tsakonas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Eftase!!! kai einai mono 6.2 gb !!! Kati metaksy GTA kai Far Cry...gia na doume!!
User_32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Φαίνεται πολύ ωραίο ! το demo είναι του είναι εδώ
Marcos_Aurilius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εμένα πάλι μου φαίνεται λίγο... λιτό. Έχει δει κανείς κανένα rolling demo?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ξερω 6.2 ειναι πολλα... θα μου χαλασει το ratio. Απο την αλλη δεν με συγκινεί ιδιαίτερα...
S2Katana Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μου φαινεται οτι θα εχει arcade αισθηση...Δυστυχως τα GTA series εχουν θεσει τον πυχη πολυ ψηλα!
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μου αρέσουν πολύ τα screenshots... και μένα όμως δεν μου πολυκάνει καρδιά να το ψάξω...ουτε καν το demo. GTA is the stuff
metmat Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά είναι τελικά σε στιλ GTA; Προσωπικά το GTA δεν με συγκινεί. Αν είναι λοιπόν τέτοιο είδος να μην την ψάξω την δουλειά. Αν είναι όμως στιλ Far cry πολύ ευχαρίστως να του αφιερώσω όση ώρα θέλει!!!!
tsakonas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εχμ...... ο χαρτης του ειναι περιπου 2000 τετραγωνικα χιλιομετρα δλδ 25 φορες μεγαλυτερος απο αυτον του GTA.....Το install θελει 7.2 γιγα!!!
tsakonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ntaks paidia exw meinei ligo m@l@k@s/........to paixnidi mamei k dernei....to mono pou ysterei einai sto driving....alla de me xalaei katholou...apisteyto game...exw meinei afwnos..
S2Katana Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 to mono pou ysterei einai sto driving κακο αυτο.
Miller Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ξέρω τι λέει σαν παιχνίδι πάντος σαν προγραμματισμός σκίζει!! Crash το demo ,crash k το full game...ούτε το πρώτο loading screen δεν είδα :evil: Ευτυχώς που υπάρχουν κ παληκάρια σαν τους αναφορτωτές κ φτιάχνουν patches για να παιζουν τέτοια games! :-D :twisted:
tsakonas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 kati fteei sto pc sou mallon giati se mena kai se osous exw diavasei pezei mia xara....akoma den exei crasharei pouthena.
mihalakis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 kai afou to efere h kouventa kserei kaneis neanias na me proteinei kanena paixnidi pou na fernei se far cry?to gta den me enthousiase toso...thelo far cry...h kati paromoio
Miller Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 kati fteei sto pc sou mallon giati se mena kai se osous exw diavasei pezei mia xara....akoma den exei crasharei pouthena. Χλωμό το κόβω διότι δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα prob με άλλο game-software κ πίστεψε με παίζω αρκετά!Το κουλό της υπόθεσης είναι ότι με το "patch" έτρεξε! Επισης αν ρίξεις μια ματιά στο official forum του παιχνιδιού υπάρχει κόσμος που παραπονιέτε για crash στο demo. mihalakis φανταστικά fps αν δεν τα έχεις παίξει ειναι το half life 2 κ το fear.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.