tsakonas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 to xeirotero omws kses poio einai? oti ektos apto driving kai tin ekplhktikh ateliwth istoria tou GTA...ola ta alla einai kalutera....ta ptwmata sto GTA htan kalutera? h to shooting? i ta grafs? i to perivallon? i atmosfaira? tpt apo afta distixws....giafto eipa den tithete thema sigrisis ,otan vgei to GTA4 to ksanasizitame....
greeneye Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 re paidia otan pernis tzipaki me piraulous i ksero go kana elikoptero h allo oxima pos diaolo diaxorizis pote rixnei sfaires kai pote piraulous patontas mouse "rodaki" ? den brisko kati diaxoristiko kai sinexos paizo pano kato stis enallages xoris na xero.Kati tha iparxei sigoura pou den prosexa e ? Kserei kaneis? h sthn tyxh patate kai eseis
tsakonas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ba stin tuxh....outws i allws ola k ola einai 2 opote ....
S2Katana Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 to xeirotero omws kses poio einai? oti ektos apto driving kai tin ekplhktikh ateliwth istoria tou GTA...ola ta alla einai kalutera....ta ptwmata sto GTA htan kalutera? h to shooting? i ta grafs? i to perivallon? i atmosfaira? tpt apo afta distixws....giafto eipa den tithete thema sigrisis ,otan vgei to GTA4 to ksanasizitame.... Σε αυτο ειμαι απολυτα συμφωνος.
EKTELESTES Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ και εγώ παιδιά, ενω το Gta δε μου άρεσε καθόλου, με το Just Cause έχω εντυπωσιαστεί, μουσικούλα, γραφικά υπέροχα, φοβερές σκηνές κ τρελές, ελικόπτερα να σε γαζώνουν, οχήματα-σκάφη κλπ με πολυβόλα-πυραύλους,τα απίστευτα άλματα απο γκρεμούς-βουνά, την απίστευτη θάλασσα, τις υπέροχες σκιές των δέντρων στον δρόμο κλπ... και..ακόμα είμαι σχετικά στην αρχή :) 1 χαρά παιχνιδάκι !!
alex8850 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Eγω ενα εχω να πω.Μονο και μονο που το συγκρίνεται με το gta αυτο δειχνει την ανωτεροτητα του.Οπως σε αλλα forums εδω μεσα που ολοι συγκρινουν τα αντιγραφικα τους με τα plextor.Θα το ξαναπω δεν ειναι τυχαιο που στο gamespot η βαθμολογια του ειναι 9.6 και στο αλλο 7.2(just cause).Απλα μου φαινεται οτι ολοι βλεπετε τα γραφικα που οντως ειναι καλυτερα,δηλαδη οπως λεμε γενικα την εικονα και οχι την ουσια.Απλα το gta ειδικα το τελευταιο δεν ειναι παιχνιδι,προσπάθησε να γινει πραγματικοτητα κατι που σε αρθρα περιοδικων που εχω διαβασει εφερε επανασταση στα παιχνιδια ως προς το τροπο παιχνιδιου(π.χ το φαγητο,γυμναστηριο,κολυμβηση,γκομενες...).Παιχνιδι αλλα παιχνιδι ωραιο με το ιδιο τρελιαρικο gaming ειναι και το total overdose που ειχε βγει παλι απο την eidos ακριβως ενα χρονο και θα ελεγα οτι το just cause ειναι το βελτιωμενο total overdose. Προς θεου,δεν λεω οτι δεν μου αρέσει εχω αρχίσει ηδη να το παιζω οπως τερματισα και το total overdose,γιατι μου αρεσει που ειναι παιχνιδι και οχι τοσο αληθινό.Με τις τρελες πτωσεις με τα αλεξιπτωτα,η εξοδος των αυτοκινητων...κλπ. Μην ξεχνατε επισης οτι το gta ειχε βγει μονο δυο χρονακια πριν,που στον κοσμο των υπολογιστων.... πιστευω να ξερετε ποσα εχουν γινει απο τοτε μεχρι τωρα,τι καρτες γραφικων έχουμε τωρα και τι τοτε. Τελος,ενα χαρακτηριστικο που εχω παρατηρησει ειναι οτιδηποτε εχει κυριαρχησει στην κατηγορια του υπαρχει η ταση να το κατατροπωνουμε.Λες και μας εχει κανει κατι το gta και λεμε 'αχ,αχ κοιτα.Βγηκε αυτο και ειναι καλυτερο".
Socratis_g Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ρε παλικάρια όταν σας την πεφτουν οι μπάτσοι τι κάνετε? έχουν φρικάρει τελείως τα @@ !! "δις ις δε πολιτσία" Εχω περάσει πόσες αποστολές έχω σώσει σε safe houses και αυτά τα αλβανάρια το χαβά τους:twisted: !! Μήπως έχει κολλησει το παιχνίδι? πως τους ξεφωρτόνομαι?
tsakonas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 kai gw eixa berdeftei alla an parathrhseis den kunhgan esena!!! ektos kai an ta noumerakia panw deksia lene 1-2-3 klp.... otan den uparxei kokkino noumeraki epanw tote de se kunhgaei kaneis...kai to elikoptero pou tha se sinodevei meta apo merikes apostoles einai kourastiko kai rixnei stous gurw sou...
Socratis_g Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 εεεε μααααα. με τους π@υστηδες. Αντε μαμηθείτε με την πολιτσία!! Ta sides quest εχουν κανένα νόημα? χαζοαποστολές μου φενοται και εχω παίξει κανα δυο το πολύ. ΥΓ: Τσάκονα ωραίο avatar!! αν το έχεις σε μεγάλη ανάλυση στείλτο μου με mail
jimbrav Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 20-25 kapou toses....kamia vdomada kai 2-3 apaftes htan paaaara polu duskoles...eidika i teleftea...pantws exei polu prama akoma na kaneis alla epanalamvanete kai to variese.... file tsakona stin epomeni mision pos proxoras ??? giati olo side vrisko kai kano....
Socratis_g Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ακολούθα ένα μαύρο θαυμαστικό στο χάρτη. Μόλις το τερματισα. Είναι πολύ μικρό αν δεν παίζεις side quests. Δεν πειράζει, το saints raw πρεπει να είναι πολύ καλύτερο Ps:Τσάκωνα στείλε μαιλ!!
jimbrav Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ακολούθα ένα μαύρο θαυμαστικό στο χάρτη. Μόλις το τερματισα. Είναι πολύ μικρό αν δεν παίζεις side quests. Δεν πειράζει, το saints raw πρεπει να είναι πολύ καλύτερο Ps:Τσάκωνα στείλε μαιλ!! se eyxaristo socratis....
tsakonas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ΥΓ: Τσάκονα ωραίο avatar!! αν το έχεις σε μεγάλη ανάλυση στείλτο μου με mail /offtopic thanx!!!den tin exw re gmt!!! an tin vrw tha sou pw...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.