Προς το περιεχόμενο

Δεν επικοινωνει το κινητο με το laptop(bluetooth)

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατε πηρα ενα laptop acer 9412AWSMi και ενα κινητο samsung d-830 αλλα δε μπορω με τιποτα να τα κανω να επικοινωνησουν μεσω bluetooth που υποστηριζουν και τα 2.Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

δε χρειάζεται να εγκατήσεις το software του κινητού στο pc για να το δεις αυτό, παρά μόνο να ενεργοποιήσεις το μπλέ δόντι στον υπολογιστή, ανοίγοντας το αντίστοιχο πρόγραμμα πχ.

Μετά στείλε κάτι από το κινητό στο pc να δεις αν το παίρνει.

Δημοσ.

Eχεις πατησει το κουμπακι στο φορητο για να ανοιξει το Bluetooth? Φανταζομαι ανοιγεις και το Bluetooth απο το κινητο.

Χρησιμοποιεις την τελευταια εκδοση του Samsung PC Studio?

Mπορεις να το βρεις απο εδω:

http://europe.samsungmobile.com/eng/mobile_phone/manual.jsp

Δημοσ.

Ναι ενοειται οτι εχω δοκιμασει ολα αυτα πριν κανω post.Ενοειται επισης οτι εχω δοκιμασει το pc studio 3 αλλα ματαια.Μεχρι και ξεχωριστο κουμπακι εχει ο φορητος με το σηματακι του bluetooth πανω αλλα οταν το παταω εισπρατω ενα μεγαλοπρεπες no device.Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις παντως και ελπιζω να βρω μια ακρη.

Δημοσ.

den xreiazetai programma gia na doulepsei to kinhto me mpledontiarh laptop. Sto diko mou to laptop xrhsimopoio xoris provlhma ena n-73,k-800,k750 kai alla paromoia, kathos kai siemens meso iperithris thiras. Exeis dokimasei me allo kinhto?mhpos einai kleidomeno to samsung an kai pleon akougetai koulo?by the way exeis perasei tous drivers tou bluetooth tou forhtou ston forhto?

Δημοσ.

Πιο συγκεκριμενα αφου ανοιξω το pc studio επιλεγω συνδεση bluetooth και στην πομενη οθονη 'Συνδεση του τηλεφωνου με τον υποογιστη με τον Οδηγο συνδεσης'.Αμεσως μετα μου πεταει οτι 'Ο Οδηγος συνδεσης μέσω Bluetooth δεν υποστηριζεται'.

Δημοσ.
Μεχρι και ξεχωριστο κουμπακι εχει ο φορητος με το σηματακι του bluetooth πανω αλλα οταν το παταω εισπρατω ενα μεγαλοπρεπες no device.

Φιλε μου η Acer φτιαχει ενα σασι για τα laptop της και αναλογα τι πληρωνεις τα εξοπλιζει αναλογα. Αυτο σημαινει πως εχεις παρει ενα μοντελο που δε εχει ενσωματωμενο bluetooth, απλα εχει το κουμπακι και οποτε το πατας σε ενημερωνει πως δεν υπαρχει device.

Aγορασε ενα εξωτερικο USB Bluetooth πλεον εχουν πεσει πολυ οι τιμες τους με 20-25? κανεις την δουλεια σου...

Δημοσ.

Οταν σκαναρω με το κινητο δε θα επρεπε να βρισκει το laptop?Με ενα φιλαρακι που δοκιμασα που εχει το k750 επρεπε να τον σκαναρω πρωτα εγω,να τον κανω add στη λιστα με τις bluetooth συσκευες και μετα να ανταλαξουμε αρχεια.Δηλαδη απο αυτον δε μπορουσε να ξεκινησει το πραγμα.Και να φανταστειτε οτι μια επιλογη ασφαλειας που υπαρχει στο μενου του bluetooth του κινητου ειναι απενεργοποιημενη!

Δημοσ.

ta paidia exoun dikio...to oti yparxei koumpi gia bluetooth den simainei oti exeis kai bluetooth....

aaa prosekse otan agoraseis bluetooth min pareis tis mobile action giati doulevei mono me to programma tis (toulaxiston sta proigoumena modela etsi itan....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...