Προς το περιεχόμενο

κατασκευη site με βαση δεδομενων

Puppet-Master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να φτιαξω ενα site στο οποιο θα μπορει να μπαινει καποιoς με κωδικο και να αλλαζει καποια συγκεκριμενα πραγματα.Να υποθεσω πως θα χρειαστω php και musql?

Δημοσ.
θελω να φτιαξω ενα site στο οποιο θα μπορει να μπαινει καποιoς με κωδικο και να αλλαζει καποια συγκεκριμενα πραγματα.Να υποθεσω πως θα χρειαστω php και musql?

Ναι αλλα όχι απαραίτητα.

Το καλό με το (L)APM (linux, apache,php, mysql) είναι οτι παίζει εύκολα, υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια tutorials, snippets, και είναι σχετικά εύκολο.

Μπορείς να κατεβάσεις κάποιο instant πακέτο όπως το xampp και να ξεκινήσεις να παίζεις.

Για tutorials , χτύπα php mysql tutorial και μέτρα σελιδες :)

Δημοσ.

εδω κ 2 μερες προσπαθω να κανω εγκατασταση του apache,php,mysql

αλλα τζιφος.επσαχνα για ωρες στο google αλλα οτι κ αν εκανα εγκατασταση καπου το ολο θεμα κολλουσε.κατεβασα κ αυτο το xamp αλλα παλι προβληματα.

ειμαι απελπισμενος.I need help...

Δημοσ.
εδω κ 2 μερες προσπαθω να κανω εγκατασταση του apache,php,mysql

αλλα τζιφος.επσαχνα για ωρες στο google αλλα οτι κ αν εκανα εγκατασταση καπου το ολο θεμα κολλουσε.κατεβασα κ αυτο το xamp αλλα παλι προβληματα.

ειμαι απελπισμενος.I need help...

Θες να μας πείς τι έκανες και πως; Δεν νομίζω οτι μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε κατι. Εγκατέστησες XAMPP? Δεν σου ξεκινάει o apache? Η Μysql ?

Δημοσ.
δηλαδη εκτος απο το xamp δεν υπαρχει τιποτα αλλο.

εστω ενας οδηγος πως να τα εγκαταστησεις ολα μαζι.

Δηλαδή έψαξες στο google για οδηγούς και δεν βρήκες τιποτα;

Πρέπει να ειναι άπειροι

Δημοσ.

βρηκα αλλα μολις ακολουθουσα πιστα εναν οδηγο παντα κατι ελιπε μια μικρη λεπτομερια ενα dll μια σειρα κωδικα δε ξερω.δε βρηκα κατι το οποιο να ειναι αξιοπιστο.αφου λεω να βαλω linux μπας κ βρω το φως μου.(linux σκοπευα να βαλω αργοτερα αλλα με τα τελευταια γεγονοτα...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...