Προς το περιεχόμενο

Eπικκοινωνία με ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι περισσότεροι θα γνωρίζουμε οτι πρόσφατα οι περισσότερες εταιρίες προχώρησαν στον διπλασιασμό των ταχυτήτων μας στις dsl συνδέσεις.

Ετσι λοιπόν και εγω με 384 σύνδεση περίμενα με χαρά να δω την σύνδεση μου να αναβαθμιζετε.Συνδρομιτής forthnet.Σήμερα λοιπόν και αφού ειδα στην ιστοσελίδα της forthnet οτι πράγματι διπλασιάστηκαν οι ταχυτητες, έκανα στο κλασικό speed test σε 2 διαφορετικές ιστοσελίδες και φυσικά δοκιμασα να κατεβάσω αρχείο να δω την διαφορά.

Φυσικά η ταχυτητα δεν ειχε σε καμια περίπτωση αναβαθμιστη.

Αμέσως τηλεφώνησα στην forthent όπου μου εξηγησαν πως αυτοι έχουν διπλασιάσει αυτοματα όλες τις συνδέσεις και η δικη μου φαίνετε να τρέχει στα 768....

Με πρότρεψαν λοιπόν να τηλεφωνησω στον Οτέ ωστε να ενημερωθώ για τις εξελίξεις.'Πηρα λοιπόν κάποια τηλέφωνα στον Οτέ όπου ένας ανεκδιήγητος κυριος που φάνηκε πως τον ενοχλούσα ιδιαίτερα είπε πως ειναι καθαρά πρόβλημα forthnet και όχι δικό μου.

Επειδή ξέρω οτι το πρόβλημα ειναι καθαρά του Οτε που ίσως να μην έχει αναβαθμισει την περιοχή μου(Μαρουσι-Αττικης) αν και λίγο δυσκολο σαν κεντρικο σημείο, γνωρίζει κάποιος ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ωστε να έχω μια σοβαρή απάντηση??

Ευχαριστώ και τα σέβη μου!

Δημοσ.

Eφόσον η εταιρία μου ανακοινώνει επίσημα πως έχουν διπλασιαστεί η συνδέσεις της, έχω κάθε δικαίωμα να ψάξω και μάλιστα να διαμαρτυριθώ εαν τελικά ειμαι αδικημένος.Εαν δεν ξέρεις να μου απαντησεις στην ερώτηση μου, δεν ειναι ανάγκη να χάνεις τον χρόνο σου κάνοντας παρατηρήσεις.Επίσημη ανακοινωση...ΕΠΙΣΗΜΗ!!Ελπίζω να καταλαβαινομαστε!

Υ.Γ.-Σορρυ για το λαθάκι στην επικεφαλίδα...αν μπορεί κάποιος υπευθηνος ας το διορθωσει :-)

Δημοσ.

Δες σε τι ταχυτητες συνχρονιζει το modem / router. Αν ειναι 768, τοτε σε εχει αναβαθμισει ο ΟΤΕ. Αν οχι, ακομα δεν εχεις αναβαθμιστει απο τον ΟΤΕ και αναγκαστικα περιμενεις.

Δημοσ.
το οτι σε διπλασιασε η forthnet σαν isp δεν σημαινει οτι διπλασιαστηκες και απο τον οτε. http://www.oteshop.gr/adslupgrade_popup.asp

αν δεις εκει οτι εχει τελειωσει ο διπλασιασμος στην περιοχη σου και εσυ δεν διπλασιαστηκες,ψαξτο.

Κάτι τέτοιο έψαχνα βασικά...καλύτερο και απο τηλέφωνο.Η περιοχή μου ακόμα δεν έχει αναβαθμιστεί.Σε ευχαριστώ πολύ για το λινκ

TSOPK πράγματι έλεγξα και το ρουτερ για καλό και για κακό αλλα όλα οκ.Αρα ειναι θέμα ΟΤΕ λοιπόν (Που να ξερα και εγω οτι όταν βγάζει κάποια εταιρία επίσημη ανακοινωση θα πρεπε να χει και υποσημείωση απο κάτω "ρωτηστε πρωτα τον Οτε"!!!χεχε

P.o.t.e...o ote anabthmizei th grammh k oxi o isp sou.

Βέβαια για αυτά ενημερώνεσαι κατόπιν εορτής.

Εν πάση περιπτωση η απορεια μου λύθηκε και σας ευχαριστώ όλους :-)

Δημοσ.
το οτι σε διπλασιασε η forthnet σαν isp δεν σημαινει οτι διπλασιαστηκες και απο τον οτε. http://www.oteshop.gr/adslupgrade_popup.asp

αν δεις εκει οτι εχει τελειωσει ο διπλασιασμος στην περιοχη σου και εσυ δεν διπλασιαστηκες,ψαξτο.

Ακριβως, το οτι εχεις αναβαθμιστεια πο την Forthent δεν παει να πει και οτι ισχυει το ιδιο με τον πΟΤΕ...

Εξαλου ο πΟΤΕ εχει ανακοινωσει οτι οι αναβαθμισεις θα τελειωσουν (σιγουρα.... τον πιστεψαμε) 20 με τελη Νοεμβριου...

Ως τοτε οπως λεω σε ολους Υπομονη!!!

Δημοσ.

Αν είναι να παραπονιόμαστε και όσοι μένουμε στην Αθήνα για τις αναβαθμίσεις ρε παιδιά, τι θα πρέπει να κάνουν αυτοί που μένουν επαρχία? Και δε μιλάω για όσους μένουν σε πόλεις, αλλά σε κόσμο που έχει adsl και μένει σε ένα μικρό μέρος-κωμόπολη...

Χαλαρώστε όλοι και περιμένετε τις αναβαθμίσεις σας... εξάλλου δωρεάν είναι... τόσο καιρό παραπονιόμασταν για 1002 άλλα πράγματα, τώρα ακόμα και αυτό που μας το δίνουν τσάμπα, το σιχτιρίζουμε? :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...