stormrider Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 γειά χαρά παιδιά, πως μπορώ: *να "κλειδώσω" ένα datagridview ώστε να μην μπορεί ο χρήστης να κάνει sort τις γραμμές *χρησιμοποιώ ένα dataadapter που γεμίζει ένα datatable. όταν κάνω τις αλλαγές μου στο datatable πως τις αποθηκεύω στην βάση δεδομένων (access) καθ' εαυτή;
bandito Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 γειά χαρά παιδιά, πως μπορώ: *να "κλειδώσω" ένα datagridview ώστε να μην μπορεί ο χρήστης να κάνει sort τις γραμμές *χρησιμοποιώ ένα dataadapter που γεμίζει ένα datatable. όταν κάνω τις αλλαγές μου στο datatable πως τις αποθηκεύω στην βάση δεδομένων (access) καθ' εαυτή; * Νομίζω οτι είναι κάπου στα properties, αν επιτρέπει να είναι sortable. * OleDbDataAdapter.Update(datetable). Δεν ξέρω πως έχεις δημιουργήσει το table adapter, θα πρέπει να έχει το update, delete, insert command για να μπορέσει να κάνει update στην βάση.
stormrider Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 για το πρώτο έχω κοιτάξει στα properties και δεν υπάρχει κάτι ρε γμτ. καμμιά άλλη ιδέα; το δεύτερο ΟΚ, απλά είχα κάνει λάθος με το update command
bandito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 για το πρώτο έχω κοιτάξει στα properties και δεν υπάρχει κάτι ρε γμτ. καμμιά άλλη ιδέα; το δεύτερο ΟΚ, απλά είχα κάνει λάθος με το update command Αυτό;
stormrider Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 το βρήκα: datagrid.Columns(i).SortMode = DataGridViewColumnSortMode.NotSortable thanx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.