antonio_k Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω το acer 5022 εδω και 7 μήνες και τους τελευταίους 2 μήνες έχω πρόβλημα με το dvd-r. > ο χρόνος που κάνει να γράψει ένα cd ή dvd έχει σχεδον τετραπλασιαστεί σε σχέση με παλιότερα, με την ίδια ταχύτητα, > όταν γράφω audio cd τα τραγούδια γραφονται από τη μέση και όχι απο την αρχη. τι μπορώ να κάνω? ξέρει κανείς τι πάζει με την εγγύηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_e_v Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Η εγγύηση οφείλει να καλύχει κάθε βλάβη ενός συστήματος το οποίο είναι ενπρόθεσμο, το δικό σου είναι, τώρα συγκεκριμένα με την εγγύσηση της acer φρόντισε να είσαι αρκετά προσεκτικός γιατί οι τύποι είναι αρκετά άσχετοι. Τηλεφώνισε στο 8015002000, ανέφερέ τους το περιστατικό και ζήτα κωδικό επισκευής, μετά το στέλνεις στην MDI και κάνεις την προσευχή σου μην στο γυρίσουν πίσω με καμένη μητρική και σπασμένη οθόνη...(εμένα μου το έφεραν πίσω γεμάτο χτυπήματα!!!). Α, και έχε υπόψιν ότι η MDI είναι καλύτερη απ την ALMAN!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.