Puppet-Master Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 θελω να φτιαξω ενα site στο οποιο θα μπορει να μπαινει καποιoς με κωδικο και να αλλαζει καποια συγκεκριμενα πραγματα.Να υποθεσω πως θα χρειαστω php και musql?
bandito Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 θελω να φτιαξω ενα site στο οποιο θα μπορει να μπαινει καποιoς με κωδικο και να αλλαζει καποια συγκεκριμενα πραγματα.Να υποθεσω πως θα χρειαστω php και musql? Ναι αλλα όχι απαραίτητα. Το καλό με το (L)APM (linux, apache,php, mysql) είναι οτι παίζει εύκολα, υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια tutorials, snippets, και είναι σχετικά εύκολο. Μπορείς να κατεβάσεις κάποιο instant πακέτο όπως το xampp και να ξεκινήσεις να παίζεις. Για tutorials , χτύπα php mysql tutorial και μέτρα σελιδες
bandito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 οπως επισης και joomla ? Το joomla είναι cms και αν κατάλαβα καλά μίλησε για custom εφαρμογή.
Puppet-Master Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 εδω κ 2 μερες προσπαθω να κανω εγκατασταση του apache,php,mysql αλλα τζιφος.επσαχνα για ωρες στο google αλλα οτι κ αν εκανα εγκατασταση καπου το ολο θεμα κολλουσε.κατεβασα κ αυτο το xamp αλλα παλι προβληματα. ειμαι απελπισμενος.I need help...
bandito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 εδω κ 2 μερες προσπαθω να κανω εγκατασταση του apache,php,mysqlαλλα τζιφος.επσαχνα για ωρες στο google αλλα οτι κ αν εκανα εγκατασταση καπου το ολο θεμα κολλουσε.κατεβασα κ αυτο το xamp αλλα παλι προβληματα. ειμαι απελπισμενος.I need help... Θες να μας πείς τι έκανες και πως; Δεν νομίζω οτι μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε κατι. Εγκατέστησες XAMPP? Δεν σου ξεκινάει o apache? Η Μysql ?
Puppet-Master Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 δηλαδη εκτος απο το xamp δεν υπαρχει τιποτα αλλο. εστω ενας οδηγος πως να τα εγκαταστησεις ολα μαζι.
Stuff Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 wamp, server2go (den thelei installation)
bandito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 δηλαδη εκτος απο το xamp δεν υπαρχει τιποτα αλλο.εστω ενας οδηγος πως να τα εγκαταστησεις ολα μαζι. Δηλαδή έψαξες στο google για οδηγούς και δεν βρήκες τιποτα; Πρέπει να ειναι άπειροι
Puppet-Master Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 βρηκα αλλα μολις ακολουθουσα πιστα εναν οδηγο παντα κατι ελιπε μια μικρη λεπτομερια ενα dll μια σειρα κωδικα δε ξερω.δε βρηκα κατι το οποιο να ειναι αξιοπιστο.αφου λεω να βαλω linux μπας κ βρω το φως μου.(linux σκοπευα να βαλω αργοτερα αλλα με τα τελευταια γεγονοτα...)
Puppet-Master Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 τελικα βρηκα λυση.οποιος θελει λοιπον να εγκαταστησει php,apache,mysql,phpMyAdmin ας κοιταξει εδω
Puppet-Master Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 sorry για το post. problem solved...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.