the_end Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 o travis ειναι ο de niro. και σκηνοθετης του cape fear o scorcese. και μαλλον ο συνδετικος κρίκος είναι ο καιτέλ.
the_end Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 ποίους 3 μεγάλους του σινεμά συνδέει ενας ζιγκολό, ένα remake κι ο van gogh? ελπίζω να μη βγει ούτε πολυ φλου, ούτε πολύ απλός ο γρίφος.
the_end Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 εμπρός καλο μου bump. οι "3 μεγάλοι" είναι σκηνοθέτες. τα πρώτα 2 στοιχεία του γρίφου είναι πολύ εύκολα, ειδικά με λίγη βοήθεια απο imdb.
Akujin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 μολις γυρισα. ινσομνια. cine riddles. μαλιστα. με το που είδα van gogh το μυαλό μου πήγε στο dreams tou kurosawa και στον scorsese που τον ενσαρκώνει. πέρα από αυτό, που μπορεί να είναι και πολύ άκυρο, είναι αργά και πάω για ύπνο. ε ρε κατι νυστες. καληνυχτα. hehe
the_end Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 πολύ κοντά είσαι βασικά όταν ξυπνήσεις βάλε γρίφο. φαντάζομαι οτι δε θα δυσκολευτείς στο ζιγκολό και στο remake:-D
Akujin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 βασικά με μπερδεύει το remake γιατί πάλι μπορεί να έχω πάει κάπου αλλού, καθώς ξεκινήσα να λύνω τον γρίφο σου λίγο ανάποδα όπως είδες. τεσπα, το gigolo μόνο του με πήγε στο αμερικαν ζιγκολο, το οποιο μου ειπε κατι που δεν ηξερα, οτι σκηνοθετης του ειναι ο σεναριογραφος του taxi driver, raging bull, Paul Schrader, ιδού λοιπόν ένα λινκ με scorsese. το remake τώρα με μπερδεύει. στο wikipedia είδα λοιπόν το εξής: (πράγμα που δεν ήξερα πάλι) Schrader based the film on French director Robert Bresson's Pickpocket (1959)= ΩΧ! καλό. οπότε λέω να μια σύνδεση τριών μεγάλων: bresson-kurosawa-scorsese. το κορυφαίο σε όλα αυτά είναι ότι μπορεί να είναι και όλα λάθος, δεν ξέρω. χεχε u tell me
the_end Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 lol :-D , δεν είναι τόσο αρρωστημένος ο γρίφος μου. λοιπόν, έχεις βρει τους 2 του γρίφου, kurosawa και scorsese. και η σύνδεση που είχα στο μυαλό μου ειναι το dreams απο μόνο του. λοιπόν, για να μη σε κουράσω παραπάνω, οπου gigolo βάλε richard gere.
Akujin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 αυτό έβαλα ρε συ. και πήγα στο american gigolo κι από εκεί είδα τον paul schrader--->taxi driver--->scorsese. Τεσπα, τώρα που το ξαναέψαξα, βρήκα καπου ν' αναφέρεται ότι το american gigolo είναι ψιλο-remake του breathless του Godard. μήπως αυτός είναι ο τρίτος μεγάλος?
the_end Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 lol:-D . gere-> http://www.imdb.com/title/tt0085276/ επίσης: gere->"ραψωδία τον αύγουστο"->ακίρα κι απο κει θα άρχιζε το δύσκολο με το van gogh(το οποίο και βρήκες 1ο- respect:mrgreen: ). τουλάχιστον εγω ετσι το είχα στο μυαλό μου... your turn m8:-D
Akujin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 είχε πλακα η εξελιξη λοιπόν παίδες, γριφος το βραδακι. cheers!
Akujin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 εξηγήστε μου, πως από το χέρι ενός τρελού ντράμερ μπορεί να καταλήξει κανείς στο χέρι του wong kar-wai. τους ενδιάμεσους σταθμούς παρακαλώ. ελπίζω να σας δυσκολέψει λίγο.
Akujin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 οι ενδιάμεσοι σταθμοί που θέλω είναι δύο. ένας μεγάλος ηθοποιός κι ένας μεγάλος σκηνοθέτης.
Akujin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 σταθμός 1= keith moon σταθμός 2= ? σταθμός 3= ? σταθμός 4= wong kar-wai (σας έδωσα και τον ντράμερ, αντε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.