PraetorianGR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Paidia gia sas....loipon ehx termatisei to game kai tora thelo na paixo online.Alla den to exo original..etsi skeytika na paixo meso hamatchi.Opoios thelei as kanei kana post ...na sinenoithoume na paixoune mazi.Kai na mou pei kai emena pos douleyei ayto to hamatchi...Den to exo katalayei!
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Με το hamachi το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να το βαλεις σε καθε pc που θες να ειναι στο vpn και να το σεταρεις με ενα κοινο ονομα δικτυου και ενα μεγαλο κωδικο. Πρεπει να ρυθμισεις σωστο port foward τις οδηγιες μπορεις να τις βρεις στο λινκ πιο κατω, αφου επιλεξεις τον ρουτερ που εχεις και πεις οτι θες οδηγιες για το Hamachi PortForward.com Δε χρειαζεται περισσοτερες ρυθμισεις απο την στιγμη που θα δουλευει το hamachi σε ολους τους υπολογιστες θα συμπεριφερονται σα να ηταν τοπικα ολοι σε ενα δικτυο, με διαφορα βεβαια στην ταχυτητα μεταφορας δεδομενων λογω του bandwith tου ιντερνετ...
PraetorianGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Exo stisei ena sevrer: Name:greekcoh Pass:greekcoh opoios endiaferetai na bei ...i an thelei na dosei kanena xfire i mail..gia sinenoiisei
PraetorianGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Loipon exoume mazeytoi arketa atoma(6 me 7). Etsi kathe vradaki (sxedon kathe)opoios borei na erxetai sto irc gia na sinenoithoume... Server = Grnet Channel = #coh
ZEDMAN Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Νομίζω πως port forward για το Hamachi δεν χρειάζετε. Μπήκα στο network σου και δεν είναι κανείς μέσα όλοι είστε offline. Παίζετε ακόμα η το έχετε παρατήσει το άθλημα? Έχω το Company of Heroes Tales of Valor v2.600
ZEDMAN Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε απλά βάλτε το συγκεκριμένο παιχνίδι στην version 2.600(για patches just Google it!) Εδώ μπορείτε να βρέιτε το Hamachi κάντε Join με Network name: Greek-Resist Password: coh Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσω στο Chat του network. Συνήθως είμαι online το βραδάκυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.