LEONakis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας φιλοι μου. Φτιάχνω μια μικρη εφαρμογη σε access και εχω ενα (μικρο?) προβλημα. Πως μπορω σε μια φορμα που δενει κατευθειαν σε ενα table της access , ενω ο χρηστης εχει καταχωρησει ολα τα πεδια να επιλεξει εξοδο χωρις να αποθηκευτούν. Δοκιμάζω την εντολή DoCmd.Close acForm, "ΦΟΡΜΑ", acSaveNo σε ενα button αλλα τα data αποθηκευονται! Ο Μονος τροπος που (μπακαλικος μεν) ειναι να παταει ο χρηστης ESC συνεχώς μεχρι να καθαρισουν ολα τα πεδια αλλα ...δεν λεει! Καμια ιδεα? Ευχαριστώ!
lefterhs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασε να βαλεις την εντολη DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, acUndo, , acMenuVer70 πριν την DoCmd.Close στο κουμπι που κλεινεις τη φορμα.
LEONakis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασα κατι πιο απλο που τελικά επαιξε (αν και νομιζω ειναι ιδιο με αυτο που μου εστειλες. Πριν το docmd.close εβαλα form.undo και δειχνει να δουλευει! Θα δοκιμασω και το δικο σου καλου-κακου! Thanks AEK!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.