Προς το περιεχόμενο

[offtopic] Αξιοπιστία αυτοκινήτων

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνέχεια από εδώ. ;)

Αυτά για όσους πιστεύουν ότι τα Γερμανικά αυτοκίνητα είναι ποιοτικά...

Καλα,δε θα παρουμε την εξαιρεση για να βγαλουμε κανονα...

Δηλαδη,ποσες φορες εχεις ακουσει για γερμανικα αντιστοιχο προβλημα,και ποσες για ιταλικα (κυριως) ή αλλα...?

Δημοσ.

Καλά τα Ιταλικά είναι πολύ χειρότερα... Δεν λέω ότι τα Γερμανικά είναι τα χειρότερα. Περισότερο όμως το Volkswagen group και λιγότερο η Opel δεν στέκονται καλά στον τομέα της αξιοπιστίας και της ποιότητας (κατά τα άλλα μπορεί να είναι μια χαρά αυτοκίνητα).

Δημοσ.

Τα Γιαπωνέζικα και όπως είπες είναι προσωπική μου γνώμη και όχι κανόνας. (Για να μη με κράξουν οι γερμανοφιλοι ιταλοφιλοι και γαλλοφιλοι μπλιαξ) :-D

Δημοσ.
Δηλαδη σωνει και καλα ενα audi (για να μη μιλησω για bmw κ mercedes) θεωρεις οτι ειναι πιο αναξιοπιστο απο ενα toyota?

Βασικά, ναι! :mrgreen:

Δημοσ.

Εμ, εντάξει, δεν νομίζω ότι Opel, Toyota και Audi, Mercedes, BMW παίζουν στην ίδια κατηγορία, έτσι; Είναι λίγο ατυχής η σύγκριση.

Δημοσ.

konnak ο φιλος μας ειπε παραπανω οτι η opel και το VW group δε βγαζουν τοσο αξιοπιστα αυτοκινητα...

Τα Audi ειναι στο VW group,και κανεις δεν συνεκρινε με bmw κ mercedes..

Δημοσ.
Εμ, εντάξει, δεν νομίζω ότι Opel, Toyota και Audi, Mercedes, BMW παίζουν στην ίδια κατηγορία, έτσι; Είναι λίγο ατυχής η σύγκριση.

Δε νομίζω. Αν μιλούσαμε για επιδόσεις, σίγουρα δε θα συγκρίναμε αμάξια διαφορετικών κατηγοριών. Για αξιοπιστία όμως συκρίνονται όλα μιας και η βασική τεχνογνωσία υπάρχει ελεύθερη στην αυτοκινητοβιομηχανία για αξιοποίηση, και σήμερα πια, δεν επιτρέπεται να βγαίνουν μούφικα αμάξια.

Συμφωνώ ότι τα ιαπωνικά είναι τα πιο αξιόπιστα και ότι η Γερμανία είναι πολύ πιο πίσω από όλες τις άλλες χώρες. Αν το δείς από θέμα προηγμένης τεχνογνωσίας και μόνο, τα κυβικά των γερμανικών κινητήρων βγάζουν λιγότερα άλογα από αντίστοιχους κινητήρες άλλων χωρών. Τι καταλαβαίνετε από αυτό; Μήπως ότι λείπει η ακρίβεια στη σχεδίαση των κινητήρων και οι απώλειες ενέργειας είναι μεγαλύτερες...

Οπότε αφήστε τα πολλά λόγια ενάντια στα ιαπωνικά, τα γαλλικά κ.ο.κ.

Έχετε ακούσει πως κάνει το μοτέρ στα BMW; Αυτός ο 'τριχτός' ήχος μόνο καλός δεν είναι. Πάει να πει ότι ταλαντώνονται τα μέταλλα μέσα στον κινητήρα. Αυτόν τον ήχο τον κάνουν και τα Alfa Romeo επίσης.

Τέλος πάντων, μαλακία που βγήκα τόσο off-topic και μαλακία που μιλάμε όλοι μας έτσι για τα αμάξια, γιατί στην πραγματικότητα είμαστε όλοι για τον πούτσο (Βάζω και εμένα μέσα). Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που γνωρίζουν σε βάθος όλη τη λειτουργία του αυτοκινήτου και δεν αρκεί απλά να έχεις διαβάσει μερικά βιβλία ΜΕΚ και να έχεις κάνει και λίγη πρακτική πάνω στο θέμα. Απλά επειδή όλοι χρησιμοποιούν καθημερινά τα αμάξια, νομίζουν ότι μπορούν να μιλάνε σαν παντογνώστες.

Δημοσ.
Έχετε ακούσει πως κάνει το μοτέρ στα BMW; Αυτός ο 'τριχτός' ήχος μόνο καλός δεν είναι. Πάει να πει ότι ταλαντώνονται τα μέταλλα μέσα στον κινητήρα. Αυτόν τον ήχο τον κάνουν και τα Alfa Romeo επίσης.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το ακούσαμε και αυτό έλεοςςςςςςςςςςςςςςςς

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το ακούσαμε και αυτό έλεοςςςςςςςςςςςςςςςς

Τι να σου πώ ρε φίλε. Το άκουσες και αυτό, ναι. Και το αμφισβήτησες με πληθώρα επιχειρημάτων βλέπω.

Δημοσ.
Τι να σου πώ ρε φίλε. Το άκουσες και αυτό, ναι. Και το αμφισβήτησες με πληθώρα επιχειρημάτων βλέπω.

Ναι απαντήσω σε τι ?? ότι είπες μια μπούρδα για τον ήχο της μηχανής? Τότε όλα τα BMW και Alfa Romeo θα ήταν στην άκρη του δρόμου και θα περίμεναν την οδική βοήθεια που δεν θα ήξερε που να πρώτο πάει. Ακούς εκεί θέλεις και σοβαρή απαντήσει

Δημοσ.

Ναι ρε φιλαράκι, να απαντήσει σε τι; στο.. "Έχετε ακούσει πως κάνει το μοτέρ στα BMW; Αυτός ο 'τριχτός' ήχος μόνο καλός δεν είναι."??? Άποψή σου. Προσωπικά τα γιαπωνέζικα φέτος άρχισα να τα συμπαθώ (βλέπε καινούριο civic). Τα παλιά μοντέλλα ήταν σκυλιά μεν, αλλά έχω και μια αισθητική. Δεν θέλω μόνο κινητήρα από το αυτοκίνητο. Θέλω οθονούλες, κουμπάκια, τεχνολογίες, εργονομία, και γενικά extras. Πχ. το πιο παλίο civic vtec 1.6 έβγαζε 160 άλογα, και ο κινητήρας του ήταν γαμάτος ποιοτικά. Αλλά αν έμπαινες μέσα.... είχε ένα ψηφιακό πράσινο ρολόι, όπως αυτό που είχε παλιά το skip δώρο. Από τότε που άρχισαν να μιμούνται τα γερμανικά στα extras, έχουν κάνει πρόοδο.

Όσο για κάποιον που μίλησε για κινητήρες... Γερμανικό βγάζει 170άλογα στα 1.4 και Γερμανικό Βγάζει 240άλογα στα 2.0 και Γερμανικό βγάζει ατμοσφαιρικό 1.8 163άλογα :)

Δημοσ.
Ναι απαντήσω σε τι ?? ότι είπες μια μπούρδα για τον ήχο της μηχανής? Τότε όλα τα BMW και Alfa Romeo θα ήταν στην άκρη του δρόμου και θα περίμεναν την οδική βοήθεια που δεν θα ήξερε που να πρώτο πάει. Ακούς εκεί θέλεις και σοβαρή απαντήσει

Απ' ότι καταλαβαίνω οδηγείς BMW, και μάλλον παρεξηγήθηκες. Δεν είπα ότι ειναι προβληματικά τα μοτέρ της BMW, απλά έτσι όπως είναι σχεδιασμένα δημιουργείται αυτή η ταλάντωση, που κανονικά δεν πρέπει να υπάρχει. Αυτή είναι η αλήθεια αλλά άμα δεν σας αρέσει τι να κάνουμε; Μαλακία μου που postarα εδώ πέρα, αφού ξέρω ότι δε βγάζουν πουθενά αυτές οι συζητήσεις.

Δημοσ.

Alfa Romeo Οδηγάω και αυτό που λες απλά δεν υπάρχει τώρα εντάξει άποψη σου ούτος σι άλλος κάποιοι πίστευαν και ότι η γη είναι επίπεδη ……

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...