Euromaster Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεί να με πει κάποιος ποιά θεωρήται καλύτερη (οπτικά) πηγή για να συνδέσω το PS μου? Ρωτάω διότι σε S-Video σύνδεση είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα τση εικόνας.Δεν εχω δοκιμάσει με scart διοτι δεν εχω. Η οθόνη μου είναι η Samsung R71 ένα μοντέλο που κατασκευάστηκε για παιχνιδομηχανές περισσότερο και συγκεκριμένα για το XBox 360. Ευχαριστώ...
tone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 to RGB scart einai kalytero, arkei na exeis kalo scart kalwdio (px epixryso 21 pin bisma me coaxial cable) kai oxi kapoia fthnh moufa. exw akousei oti to s-video den yposthrizei progressive scan, ayto 8a mas to peis esy me to scart pou exw se arketa games yparxei ayth h epilogh, px ta teleytaia hitman, lara croft ktl.
Euromaster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 ligo diskoles lekseis autes gia emena (progressive scan). pantws me mia dokimi aplou scart, to apotelesma einai idio... xalia...
tone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 progressive scan einai px sta 480p h 480i otan einai interlaced, pseyto-progressive dhl:P tespa oi diafores einai mikres kai aforoun HDTV thleoraseis me polles intses. ekei dhladh einai pio ais8hth h diafora, kobei th 8oloura kai deixnei swstotera ta xrwmata, alla milame gia mikres diafores panta. des mhpws breis component (oxi composite) cable (na to yposthrizei h tv soy omws). ayta
Stormwatch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Να προσεξεις το καλωδιο να ειναι RGB scart και οχι απλο scart που στην ουσια κουβαλαει composite σημα....
Euromaster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Τωρα μαλλον μπερδευτικα περισσοτερο.Αυτο που μου λετε ειναι να παω σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα και να ζητησω ενα component scart (ετσι θα το ζητησω), το οποιο ομως θα πρεπει να ειναι και συμβατο με την Samsung R71 μου. α) πως μπορω να ξερω αν θα ειναι συμβατο με την οθονη μου β)ποια ειναι περιπου η τιμη ενος τετοιου scart, για να δω αν αξιζει τον κοπο η προσπαθεια και γ)θα εχει βελτιωση στα γραφικα, η μιλαμε για μια βελτιωση γυρω στο 10% (λεω εγω τωρα) που δεν νομιζω οτι αξιζει. Ευχαριστω για τις πληροφοριες...
PROFIL Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 to s-video exi kaliterro sima apo scart ola ta scart ine rgb red green blue....ta basika xromata ...oti kai na valis tha ine simvato file
Euromaster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Συμβατο ξερω οτι ειναι διοτι τα εχω δοκιμασει και τα 2 φιλε profil. Το θεμα ειναι οτι το σημα και στις 2 περιπτωσεις ειναι αθλιο και απλα ρωταω αν ξερει κανεις πως μπορει να βελτιωθει και ποσο...
xvagos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ξέχνα τα Scart και s-video και πάρε Component καλώδιο για PS2 για να ανοίξουν τα μάτια σου λίγο...
Euromaster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 φιλε xvagos ξερεις περιπου ποια η τιμη του? Μιλαμε δηλ. για πανω απο 10€, καθως κα που μπορω να το βρω?Υπαρχει ας πουμε στο Plaisio και σε μαγαζια με ηλεκτρονικά?
tone Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 des edw mia pic apo component kalwdio. an 8ymasai ta bismata mporeis na psa3eis monos soy. sto sygkekrimeno eshop to exei 18e. yparxei kai epishmo component cable ths sony, alla de to'xw petyxei. to posh diafora exei e3artatai me to poso xalia ta blepeis twra. se progressive mode sta games prepei na deis kapoies diafores. an den exei p.m. mh perimeneis polla pragmata. to s-video exi kalitero sima apo scart ola ta scart ine rgb red green blue fysika yparxei periptwsh to s-video na pai3ei se kapoion kalytera ap'to aplo scart, alla 8a isxyei ayto pou eipe o stormwatch. to scart 8a stelnei composite enw to s-video 8a einai kalytero apo composite.
sargos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Sigoura to component kalodio einai mia kali epilogi, den exo dokimasei gia to ps2, alla sto 360 pisteuo oti einai kalutero kai apo to vga kalodio kathos exei pio zontana xromata... Check out edo
xvagos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ το αγόρασα από redline.gr Απο τιμές δεν θυμάμαι...
dr_psiloulis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Την Δευτερα θα παω να το αγορασω και θα σας πω τελικα,διοτι αν ξεκινησω να σας λεω τι @@ριες μου ειπαν απο το επισημο site tis Sony, μεχρι Plaisio,Germanos κ.α. θα χαθει η μπαλα,οποτε αναμονη εως την Δευτερα... Και φυσικα το καλωδιο δεν θα ειναι original Sony,ενω η τιμη του ειναι στα 10€.
avenger Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά component στην Ελλάδα δεν έβρισκες με τίποτα πριν κάτι μήνες.Τέλος πάντων μου ήρθε σήμερα απο το sonypsp.gr κάτι που ομολογουμένως μου έκανε εντύπωση αφου το είχα παραγγείλει χθες! Τώρα για το καλώδιο.Πρώτα το βασικό,πριν το βάλετε πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του ps2 και αλλάξτε το σε component απο rgb που είναι γιατί αλλιώς δεν θα βλέπετε τίποτα(για τον φίλο έχουμε το ίδιο μοντέλο samsung r71).Μετά συνδέετε κανονικά το καλώδιο.Όντως υπάρχει βελτίωση αυτή η απίστευτη θολούρα εξαφανίστηκε.Βέβαια τώρα φαίνεται λίγος κόκος στην οθόνη αναμενόμενο αφου τα παιχνίδια είναι σε χαμηλή ανάλυση.Πάντως αξίζει τώρα παίζω okami και είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο την εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.