the_end Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Gary Farmer? :evil: :evil: :evil: χειροτερο κι απ'αυτο που εκανα στον paredwse. πες ομως το ονομα του πρωταγωνιστη της ταινιας και βαλε και γριφο. edit:ετσι απο περιεργεια, διαφορετικο western=dead man???(οποτε και δεν ασχολεισαι με καποιο απ'τα υπολοιπα στοιχεια?)
Akujin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Gary Farmer is Nobody in Dead Man/Ghost Dog (χαχα, σόρι μαν) new riddle: 1. ηθοποιός Α δολοφονείται εν ψυχρώ μέσα σε πορτ παγκάζ αυτοκινήτου από τον ηθοποιό Β. 2. o Α και ο Β έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε διαφορετικές ταινίες ο καθένας με μία γκομενάρα την Γ 3. τι είναι αυτό ας το πω Δ, που συνδέει έμμεσα την Γ με τον σκηνοθέτη Καρλ Ντράγιερ? Α,Β,Γ,Δ=? cheers/easy i think
Akujin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 that is correct. 2 answer your Q (ki o depp me tis leukes einai psilovato stoixeio alla nai prwta-prwta pige to myalo mou sto dead man)
Sellers Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Αντε ας βάλει κάποιος να ψαχτούν οι υπόλοιποι... the_end σειρά σου...
the_end Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 λοιπόν, αν και είχα παραχωρήσει τη σειρά μου σε όποιον ενδιαφερόμενο, μάλλον έχω κάτι καλό στο μυαλό μου. δεκαετία 50. σκηνοθέτης στη 2η του ταινία φτιάχνει αριστουργηματικό δραματικό φιλμ νουαρ. πρωταγωνιστεί πολυ γνωστός κωμικός ηθοποιός. συμπρωταγωνιστεί επίσης πολύ γνωστός κωμικός ηθοποιός σε μια απ'τις πολύ πρώιμες εμφανίσεις του. ο συμπρωταγωνιστής ειχε παίξει και στην 1η ταινια του σκηνοθέτη(απο την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα του).
Panathachamp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Τρελαίνομαι, αριστουργηματικό νουάρ και δεν το έχω δει. Όταν λές 1η/2η ταινία το εννοείς απόλυτα (και όχι στην 1η του ή 2η μεγάλη επιτυχία);
the_end Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 ναι, κυριολεκτικά 1η/2η. πάντως δεν είναι καθαρό-καθαρό νουάρ. noir-ish ίσως είναι πιο ακριβής χαρακτηρισμός. ps:ήμουν σίγουρος οτι το 1ο reply θα'ναι δικό σου
Panathachamp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Βρισκόμαστε εντός αμερικανικών συνόρων; Αν αποκαλύπτει πολλά, μην απαντάς
the_end Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 nope, ευρωπη. ελπίζω να μην αποκαλύπτει πολλά.
Panathachamp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Είναι εκτός του πεδίου μου, κοίταξα κανά δυο από τα ελάχιστα (ντροπή μου το ξέρω) που ξέρω από Ν.Vague μεριά αλλά τίποτα.
Sellers Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Ε τότε θα πω για σκηνοθέτη τον Κούνδουρο. Η δεύτερη του ταινία ήταν ο Δράκος με τον Ηλιόπουλο και τον Βέγγο. Και η πρώτη η μαγική πόλη που έπαιζε πάλι ο Βεγγος.
the_end Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 σωστότατος! σειρά σου να βάλεις. ps: ήλπιζα να σας παιδέψω ρε γμτ με το συγκεκριμένο. υπέθεσα οτι κανενός το μυαλό δε θα πάει σε ελληνική ταινία. κάνε μια ανάλυση του σκεπτικού σου. τι σε βοήθησε να το βρεις τόσο γρήγορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.