KaizerSoze Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Nope palia tainia sxetika,"o kalos" epaize kai sto Sleepers-arketa xronia argotera
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Βρε Kaizer δεν το λες να πάει στο διάολο; :?
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Lost Boys me Kieffer kai Jason Patric,respec' Seira sou koproskylo
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 OK, δώστε μου λίγο χρόνο. (το Lost Boys το'χε σκηνοθετήσει ο βλαξ; δεν το'ξέρα...)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Το λεπόν, είπα να βάλω κάτι μπερδεμένο: - Ο Άνδρας Ηθοποιός, αν και Ισπανός, έχει παίξει σε αρκετές γαλλόφωνες ταινίες του Σκηνοθέτη Α. - Ο Σκηνοθέτης Α έχει επίσης σκηνοθετήσει την Γυναίκα Ηθοποιό σε όχι και τόσο αθώα (για τα δεδομένα της εποχής) ταινία - ήταν μικρή τότε, δεν μετράει.. - Η Γυναίκα Ηθοποιός δύο χρόνια πριν την ταινία με τον Σκηνοθέτη Α, έπαιξε σε ταινία του Σκηνοθέτη Β - την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που σκηνοθέτησε μακρυά από την πατρίδα του. Θέλω να μου πείτε: 1. Τον Άνδρα Ηθοποιό 2. Τον Σκηνοθέτη Α 3. Ποιά ταινία του Σκηνοθέτη Β πήρε Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας. Bonus Question: Πόσες υποψηφιότητες για Όσκαρ απέσπασε ο Σκηνοθέτης Α και πόσες φορές κέρδισε το Όσκαρ; Ελπίζω να μην είναι απλό. Ελπίζω να ταλαιπωρηθείτε. Έχω κανά δυό hints αλλά τα κρατάω προς το παρόν. Ο γρίφος απευθύνεται μάλλον σε σινεφίλ θεατές. Καλή επιτυχία.
the_end Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 1. fernando rey 2. luis bunuel 3. the pianist αν παω καλα πες για να κοιταξω και τη bonus ερωτηση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Παρα-ήταν εύκολο. Για πες και την bonus ερώτηση - αν και πλέον είναι κοροϊδία. Σε μισώ. ΥΓ: Έτσι, από περιέργεια: Από πού ξεκίνησες τον γρίφο; Τι σε βοήθησε;
the_end Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Παρα-ήταν εύκολο. Για πες και την bonus ερώτηση - αν και πλέον είναι κοροϊδία. Σε μισώ. ΥΓ: Έτσι, από περιέργεια: Από πού ξεκίνησες τον γρίφο; Τι σε βοήθησε; lol:mrgreen: :mrgreen: ακριβως με τη σειρα που εδωσες τα στοιχεια κινηθηκα. rey->bunuel και μετα κατευθειαν belle de jour. μονο για το repulsion χρειαστηκα επιβεβαιωση (το οποιο btw ειναι εξαιρετικο!!!) ο bunuel εχει δυο υποψηφιοτητες(σεναριακες αμφοτερες): κρυφη γοητεια της μπουρζουαζιας και Cet obscur objet du desir . αν δε βαριεσαι και εχεις ευκαιρο καποιο γριφο ξαναβαλε(προσπαθω να ξεφυγω απο τη δυσμενεια ενος super mod:twisted: ) αν οχι, μεχρι το βραδακι θα εχω βαλει εγω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 lol:mrgreen: :mrgreen: ακριβως με τη σειρα που εδωσες τα στοιχεια κινηθηκα. rey->bunuel και μετα κατευθειαν belle de jour. μονο για το repulsion χρειαστηκα επιβεβαιωση (το οποιο btw ειναι εξαιρετικο!!!) ο bunuel εχει δυο υποψηφιοτητες(σεναριακες αμφοτερες): κρυφη γοητεια της μπουρζουαζιας και Cet obscur objet du desir . αν δε βαριεσαι και εχεις ευκαιρο καποιο γριφο ξαναβαλε(προσπαθω να ξεφυγω απο τη δυσμενεια ενος super mod:twisted: ) αν οχι, μεχρι το βραδακι θα εχω βαλει εγω. Δεν ξεφεύγεις έτσι εύκολα από τη δυσμένεια ενός super-moderator.... Λοιπόν: - Ο Ηθοποιός είναι blockbuster-ας αλλά έχει παίξει και σε ταινία του πιο εγκεφαλικού Σκηνοθέτη Α με ανησυχίες. - Ο Σκηνοθέτης Α απέτυχε να μεταφέρει στο πανί ένα από τα project της ζωής του. - Το ίδιο project είχε αποτύχει να γυρίσει στο παρελθόν κι άλλος ογκόλιθος της σκηνοθεσίας, ο Σκηνοθέτης Β. Αναζητούμε: 1. Την μοναδική ταινία του Σκηνοθέτη Α που προτάθηκε αλλά δεν κέρδισε Όσκαρ. 2. Τον τίτλο του project που έμεινε ανολοκλήρωτο για τους δύο σκηνοθέτες. 3. Τον τίτλο της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας που σκηνοθέτησε ο Σκηνοθέτης Β. Bonus Question: Τον τίτλο της μοναδικής ταινίας μικρού μήκους live action που σκηνοθέτησε ο Σκηνοθέτης Α.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ο ηθοποιος ειναι o Τομ Κρουζ και ο σκηνοθετης ο Κιουμπρικ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Nope, sorry. Πάντως έπιασες το νόημα. Μπλοκμπαστεράς και πιο εγκεφαλικός.
Panathachamp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 1.Brazil-2.Don Quijote-3.Citizen Kane; Bonus:The Crimson Permanent Assurance χμ στο όσκαρ έχω κόλλημα τώρα που το ξαναβλέπω...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Mπρους Γουιλις,Τερρυ Γκιλιαμ?ΑΝ και τωρα που το σκεφτομαι δεν νομιζω οτι ο Γκιλιαμ ειναι πιο εγκεφαλικος απο τον Κιουμπρικ.Αυτο το εγκεφαλικος ειναι λιγο ασαφες,μπορεις να δωσεις εξηγησεις/το αλλαξεις με αλλο στοιχειο? Mια δευτερη αναγνωση θα ηταν Σκορτσεζε για τον Αλεξανδρο με ΝτιΚαπριο αλλα μου τα χαλαει οτι ο Στοουν τον γυρισε τον Αλεξανδρο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ο Panathachamp το'πιασε όλο. Όντως, είχε προταθεί για Όσκαρ για το Brazil αλλά δεν το πήρε. Είναι η μοναδική ταινία του Gilliam η οποία προτάθηκε για Όσκαρ. Panathachamp, σειρά σου. ΥΓ: Γμτ, τόσο εύκολα βάζω; :?
Panathachamp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Επειδή πρέπει να φύγω, και μιας και το βράδυ θα βάλει ο the_end, ή βάζει κάποιος τώρα ή περιμένουμε να νυχτώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.