Προς το περιεχόμενο

Microsoft sidewinder gamepad

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο χειριστήριο αλλά όχι σε usb. Αγόρασα έναν μετατροπέα από το πλαίσιο για να μπορώ να το συνδέω στο λάπτοπ και έχω το εξής πρόβλημα:το αναγνωρίζει ώς 2 axes 8 button gamepad και όχι ως microsoft, αλλά το κακό είναι πως δεν γίνεται καλιμπράρισμα,δεν αποκρίνονται τα κουμπιά και εντέλει δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου.Υπάρχει κάποια λύση?Κυκλοφορεί ακόμη αυτό το gamepad στην αγορά?Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει.

Δημοσ.

Δε μπορεις να το βαλεις ως Microsoft Sidewinder(Αυτοματη ανιχνευση) και να σου το ρυθμισει αυτο?

Δυστυχως, αν και εβγαζε αξιολογα joystic η MS εκλεισε αυτο το τμημα αρκετα χρονια τωρα, οποτε ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο να βρεις καποιο καινουριο Sidewinder να αγορασεις...

Δημοσ.

Ναι και εγω το ιδιο εδω και 7-8 χρονια και εχει βγει σκυλι, εχει αντεξει πολλα :-)

Δε στο αναγνωριζει ως Microsoft Sidewinder? Κριμα, προφανως, δε κανει καλο emulation της port το USB adapter και για αυτο δε παιζει...

Δημοσ.

Στο κλασσικο gameport που σου επετρεπε να συνδεσεις στη σειρα 4 SideWinder, φοβερο gamepad, αθανατο :-)

Δε μπορω να σου πω σιγουρα, δε εχω δοκιμασει καποιον τετοιον ανταπτορα... Αν μπορουσες να δοκιμασεις καποιον αλλο επι τοπου στο μαγαζι με το gamepad σου, θα ηταν η καλυτερη λυση πιστευω.

Δημοσ.

Όντως φοβερό gamepad!!Με το συγκεκριμένο έχω κερδίσει και fifa διαγωνισμό, έχει γούρικη σημασία για μένα.Μάλλον θα πάω σε μαγαζί να το δοκιμάσω όπως λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...