Akujin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 τον Β με μούσια τότε πιο παλιά τον μαστούρωσε πολύ ο Α κι είχε πλάκα κι όταν πήρε τα βουνά μετά ο Β, χάθηκε χρονάκια ο Α συνεργάστηκε μετά με κοπελιά που και βασιλιά του τρέχαν σάλια κοπέλα Γ να την πω που 'ξερε και μπάλα Α, Β, Γ=?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Πες μου αν έχω κάτι σωστό: Α= Johnny Depp Γ= Keira Knightley Τον Β ψάχνω. Μήπως είναι ο River Phoenix;
Akujin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 έχεις πετύχει την Γ και για να βοηθήσω περισσότερο: ο Α είναι σκηνοθέτης και συνεργάστηκε σ' ένα ''παιχνίδι'' με την Α
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 A= Tony Scott ?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 αυτό το "κι είχε πλάκα" με προβληματίζει, γιατί δεν εντοπίζω κωμωδίες στο βιογραφικό του τονυ... (μόνο μία με Eddie Murphy)
Edgar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μήπως Β= Mickey Rourke και αυτό που ψάχνουμε είναι το Domino?
Akujin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 όχι. λοιπόν θα το δώσω το credit στον paredwse και θα κάνω αποκαλυπτήρια: Α=τονυ σκοτ Β=μπραντ πιτ Γ=κίρα νάιτλι A+B: true romance Α+Γ: domino
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 να έβαζα κάτι που σκέφτηκα? Βάλε, δεν μου έρχεται κάτι καλό (και δύσκολο για να κάνω τη μούρη του Akujin κρέας... )
Ceridwen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 φαντάζομαι είναι αρκετά εύκολο here goes: 3 degrees of a dead body, πρώτη εμφάνιση του 1. ήταν ως το πτώμα στα ζενερίκ μιας ταινίας που πρωταγωνιστεί ο 2. του οποίου πρώτη εμφάνιση ήταν σε μια ταινία που έκανε τον ψυχικά άρρωστο που τα είχε με την ταλαιπωρημένη από πολέμους 3. της οποίας πρώτη εμφάνιση ήταν σε πολύ διάσημη αντιπολεμική ταινία.
Ceridwen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Όχι, και οι 3 ταινίες είναι late 70s - early 80s, ...συγκεκριμένα από το 1978 έως 1982. είναι πολύ διάσημοι ηθοποιοί, αν δώσω κάποιο clue θα γίνει πάρα πολύ ευκολό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.