mentoras99 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 http://tech.pathfinder.gr/tech/218551.html it sound interesting
deathlok Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 exei ena afieromataki se afton kai to ram aftou tou mina.
MariaTs. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Και η επίσημη σελίδα του Torpak: >http://torpark.nfshost.com/
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Ne alla ligo offtopic diskola na ksegelasoun tin rapidshare!!!
Edgar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 και κάτι αντίστοιχο για ΙΜ: http://www.scatterchat.com/
polidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Kai go leo pou to xero pou to xero.......... To dinane kapia site prin kana 2 vdomades oste na xegelas to rapidshare kai na katevazeis averta oti trava i psixi sou me mono ena restart tou programatos. To katevasa alla logo elipseis xronou den to engatestisa na to dokimaso. Ti leei kalo?????
pusher Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Kai go leo pou to xero pou to xero..........To dinane kapia site prin kana 2 vdomades oste na xegelas to rapidshare kai na katevazeis averta oti trava i psixi sou me mono ena restart tou programatos. To katevasa alla logo elipseis xronou den to engatestisa na to dokimaso. Ti leei kalo????? Μα δε θέλει εγκατάσταση! Είναι portable.
MariaTs. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά δεν είναι αυτό που περίμενα να δω! Είναι ένας περιηγητής που ανοίγει χωρίς να'χεις κάνει εγκατάσταση (αυτό είναι κάτι που μου αρέσει), αλλά με το που του έδωσα ένα λινκ rapidshare για να κατεβάσει τότε βλέπω το γνωστό... Περιμένετε 74 λεπτά! Τον κλείνω και δοκιμάζω να τον ξανανοίξω τον ...torparkαδόρο και... μέχρι να ανοίξει τελικά εγώ θα είχα αλλάξει την ip μου σε μερικά δευτερόλεπτα μόλις και το rapidshare θα χρονομετρούσε αντιστρόφως αμέσως, με Όπερα! Οπότε το torpark πήγε στον κάδο για ανακύκλωση!!! :neutral: ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν είχα κατεβάσει τίποτε άλλο προηγουμένως, στο rapidshare, οπότε τα 74' αναμονής ήταν αδικαιολόγητα! Που σημαίνει ότι ο torpark κάνει χρήση των γνωστών Proxy που κυκλοφορούν και μπαίνουν δεκάδες με αυτούς στο διαδίκτυο!
polidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μα δε θέλει εγκατάσταση! Είναι portable. Em!!!ela de??? Mipos ixera ti ithele afou den to dokimasa? Etsi opos katevike eki emine.
deathlok Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 ανωνυμία προσφέρει όχι ατελείωτα dl σε rapidshare κτλ.
MariaTs. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Aπλά μου κίνησε την περιέργεια παραπάνω ο polidis και γι'αυτό το δοκίμασα!
john_the_tiger Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 μέχρι να ανοίξει τελικά εγώ θα είχα αλλάξει την ip μου σε μερικά δευτερόλεπτα μόλις και το rapidshare θα χρονομετρούσε αντιστρόφως αμέσως, με Όπερα! Οπότε το torpark πήγε στον κάδο για ανακύκλωση!!! :neutral: Καλημερα μπορει να μου πει καποιος πως αλλαζει ip στον οπερα;
deathlok Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 kanontas disconnect kai pali connect (den pianei panta) toulaxiston ego afto ton tropo ksero alla einai bareto genika kai den to exo kanei pote
MariaTs. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Για να μην δημιουργηθεί καμιά παρεξήγηση... Απλά τις λειτουργίες του μόντεμ μου μπορώ να τις δω μέσω του browser και αντί να κάνω το reboot για παράδειγμα κλείνοντας κι ανοίγοντας το ίδιο το μόντεμ το κάνω μέσω του browser! Αυτό εννοούσα, όχι ότι ο Όπερα έχει κάποιο έξτρα εργαλείο αλλαγής ip!
greeneye Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 mapa o browser....PANARGOS se shmeio ekneyristiko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.