Akujin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 σαφώς. μιλάμε για το lost highway συγκεκριμένα. συνεχίστε τον συλλογισμό σας...
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ε ας πω Neil Jordan. Περίπου στην τύχη..
KaizerSoze Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Aρα ψαχνουμε σκηνοθετη που εχει το ιδιο "χομπϋ" με τον Λυντς και εχει σκηνοθετησει ταινια με τον Ρειφ Φαινς,σωστα?
Sadead Neth Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 O David Lynch είναι και ζωγράφος. Ζωγράφος είναι και ο Peter Greenaway ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ralph Fiennes στο "The Baby of Macon" . Greenaway ήταν και η τελευταία ταινία που είχες βάλει στο topic Βρες την ταινία οπότε ήταν ο πρώτος στον οποίο πήγε το μυαλό μου Γρίφος Ψάχνουμε ένα σκηνοθέτη ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης κατά τη γνώμη ενός άλλου πολύ μεγάλου αμερικάνου σκηνοθέτη στον οποίο έχει πάρει συνέντευξη ένας άλλος πολύ μεγάλος γάλλος σκηνοθέτης που ήταν κριτικός κινηματογράφου πριν γίνει σκηνοθέτης .
Akujin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 bingo να πω και τυπικα. (ωραίο γρίφο μαγ-ειρεύεις)
Akujin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 έτσι πιστεύω κι εγώ. (είχες βάλει τότε και το videaki απο youtube.com, right?) (στα κρυφά το είπα κι εγώ αν πρόσεξες: μαγ-ειρεύεις -> μ-α-γ -> μπεργκμαν-αλεν-γκονταρ)
the_end Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 έτσι πιστεύω κι εγώ. (είχες βάλει τότε και το videaki απο youtube.com, right?) (στα κρυφά το είπα κι εγώ αν πρόσεξες: μαγ-ειρεύεις -> μ-α-γ -> μπεργκμαν-αλεν-γκονταρ) ναι,ειχα βαλει το βιντεακι. το μαγ επιασα οτι κατι ειναι αλλα οχι τι. μετα αφοσιωθηκα στην επιβεβαιωση. να δωσω και credit στη φιλη μου τη χρυσουλα που με βοηθησε.
Sadead Neth Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστά αλλά υπάρχει μια ακόμη λύση που ήταν και η πρώτη που σκέφτηκα. Η δεύτερη δε στέκει για δύο λόγους. Πρώτον σιγά το σκηνοθέτη τον Woody Allen . Εγώ σας ζήτησα έναν πολύ μεγάλο Δεύτερον μιλάω για γνωστή συνέντευξη που έχει εκδοθεί και σε βιβλίο. Edit: Μετά θα πρέπει να διαλέξετε και ποια τριάδα προτιμάτε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόοοον: Ο γάλλος σκηνοθέτης που ήταν κριτικός κινηματογράφου πριν γίνει σκηνοθέτης είναι ο Francois Truffaut (δυστυχώς δεν βγάζει το C centille). Ήταν κριτικός στο Cahiers du Cinema. Ο Francois Truffaut πήρε συνεντεύξεις από τον Alfred Hitchcock οι οποίες εκδόθηκαν σε βιβλίο (υπάρχουν και στα ελληνικά - είναι τρομερά ενδιαφέρον, σας το συνιστώ). Τώρα, ποιός διάολο είναι ο σκηνοθέτης που ο μέγας Sir Alfred θεωρεί "μεγάλο"; :? ΥΓ: Ο Hitchcock είναι Άγγλος - όχι Αμερικάνος. EDIT: Μόλις είδα στο imdb (είμαι τίμιος και το λέω ότι "έκλεψα") ότι ο Hitchcock θεωρούσε ως μεγαλύτερο σκηνοθέτη τον Luis Bunuel. Άρα η απάντηση είναι Luis Bunuel.
Sadead Neth Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι γαμώτο έχεις δίκιο, Άγγλος είναι οπότε μάλλον πιο σωστή είναι η πρώτη τρίαδα σύμφωνα με τον αρχικό γρίφο . Πολλοστή φορά που κάνω αυτό το λάθος. Όπως και με τους rolling stones. Πάντα πίστευα πως είναι Αμερικάνοι. Όταν το έμαθα πως δεν είναι ήταν αργά. Ο μύθος είχε ήδη κολλήσει για τα καλά στο μυαλό μου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι γαμώτο έχεις δίκιο, Άγγλος είναι οπότε μάλλον πιο σωστή είναι η πρώτη τρίαδα σύμφωνα με τον αρχικό γρίφο . Πολλοστή φορά που κάνω αυτό το λάθος. Όπως και με τους rolling stones. Πάντα πίστευα πως είναι Αμερικάνοι. Όταν το έμαθα πως δεν είναι ήταν αργά. Ο μύθος είχε ήδη κολλήσει για τα καλά στο μυαλό μου. Εντάξει, αυτό με τον Alfred Hitchcock να το προσπεράσω (αν και με μεγάλη δυσκολία). Αυτό όμως με τους Rolling Stones είναι βαρύ. Σηκώνει ban και σταύρωση! :evil: Αυτό που "έδωσε" τον συγκεκριμένο γρίφο ήταν ο σκηνοθέτης-που-ήταν-κριτικός και πήρε συνέντευξη από μεγάλο σκηνοθέτη. Βάλε κι άλλο γρίφο, δεν μου'ρχεται τώρα κάτι καλό. Ή ας βάλει όποιος έχει κάτι έτοιμο.
Sadead Neth Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Φεύγω για να γράψω μάθημα στη σχολή μου. Aς βάλει ο the_end που βρήκε την πρώτη τριάδα.
Akujin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 κοίτα, εγώ λέω να τον σταυρώσουμε έτσι κι αλλιώς: 1) με το ποστ του υποτίμησε τον γούντι άλεν 2) βρήκε τον γρίφο μου και δεν σας άφησε να παίξετε λίγο ακόμα 3) έχει προλάβει να βάλει avatar αυτή τη ταινία που μου αρέσει τρομερά (αν δεν την ξέρετε, τότε να ένας γρίφος για να ψάξετε) 4) έδειξε να μην του καίγεται καρφάκι για την απειλή περί ban/crucifixion
konnak Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 [...]Πρώτον σιγά το σκηνοθέτη τον Woody Allen . Εγώ σας ζήτησα έναν πολύ μεγάλο [...] Αχ, ας ήμουν για ένα λεπτό moderator...:evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.