραιότητα.
kainourios80 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ο υπαλληλος μου ειπε να ρωτησω σε ενα μηνα αλλα μου πε οτι υπολογιζει νεες πορτες να ανοιξουν σε περιπου 4 μηνες. Γιατι τοση καθυστερηση παρα την αυξημενη ζητηση ? Ειναι δυνατον?
schumacher_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Ο υπαλληλος μου ειπε να ρωτησω σε ενα μηνα αλλα μου πε οτι υπολογιζει νεες πορτες να ανοιξουν σε περιπου 4 μηνες. Γιατι τοση καθυστερηση παρα την αυξημενη ζητηση ? Ειναι δυνατον? Αν μένεις παγκράτι και σου είπε για νέες πόρτες σε 4 μήνες, τότε μάλλον με κανένα βλάκα μίλησες... αν είναι δυνατόν, στο κέντρο της Αθήνας να κάνουν 4 μήνες να βάλουν πόρτες!! Mercy... Πήγαινε κάνε εσύ αίτηση για adsl σε όποιο πάροχο θέλεις, ώστε όταν θα μπουν καινούριες πόρτες, να αντιστοιχεί σίγουρα μία και σ' εσένα...
amartolos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Πρόβλημα με πόρτες??? Νόμιζα ότι άυτο το πρόβλημα το είχε λύσει ο Π-οτε!!!
Xvipes Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Πρόβλημα με πόρτες??? Νόμιζα ότι άυτο το πρόβλημα το είχε λύσει ο Π-οτε!!! μα το έκανε.fullare όλα τα dslam :twisted:
--b}{d-- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι δραματική η κατάσταση με τον πΟΤΕ. Μπορεί για το Παγκράτι να φαίνεται αστείο το 4μηνο αλλά στην περιοχή μου (Στυλίδα) ξέρω άτομα που περιμένουν από αρχές καλοκαιριού για πόρτες. Το πιο αισχρό πάντως είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις μια υπεύθυνη απάντηση από πουθενά. Ρώτησα στην εξυπηρέτηση να μου πουν το τηλ. του αρμόδιου τμήματος και πήρα ως απάντηση πως δεν έχουν τηλέφωνο! Έμεινα άφωνος για λίγα δευτερόλεπτα αφενώς λόγω εκνευρισμού-σοκ και αφετέρου γιατί ήθελα να ακούσω την επόμενη ατάκα του στυλ "μόνο με ταχυδρομικά περιστέρια επικοινωνούνε". Φυσικά άκρη δεν βρέθηκε.
schumacher_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 -;1301428']Είναι δραματική η κατάσταση με τον πΟΤΕ. Μπορεί για το Παγκράτι να φαίνεται αστείο το 4μηνο αλλά στην περιοχή μου (Στυλίδα) ξέρω άτομα που περιμένουν από αρχές καλοκαιριού για πόρτες. Το πιο αισχρό πάντως είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις μια υπεύθυνη απάντηση από πουθενά. Ρώτησα στην εξυπηρέτηση να μου πουν το τηλ. του αρμόδιου τμήματος και πήρα ως απάντηση πως δεν έχουν τηλέφωνο! Έμεινα άφωνος για λίγα δευτερόλεπτα αφενώς λόγω εκνευρισμού-σοκ και αφετέρου γιατί ήθελα να ακούσω την επόμενη ατάκα του στυλ "μόνο με ταχυδρομικά περιστέρια επικοινωνούνε". Φυσικά άκρη δεν βρέθηκε. Μα γι' αυτό ακριβώς σχολίασα κι εγώ το "4 μήνες για το Παγκράτι"... δηλαδή οι υπόλοιπες περιοχές (εκτός μεγάλων αστικών κέντρων) τι θα κάνουν? Γι' αυτό, κάθε Κυριακή πρωί στην εκκλησία και προσευχές για adsl...
De@th L0rd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μιλώντας με υπεύθυνο άτομο στον οτέ (όσο οξύμωρο και αν ακούγεται) είναι αδύνατον πλέον να περιμένεις πάνω από 1,5 μήνες για πόρτες.Τον πιστεύω γιατί μου εξήγησε πως βάζουν τις πόρτες στα DSLam.Περιμένουν πρώτα να fullarei και μετά βάζουν πχ 60 πόρτες.Και κάνουν κύκλους στις περιοχές ανάλογα με τον πληθυσμό χρηστών στα DSLam.Ειδίκα σε περιοχές όπως Παγκράτι θα περιμένεις λιγότερο από μήνα νομίζω.
theo37 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 πόρτες υπάρχουν,...στα κουφώματα έχει ένα πρόβλημα ο οτε....lol
PETROS13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 αν περιμένουν και αλλοι στην περιοχη εκείνη για dsl και μαλιστα εδω και καιρό δεν σε βλέπω καλά.. ο οτε αντί να φτιάξει dslam φουσκώνει τα ίδια και ο ένας τρώει την ταχύτητα του άλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.