Προς το περιεχόμενο

Company Of Heroes Via Hamatchi

PraetorianGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia gia sas....loipon ehx termatisei to game kai tora thelo na paixo online.Alla den to exo original..etsi skeytika na paixo meso hamatchi.Opoios thelei as kanei kana post ...na sinenoithoume na paixoune mazi.Kai na mou pei kai emena pos douleyei ayto to hamatchi...Den to exo katalayei!

Δημοσ.

Με το hamachi το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να το βαλεις σε καθε pc που θες να ειναι στο vpn και να το σεταρεις με ενα κοινο ονομα δικτυου και ενα μεγαλο κωδικο.

Πρεπει να ρυθμισεις σωστο port foward τις οδηγιες μπορεις να τις βρεις στο λινκ πιο κατω, αφου επιλεξεις τον ρουτερ που εχεις και πεις οτι θες οδηγιες για το Hamachi

PortForward.com

Δε χρειαζεται περισσοτερες ρυθμισεις απο την στιγμη που θα δουλευει το hamachi σε ολους τους υπολογιστες θα συμπεριφερονται σα να ηταν τοπικα ολοι σε ενα δικτυο, με διαφορα βεβαια στην ταχυτητα μεταφορας δεδομενων λογω του bandwith tου ιντερνετ...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Νομίζω πως port forward για το Hamachi δεν χρειάζετε.

Μπήκα στο network σου και δεν είναι κανείς μέσα όλοι είστε offline. Παίζετε ακόμα η το έχετε παρατήσει το άθλημα?

Έχω το Company of Heroes Tales of Valor v2.600

Δημοσ.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε απλά βάλτε το συγκεκριμένο παιχνίδι στην version 2.600(για patches just Google it!)

Εδώ μπορείτε να βρέιτε το Hamachi

κάντε Join με Network name: Greek-Resist

Password: coh

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσω στο Chat του network.

Συνήθως είμαι online το βραδάκυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...