panmik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Αγαπητοί φίλοι, Μέχρι πρότινος φανατικός υποστηρικτής της "εναλλακτικής" Φορθνετ μιας και είμαι (ήμουν απο εδώ και πέρα) πελάτης εδώ και χρόνια στην τηλεφωνία και τον Μάρτιο 2006 πήρα οπως πολλοί απο εσάς το adsl in a box 384. To πακέτο έληξε στις 9/9/2006. Εγώ έψαξα τοτε για το τι επαιζε στην αγορα και βρήκα πολύ καλύτερες προτάσεις (βέβαια για την χρήση που το θέλω!). Απο τότε μέχρι και τώρα 21/9/2006 ώρα 11.22 δεν μου εχει διακόψει το κύκλωμα...(την πρόσβαση εννοειται πως την έκοψε). Παρόλο που προσπαθώ να πιάσω γραμμή ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ!βαρεθηκα να ακούω το σημα της φορθνετ και το ηχογραφημενο "Ολες οι γραμμες είναι κατειλημένες. Παρακαλώ καλέστε αργότερα!" .Τι εμαιλ τους εστειλα και τους παρακάλαγα να μάθω ποτε θα διακοπεί το κύκλωμα γιατί ο αλλος πάροχος δεν μπορεί να ενεργοποιησει το κύκλωμα αφου φαινεται ιδιοκτησία της Φορθνετ....ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΩΣΑΝΕ.. περίμενα μάλιστα 4 μέρες πριν τους στείλω νεο ! συγχαρητήρια στην Φορθνετ λοιπόν! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ!
ApSiMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλε μου και εμενα μου το ειχαν καθυστερησει πολυ το κοψιμο.....Λέει έπρεπε να με παει τηλ καποιος απο το τμημα διακοπων να με ρωτήσει γιατι κ αν υπηρχε καποιο προβλημα κλπ. Εκτός από αυτό για την αποδέσμευση της γραμμής θέλει και ο ΟΤΕ μερικές εργάσιμες μερες.... Εμενα μου απενεργοποιήθηκε 2-3 βδομάδες μετά τη κανονική λήξη της σύνδεσης. Εν το μεταξύ αφού είχα γραμμή έπαιρνα συνέχεια demo από τη forthnet και ετσι δεν εμενα χωρίς DSL
NiTroGen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 [offtopic] ...πράσσειν άλογα, όχι πράσινα άλογα!!!! :roll: [/offtopic]
getty Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 [offtopic] ...πράσσειν άλογα, όχι πράσινα άλογα!!!! :roll: [/offtopic] [offtopic]γηράσκω αεί διδασκόμενος [/offtopic]
sotos65 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 [off topic]"Πράσινα άλογα" είναι στα νέα ελληνικά, παραφθορά του "πράσσειν άλογα" (να κάνει κάποιος παράλογα πράγματα) των αρχαίων. Έτσι την λένε οι περισσότεροι, σιγά να μην ξέρει η μάνα μου το "πράσσειν άλογα"! :-P [/offtopic]
eurander Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ενδιαφερον Εχει και το "αγαμοι θυται" παρομοια παραφραση; Το "παντρεψαμε" το topic
μανος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μη τους ξαναπάρεις τηλέφωνο και εκμεταλεύσου την γραμμή. Στο ram (με 6 ευρώ) έχει 2 μήνες δώρο στα 1024 αρκεί να έχεις ενεργή γραμμή ;-)
dimitris74 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μη τους ξαναπάρεις τηλέφωνο και εκμεταλεύσου την γραμμή.Στο ram (με 6 ευρώ) έχει 2 μήνες δώρο στα 1024 αρκεί να έχεις ενεργή γραμμή ;-) ουτε τα 6 ευρω, θα παρει και θα ζητησει demo για οσο καιρο καθυστερουν να του κοψουν την γραμμη
tone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 ap'tis 9/9 stis 21/9 kai kaneis etsi? pou na deis ta xeirotera... 3erw atomo pou enw tou ekopsan th grammh o OTE de perase swsta thn allagh kai sta xartia fainotan oti eixe ADSL enw sth pra3h oxi... 3 mhnes sto perimene htan. emena mou energopoihsan th grammh enw den edwse o OTE to OK sth forthnet kai hmoun 3 mhnes me grammh alla xwris kwdiko! sto telos bare8hka tis kartes kai toys 3exesa kai me xrewsan.
kallair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 simfono me tous anwthen. pare ena demo i to ram k ekmetaleusou tin energopoiimeni grammi. min xoloskas k grab the chance . pantws emena mou eixan tin grammi energopoiimeni gia 1misi mina peripou...
Wolfidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Oson afora tin e3ipiretisi pelatwn mesw tilefwnou oute egw eimai euxaristimenos apo 4net.... kapote itan arketa kali se auto alla touw teleutaious mines einai &@#%%
kallair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 i katareusi tis tilefonikis eksipiretisis tis 4net ksekinise me tin prosfora tis 1/6. ego tous stelno email me tis erotiseis mou mazi me ton arithmo mou k meta eite apantoun me email eite me pairnoun tilefono. den iparxei mail mou pou na exei meinei anapantito.
oblivious Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Είχα και εγώ κάτι παρόμοια προβλήματα με Forthnet τον τελευταίο καιρό. Στο 210..., πρέπει να πάρεις τηλέφωνο, το άλλο ξέχνα το. Αν είσαι εκτός Αθήνας θα πληρώσεις κάτι παραπάνω. Εγώ πάντως τους έστελνα κάθε μέρα το ίδιο mail, τελικά βαρέθηκαν και με εξυπηρέτησαν. Πάντως αυτό που προτείνουν τα παιδιά για το demo είναι πολύ καλό. Τσάμπα Internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.