Προς το περιεχόμενο

SOS για την μονάδα (του νέου υπολογιστή) μου...

nice_kid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση: Μολις αγορασα υπολογιστη και θελω να ρωτησω το εξης: ολη η σκονη που εγλκωβιζεται μεσα στο κουτι (ενταξει σε λογικα πλαισια) μπορει να κανει καποια ζημια? Βασικα τωρα θα ξεκινω μια φορα την εβδομαδα μ'ενα πινελακι απο ακουαρέλλα να την περναω ενα χερι (οσο φευγει δηλ η σκόνη) και ελπιζω να καταφερνω να την κρατω εσωτερικα οσο γινεται πιο καθαρη... Αν εχετε καποια αποψη καποια συμβουλη σας παρακαλω πολυ απαντηστε μου και σας ευχαριστω για το χρονο που θα διαθεσετε απαντώντας μου...

Δημοσ.

δεν υπαρχει πρβλημα με την σκονη φιλε.

το μονο προβλημα που ισως υπαρξει ειναι με το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη...

Χαλαρωσε και απολαυσε τον υπολογιστη σου...

αν θες παλι και εισαι "κατακουζινας" περνα τον υπολογιστη με κανα Μπεταντιν... kidding.... ;)

Δημοσ.

oχι πραγματικα εχω τρελλη αρρωστια με την καθαριοτητα στο δωματιο μου και δεν πεφτει καρφιτσα.Σκουπισμα σφουγγαρισμα ολα εγω,απλα αγχωνομαι και ανησυχω μηπως απο την σκονη παθει καμμια εμπλοκη (λεμε τωρα) κανενα εξαρτημα.Αnyway σας ευχαριστω παρα πολυ ολους παιδια...

Δημοσ.
Παιδια μια ερωτηση: Μολις αγορασα υπολογιστη και θελω να ρωτησω το εξης: ολη η σκονη που εγλκωβιζεται μεσα στο κουτι (ενταξει σε λογικα πλαισια) μπορει να κανει καποια ζημια? Βασικα τωρα θα ξεκινω μια φορα την εβδομαδα μ'ενα πινελακι απο ακουαρέλλα να την περναω ενα χερι (οσο φευγει δηλ η σκόνη) και ελπιζω να καταφερνω να την κρατω εσωτερικα οσο γινεται πιο καθαρη... Αν εχετε καποια αποψη καποια συμβουλη σας παρακαλω πολυ απαντηστε μου και σας ευχαριστω για το χρονο που θα διαθεσετε απαντώντας μου...

Για ρίξε μια ματιά εδώ! Ελπίζω να βρείς ενδιαφέροντα όσα γράφτηκαν.

Δημοσ.

εχω το πσι μου χωρις κουτι εδω και τρια χρονια!Η σκονη που ειναι μεσα δεν καθαριζεται!!Σου λεω πως δεν θα παθει τιποτα το πσι σου!!!εμενα εχει εξελιχθει σε αυτοτροφο οργανισμο!!!εχει βγαλει ποδια!!!Δεν υπαρχει σωτηρια!!ΑΜΑΝ ερχεται καταπανω μου......

Δημοσ.
πιστολακι μαλλιων στην πιο χαμηλη σκαλα κ στο κρυο απο σχετικα μακρια...

Εναλλακτικά blower από την Αθηνάς με 20 ευρώ. Δεν μένει τίποτα.

Δημοσ.

Χαχαχα και εγω ετσι ειμουν στην αρχη αλλα μετα το βαρεθηκα!:mrgreen:

Το καλυτερο ειναι να εχεις ενα σταθερο προγραμμα συντηρισης για το pc.

Καθε 2 μηνες δλδ για παραδειγμα να το ανοιγεις,να το λυνεις,να το καθαριζεις με προσοχη(αν μπορεις να ανοιξεις και να καθαρισεις και το τροφοδοτικο ακομα καλυτερα)και να το ξαναβαζεις στην θεση του.Καθε βδομαδα ειναι υπερβολη ειδικα αν εχεις και τα πλαινα καλυματα πανω.

Δημοσ.
δεν υπαρχει πρβλημα με την σκονη φιλε.

το μονο προβλημα που ισως υπαρξει ειναι με το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη...

Χαλαρωσε και απολαυσε τον υπολογιστη σου...

αν θες παλι και εισαι "κατακουζινας" περνα τον υπολογιστη με κανα Μπεταντιν... kidding.... ;)

χααχχαχαχααχαχ

να το απολυμάνει δις όμως για να είναι καθαρό τα μάλα!

in-topic: αν δεις και μαζεύει πολύ πράμα, απλά καθάρισέ το για να μην γίνει κανά οικοσύστημα και για να δείχνει και ωραίο βρε παιδί μου.

κατά τα άλλα δεν βλάπτει εκτός και αν γίνει τόοοοοοοση πολύ που κάνει

κρούστες συμπαγής και σηκώνει θερμοκρασίες...

βασικά το έχεις στο πάτωμα τον πύργο ή σε κάποιο έπιπλο;

στο πάτωμα τίνει να μαζεύει πιο πολύ σκονίτσα, οπότε κάθε 6-7 μήνες ρίξε ένα φύσιμα μέσα. αλλίως μια το χρόνο υπεραρκετή είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...