Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2002 Καλημερα σε ολους!! Εχω εγκατεστημενα στο συστημα μου τα windows xp pro {m$dn} και το service pack 1 v 1090.Το προβλημα που εχω ειναι οτι καθε φορα που αλλαζω dvd ή cd στο συστημα τα volume labels δεν αλλαζουν,ουτε με refresh! Εχω κανει εγκατασταση τους τελευταιους drivers της via για το p4x266 chipset.Εχω κανει unistall τα drives dvd/cd αλλα τιποτα.Ξερει κανεις τι φταει;
pW Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2002 Σου έχω και εγώ μια ερώτηση τα windows xp τα εχεισ original η αντιγραφή και το sr-1 το έβαλες μετά η έχεις το πακέτο με το sr-1 μαζί? αυτά πυ λένε με το κλειδωμα της microsoft ?????????
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2002 Φιλε undertaker το κολπακι που αναφερεις με το δεξι κλικ/eject ορισμενες φορες πιανει αλλες παλι οχι.Στα windows 2000 pro / με service pack 3 δουλευε κανονικα...Περιεργο
Xplayer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2002 Σε περίπτωση που έχεις κάποιο utility cd-checker η κάπως έτσι της sound blaster (που τρέχει στο tray) απενεργοποίησε το Και αν έχεις Clone CD στο tools - setting- drive control- uncheck lock drive
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2002 Τι ρολο παιζει αν ειναι original ή pirated? το service pack 1 το εγκατεστησα αργοτερα.
Undertaker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2002 To exo paratirisi kai ego auto peristasiaka an kanis deksi klik pano sto cd/DVD kai kanis eject to katharizi tora gia kanoniki tha se gelaso
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2002 xplayer εχω εγκατεστημενο το software της Audigy και απο default στο full install βαζει και μια αηδια που κανει check τα drives και αναλογα με το περιεχομενο του cd ανοιγει και τον αναλογο player.Λες να φταιει αυτο;; Οσο για το αλλο clone cd δεν το εχω εγκαταστησει.Παντως ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω σημερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.