SCidER Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 τωρα εμενα εχει τυχει αστυνομικος να το σφραγισει ουτε που το κοιταξε χεχεχε τσακαλια
vasoula78 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 χεχεχε τσακαλια ναι κ θυμαμαι τοτε εδινα για να περασω στρατολογια ως Εποπ κ η στρατολογια το δεχτηκε lol καλα στο συγκεκριμενο ΑΤ εχουν σφραγισει πολλα
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά συγνώμη... Και ποιός ο λόγος να πλαστογραφήσεις ένα τέτοιο πτυχίο?? Και όταν χρειατεί να αποδείξεις τις γνώσεις σου στην εργασία τι θα γίνει δηλαδή... Οι εργοδότες είναι ιλίθιοι νομίζετε?? Σε αυτο θα διαφωνησω.Για παράδειγμα εγω δεν έχω πτυχιο Lower και έχω σταματήσει τα Αγγλικά μια τάξη πριν το Lower πριν απο 10 χρόνια.Τα αγγλικά που ξέρω είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και από πλευράς ομίλίας και από πλευράς γραμματικής.Έχω 2 άτομα στην δουλεια και ξέρω και αρκετά ατομα τα οποία παρολο που έχουν lower δεν ξέρουν να μίλήσουν.Παίζουν ρόλο βέβαια και οι συναναστροφές που εχεις.Πχ εγώ μιλάω συνέχεια με προμηθευτές του εξωτερικού , συντάσω επιστολές στα αγγλικά , απάνταω και γενικά καταλαβαίνω σχεδον τα πάντα απο οσα λεει ο συνομιλητης μου.Και πιστευω οτι και παρα πολλοι βρισκονται στην δικη μου θεση
Weiss Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μεταφραση μπορει να γινει και απο δικηγορο οχι μονο απο το Ελληνοβρετανικο.
parvoula25 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 εχασα κι εγω το πτυχίο του lower τι να κάνω?
wizzy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 να διαβάσεις τα posts #7 και #9 ΑΥΤΟΥ του θέματος.
georgemarios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 εγω παντως μεχρις στιγμης, όπου εχει χρειαστει να προσκομισω αντιγραφο του lower, το βγαζω απλα μια φωτοτυπια και κουβαλαω και το πρωτοτυπο. Βλεπουνε το πρωτοτυπο και κρατανε τη φωτοτυπια......
lefi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Και σου ειπα να εισαι προσεκτικος με τετοια εγγραφα και εσυ δεν με ακουσες!τι να σου πω!?Κανε παιδι να δεις καλο σου λενε μετα! Αλλα βέβαια τα πετάς από εδώ και από εκεί και χάνονται αμάν πια τίποτα δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου πρέπει να τρέχω από πίσω σου να τα μαζεύω όλα να δω τι θα κάνεις άμα παντρευτείς που δεν θα είναι η δούλα (και για να το χοντρηνω) και μην μου κάνεις εμένα αυτό το ύφος 9 μήνες σε είχα στην κοιλιά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.