asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Κανε ενα ελεγχο μνημης, αυτες ειναι οι πρωτες που φρικαρουν λογω ρευματος... Δεν ειναι καλο να εχεις στην σειρα πολλα πολυμπριζα, υπαρχουν αρκετοι κινδυνοι ακομα και φωτιας:-?
ipnotistis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Πώς κάνω τον έλεγχο? Πολύ συχνά όταν κολλούσε, έβγαζε μπλέ οθόνη και έλεγε, dumping physical memory (μετρηση μεχρι το 100 και restart αυτόματα) Το πολύμπριζο του Η/Υ είναι ασφαλείας.. τα υπόλοιπα άς πάρουν φωτιά! Σοβαρά τώρα, το πρόβλημα αν ξαναπαρουσιαστεί, θα ξέρω με την μία τι φταίει.. Έχω βάλει μόνο ένα πολύμπριζο τώρα.
asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Κατεβασε αυτο: MemTest 3.2 Boot Iso Γραψε το σε ενα δισκακι και κανε εκκινηση του υπολογιστη σου απο αυτο. Αστο να τρεξει για μιση μια ωρα τουλαχιστον. Αν εχει προβλημα η μνημη σου θα σου πεταξει κοκκινη γραμμη με ερρορ...
ipnotistis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Κατεβασε αυτο:MemTest 3.2 Boot Iso Γραψε το σε ενα δισκακι και κανε εκκινηση του υπολογιστη σου απο αυτο. Αστο να τρεξει για μιση μια ωρα τουλαχιστον. Αν εχει προβλημα η μνημη σου θα σου πεταξει κοκκινη γραμμη με ερρορ... Ωραία.. να υποθέσω οτι τα 2 ξεζιπαρισμένα αρχεία αρκούν για να είναι boot το δισκακι ε?
asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Καις το iso μεσω nero burning rom απο την επιλογη File->Open, ωστε να γραψεις τα περιεχομενα του iso και οχι το αρχειο το ιδιο. Μετα κανεις boot απο cd και το τεστ θα αρχισει μονο του...
ipnotistis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό που μου δωσες δεν είναι .iso . Έχει το φάκελο Boot που περιέχει τα αρχεία boot.cat και memtest.img
asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Το κοιταξα 3 φορες φιλε μου 1 αρχειο εχει το memtest86-3.2.iso :-? Για κατεβασε το παλι μπορει να εγινε καποιο λαθος ...
ipnotistis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 .ισο λέει το αρχείο αλλα αν το ξεζιπάρεις στο winrar, ειναι σαν να είναι τα κανονικά του αρχεία.. Τέσπα το θέμα είναι οτι αυτό το boot.cat είναι το αρχείο ανάγνωσης για την εκκίνηση, ετσι? Οπότε καίω μονο αυτα τα δυο. ΥΓ: το έτρεξα με το Daemon tools αλλά.. δεν διαβάζει αρχεία του memtest.img οπότε το .img .. ααα κατάλαβα. είναι για το image toy nero ετσι? ωραία.. Το ξαναδοκίμασα με το nero burning rom αλλά βγάζει μήνυμα λάθους και λέει "Απρόσμενη μορφή αρχείου" Τί είναι αυτο το memtest.img? το μεμορυ τεστ ή ενα image αρχείο?
asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μην μπλεκεσαι φιλε μου και ανοιγεις το iso! Aπλα πες στο Nero να το ανοιξει αυτο το αρχειο Iso μεσα απο το Fle->Open και πατα να σου γραψει το cd. To Νero θα σου κανει το cd σου να ειναι bootable και να ξεκινησει μονο του το τεστ. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω...
ipnotistis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ok, egine euxaristw polu file mou
ipnotistis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Και κάτι τελευταίο.. μετα αφου τρέξει απο το δισκάκι, θα μπει στα windows ? Θα δώ τιποτα να το καταλάβω η απλά το αφήνω να τρέξει?
asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Oχι κανει Loop το τεστ ξανα και ξανα, οποτε αστο να τρεξει τουλαχιστον μιση μια ωρα και αν σου βγαλει κοκκινες γραμμες με error τοτε τα εχει παιξει η μνημη σου και θελει αντικατασταση... Για να τελειωσεις απλα κανε reset το μηχανημα σου και βγαλε το cd...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.