Προς το περιεχόμενο

το νεο corsa?

geo99rge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το εχετε δει στο ιντερνετ? το νεο corsa η γνωμη σας για το 1,4 λτρ enjoy?

δεν το εχουν φερει ακομα αλλα σαν πρωτη ματια?

Δημοσ.

Το ειδα απο κοντα. Ειναι παρα πολυ ωραιο. Μοιαζει με το ASTRA αλλα ειναι ποιο συγχρονο. Συγκεκριμενα ειδα την 5θυρη εκδοση. Η 3θυρη πρεπει να ειναι ακομια ποιο ωραια. Ειδικα η εκδοση sport θα ειναι τελεια.

Δημοσ.

Πήγαινε και πάρτο. Απ ότι βλέπω είναι αρκετά βελτιωμένο. Διάβασε και το review στο auto triti... To enjoy το 1.4 το δίνουν προσφορά με αρκετά extras αν δεν κάνω λάθος με 13.200 :mrgreen:

Ρίξε μια ματιά εδώ

Δημοσ.

Ήμουν ανάμεσα στο νέο corsa και την νέα BMW F800ST

Υπερίσχυσε το δεύτερο. Τα ένστικτα δεν γίνεται να τα πνίξεις.

Δημοσ.

[offtopic]

Και καλά τους έκανες! :mrgreen:

προσωπικά πάντως με 500? λιγότερα θα έπερνα αυτό :P

[/offtopic]

Δημοσ.

Ωραίο είναι αυτό, αλλά το άλλο έχω σκοπό να το κυκλοφορήσω λίγο στην Ευρώπη. Άρα ο έλικας της BMW ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση.

Στην Ρωσία θα αλλάξω ιμάντα, θα βάλω λάδι, και θα γυρίσω πίσω. Aν πήγαινα με το corsa, θα άλλαζα corsa. lol

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι τίθεται καν σύγκριση.

Φυσικά την F800ST!

(ελπίζω να μην σου πήρε πάνω από 5 δευτερόλεπτα για να φτάσεις στην σωστή απόφαση)

Δημοσ.

Δε ξέρω πως μερικές εταιρείες καταφέρνουν να βγάζουν τα τρίπορτα μοντέλα τους τόσο πολύ ασχημότερα από τα πεντάθυρα. Αν και το βλέπω για πρώτη φορά σε φωτογραφία το τρίθυρο ίσως είναι από τα ασχημότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Το πεντάθυρο στρώνει (αν και μόνο από κοντά μπορείς να πεις με σιγουριά)

Δημοσ.

DrLo ειναι σε ποιο επιθετικες γραμες ασχετα αμα στρογγυλευει σε καθε σημειο ενωσης (π.χ. μπροστα στη μασκα)

ωραιο μηχανημα και η BMW αλλα αυτα ειναι σιγουρα θεμα γουστου, και θεμα κινησης και θεμα ευκολιας.

δεν το εχω δει αλλα περιμενω, μπορει στις φοτογραφιες να ειναι τελειο και απο κοντα να μη σου αρεσει. βεβαια αυτο που παιζει ρολο ειναι να μη βγαζει προβληματα καθε λιγο και δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι τα opel, π.χ. το σεατακι ππου εχω ειναι παλιο αλλα ειναι θηριο δεν καταλαβαινει τιποτα, ειναι και χιλιαρι, αλλα ειναι παλιο του '98 και ολο κατι βγαζει προβληματακια βγαζει.

θελει καποιες επισκυες απλες ετσι, κατι λιγο το προφυλακτυρα, ζυγοσταθμηση εχουν παρει λιγο κλιση οι ροδες κατι το αλλο ολο μαζευονται

δεν αποκλειω τα υπολοιπα αυτικινητα απλα ψαχνω καποια επιλογη καλη και μακροπροθεσμα.

Δημοσ.
Δεν νομίζω ότι τίθεται καν σύγκριση.

Φυσικά την F800ST!

(ελπίζω να μην σου πήρε πάνω από 5 δευτερόλεπτα για να φτάσεις στην σωστή απόφαση)

Μου πήρε 2 δευτερόλεπτα για να πείσω τον ευατό μου και 2 εβδομάδες να πείσω την γυναίκα μου. Αλλά τελικά όλα καλώς.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] και 2 εβδομάδες να πείσω την γυναίκα μου. [...]

Την επόμενη φορά δοκίμασε με σφυρί. ;)

[no offence]

Δημοσ.

Το κόλπο (αν θες να το χρησιμοποιήσεις) ήταν να της πω πόσο ωραία ρούχα και μπότες θα φοράει, και ότι μπορεί να τα διαλέξει μόνη της.

Και ότι καλύτερα καβάλα σε BMW, παρά μέσα σε corsaκι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...