Προς το περιεχόμενο

Scart ή S-Video σύνδεση PS2 σε 32" LCD?

Euromaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ εγκυρη η πληροφορια σου anenger.Οντως ισχυει οπως τα λες και δυστηχως εμφανισθει κοκος,ο οποιος ομως ειαι προτιμοτερος απο το θολωμα που ειχε.

Δεν καταλαβα κατι ομως.Δοκιμασες σημερα το component καλωδιο και ειχε και αλλη διαφορα, δηλ. ησαν καλυτερο απο το απλο scart ανεξαρτητως απο την ρυθμιση που προανεφερες του PS2 σου?

Θυμασαι ποσο σε χρεωσαν τα εξοδα αποστολης?

Το θεωρω ακριβο παντως 20€, εκτος και αν βλεπεις αισθητη διαφορα στην οθονη αναμεσα στα 2 καλωδια.

Δημοσ.

Αν δεν άλλαζα τη ρύθμιση σε component απλά δεν έβλεπα τίποτα,είναι απαραίτητο,δηλ το αλλάζεις ενώ έχεις το παλιό καλώδιο πάνω μετά κλείνεις ps2 και βάζεις το καινούριο component καλώδιο.Η διαφορά είναι τεράστια σε παιχνίδια που υποστηρίζουν 480p και widescreen(π.χ god of war-black) όπου δεν βλέπεις καθόλου κόκο είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.Γενικά σε όσα δεν υποστηρίζουν 480p βλέπεις και πάλι διαφορά αλλά όχι τόσο χτυπητή όσο ανέφερα για τα άλλα παιχνίδια.Δε διαφωνώ μαζί σου είναι τσιμπημένη η τιμή του πάντως δεν το έβρισκα πουθενά αλλού και το έχω ψάξει μήνες τώρα.Και επειδή έχω να παίξω ακόμα αρκετούς τίτλους στο ps2 για μένα άξιζε τα λεφτά του.Τα μεταφορικά είναι δυστυχώς 10 ευρώ,μάλλον επειδή χρησιμοποιούν ταχυπληρωμές ελτά.

Δημοσ.

Λοιπον, τα τελευταια νεα εχουν ως εξης...

Αγορασα το component καλωδιο απο ενα e-shop που προαναφερθηκε εδω(πηγα απο το μαγαζι οποτε τα εξοδα αποστολης ησαν 2ε, τα εισητηρια μου δηλ.), το καλωδιο ειχε 10€, το δοκιμασα και το αποτελεσμα ησαν πολυ καλυτερο (περιπου 30%) καλυτερη και ποιο καθαρη εικονα, με λιγο κοκο, οπως προανεφερε ο avenger.

Για 10€ πιστευω οτι αξιζει να το κανεις

Λιγο προσοχη θελει στη σειρα που θα γινει η αλλαγη του καλωδιου και εξηγουμε...

Αν τοποθετησεις το component καλωδιο διχως να εχεις αλλαξει την ρυθμιση: RBG σε component, τοτε η TV δεν αναγνωριζει το PS2.

Μια βλακεια που εκανα εγω ησαν η εξης:

Ρυθμιζω το PS2 moy σε θεση component (αφου τοποθετησα το component καλωδιο) παιζω ενα παιχνιδι και μετα κανω restart το PS2.Επειτα βαζω το PS2 σε θεση RGB (την αρχικη δηλ.) με το καλωδιο component ομως στο PS2, με αποτελεσμα να μην εχω καθολου εικονα οσα restart και αν εκανα...τζιφος.

Τελικα το ελυσα, αντικαθιστοντας το component καλωδιο με το scart, αλλαξα τη εντολη RGB σε component και αντικατεστησα παλε το scart με το component καλωδιο.Αυτα ...

Μια ερωτηση στον φιλο Avereng.

ΤΙ ειναι η αναλυση 480p sta paixnidia?

Δημοσ.

sto 480i kai 480p to i simainei interlaced, kai p simainei progressive. otan to sima einai interlased, emfanizontai prota oi mones grammes k stin epomeni fasi oi ziges. se ena progressive sima, oles oi grammes emfanizontai tautoxrona . etsi to optiko apotelesma einai pio katharo.

Δημοσ.

Οντως υσχιει αυτο ,στα περισσοτερα παιχνιδια εμφανιζονται καθετες ενοχλητικες γραμμες, κατι που στο God of war δεν υπαρχει.

Πιστευω στα επομενα παιχνιδια οι εταιριες να το διορθωσουν.

Thanks Kallair....

Δημοσ.

lathos kaneis euromaster. auto pou leo gia tis grammes isxiei mono stis orizonties. den ananeonontai katheta alla orizontia oi grammes. den einai provlima ton etairiwn auto. aplws epeleksan na bgaloun to sima tous se interlaced gia na glitosoun kopo k xrono. pleon oi pleiopsifia twn paixnidiwn pou bgainei, exei epilogi gia progressive scan. an den exei omws k i tileorasi sas mporei na paiksei ntsc sima, tote epilekste ntsc. anevainoun ta hertz sta 60 anti gia 50 k i poiotita tis eikonas veltionetai ligaki.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...