Sellers Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν θα το πω... Η κοπελιά μου. Αυτή το βρήκε. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο της το είπα και της ήρθε ελληνικός κιν/φος γιατί δεν ήταν επηρεασμένη απο προηγούμε ποστς. Εγώ ήξερα την ταινία αλλά δεν πήγε το μυαλό μου. Ήξερα απλά ότι ο Βέγγος στο ξεκίνημα του έπαιξε σε ταινία του Κούνδουρου, αλλά δεν νομίζω να είναι η πρώτη του. Anyway... Λοιπόν διακαιωματικά η σειρά πάει στην κοπελιά μου οπότε σας παραθέτω τον γρίφο της: Ένας χαμένος παίζει λίγα χρόνια πριν έναν πυροτεχνουργό ο οποίος ερωτεύεται την πρωταγωνίστρια που λίγα χρόνια πριν πρωταγωνιστεί σε έργο γνωστού σκηνοθέτη. Ποιός είναι ο σκηνοθέτης??? Ευκολούτσικο για να πάμε και για ύπνο. Αντε the end...
the_end Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 μόνο για μένα είναι ο γρίφος? no clue πάντως.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Kanena hint gia ton xameno?Jack,Locke,Sawyer?
vasilis_81 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 o χαμενος ειναι απο την ταινια του Νικολαιδη "ο χαμενος τα παιρνει ολα"?
Sellers Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Ο χαμένος είναι ο Sayid. Απλά ήσουν μέσα the end και σου είπα βρες το. That's all...
Akujin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 @the_end dammit καλό. δεν πήγαινε το μυαλό σε ελλάδα. nouvelle vague μόνο. respect tainiara o drakos btw
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Άντε μια βοήθεια και αν δεν...το δίνω. Ο Sayid παίζει τον πυροτεχνουργό σε μια ταινία του Anthony Minghella.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 tainiara o drakos btw Μάλλον είναι από τις ελάχιστες ελληνικές ταινίες που θα χαρακτήριζα και εγώ ταινιάρα (η ομογουστίαση καλά κρατεί).
Sellers Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Kaizer δεν βάζεις τίποτα να ψάξουμε τα κιτάπια μας?
KaizerSoze Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Wpa den to pira prefa... Tomorrow apo tin douleia sas erxete dwraki,ok?
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Oταν ο Μπροντυ τραγουδησε Bye Bye Love,bye bye happiness συναντησε τον ομορφο αγελλο θανατου (after all you can't bullshit a bullshiter) που περιπου μια δεκαετια αργοτερα κοντεψε να δει τον ιδιο τον θανατο απο ενα τυπο-νομιζω παλια τον λεγανε Τραβις- που δεν πηρε και πολυ καλα το γεγονος οτι βρεθηκε στην φυλακη και εριξε το φταιξιμο στον δικηγορο του.Ποιος ειναι ο σκηνοθετης αυτης της τελευταιας ταινιας?Τι συνδεει τον σκηνοθετη,τον "Τραβις" και την πρωτη τους συνεργασια με την πρωτη δουλεια ενος σαφως νεώτερου σκηνοθετη που μεταξυ των αλλων δεν μας ειπε ποτε τι στο διαολο εχει μεσα εκεινος ο χαρτοφυλακας?
Sellers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν ας ξεκινήσω απο κάτω προς τα πάνω... την πρωτη δουλεια ενος σαφως νεώτερου σκηνοθετη που μεταξυ των αλλων δεν μας ειπε ποτε τι στο διαολο εχει μεσα εκεινος ο χαρτοφυλακας? Αυτός είναι ο Ταραντίνο με το Pulp fiction... νομιζω παλια τον λεγανε Τραβις Και απο το Pulp fiction αυτός πρέπει να είναι ο Travolta στην ταινία The Experts του Dave Thomas...... Αρα τι σχέση έχει ο Tarantino travolta kai thomas??? Am i right???
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Το πρωτο σωστο το δευτερο λαθος γιατι δεν προσξες οτι μιλησα για την ΠΡΩΤΗ μεγαλη δουλεια του Ταραντινο,πριν το Pulp Fiction Eπιασες παντως οτι το Τραβις ειναι "ονομα" ρολου,οχι κανονικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.