Προς το περιεχόμενο

Νέος browser προσφέρει ανώνυμη πλοήγηση στο Διαδίκτυο

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kai go leo pou to xero pou to xero..........

To dinane kapia site prin kana 2 vdomades oste na xegelas to rapidshare kai na katevazeis averta oti trava i psixi sou me mono ena restart tou programatos.

To katevasa alla logo elipseis xronou den to engatestisa na to dokimaso.

Ti leei kalo?????

Δημοσ.
Kai go leo pou to xero pou to xero..........

To dinane kapia site prin kana 2 vdomades oste na xegelas to rapidshare kai na katevazeis averta oti trava i psixi sou me mono ena restart tou programatos.

To katevasa alla logo elipseis xronou den to engatestisa na to dokimaso.

Ti leei kalo?????

Μα δε θέλει εγκατάσταση! Είναι portable.

Δημοσ.

Τελικά δεν είναι αυτό που περίμενα να δω! Είναι ένας περιηγητής που ανοίγει χωρίς να'χεις κάνει εγκατάσταση (αυτό είναι κάτι που μου αρέσει), αλλά με το που του έδωσα ένα λινκ rapidshare για να κατεβάσει τότε βλέπω το γνωστό... Περιμένετε 74 λεπτά! Τον κλείνω και δοκιμάζω να τον ξανανοίξω τον ...torparkαδόρο και... μέχρι να ανοίξει τελικά εγώ θα είχα αλλάξει την ip μου σε μερικά δευτερόλεπτα μόλις και το rapidshare θα χρονομετρούσε αντιστρόφως αμέσως, με Όπερα! Οπότε το torpark πήγε στον κάδο για ανακύκλωση!!! :neutral:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν είχα κατεβάσει τίποτε άλλο προηγουμένως, στο rapidshare, οπότε τα 74' αναμονής ήταν αδικαιολόγητα! Που σημαίνει ότι ο torpark κάνει χρήση των γνωστών Proxy που κυκλοφορούν και μπαίνουν δεκάδες με αυτούς στο διαδίκτυο!

Δημοσ.
μέχρι να ανοίξει τελικά εγώ θα είχα αλλάξει την ip μου σε μερικά δευτερόλεπτα μόλις και το rapidshare θα χρονομετρούσε αντιστρόφως αμέσως, με Όπερα! Οπότε το torpark πήγε στον κάδο για ανακύκλωση!!! :neutral:

Καλημερα μπορει να μου πει καποιος πως αλλαζει ip στον οπερα;

Δημοσ.

Για να μην δημιουργηθεί καμιά παρεξήγηση... Απλά τις λειτουργίες του μόντεμ μου μπορώ να τις δω μέσω του browser και αντί να κάνω το reboot για παράδειγμα κλείνοντας κι ανοίγοντας το ίδιο το μόντεμ το κάνω μέσω του browser! Αυτό εννοούσα, όχι ότι ο Όπερα έχει κάποιο έξτρα εργαλείο αλλαγής ip!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...