teopasxal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δούλευα σε ένα πρόγραμμα του SCH για ένα εξάμηνο προκειμένου να εγκαταστήσουμε DSL πιλοτικά σε δημοτικά και νηπιαγωγία στην Θράκη ... αν λοιπόν στις μετρήσεις υπολογίσουμε και το ποσοστό τον δασκάλων - καθηγητών που ξέρουν τι είναι αυτά τα "κουτάκια" που τους βάλαμε ... τότε το 13% λυπάμαι, αλλά θα γίνει, το πολύ 3%!
greeneye Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 elpizo na sas aresei h nea mou ypografh molis ftiaxoun oi taxythtes isos th bgalo...
Lost_Horizon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 exeis dikio. einai dramatiki katastasi. exw 512(me ton diplasiasmo 1024 dld) kai katevazw mia me 20 mia me 40 mia me 60(spania) den eina pragamata auta. oxi,den exw skopo na vgalw to adsl. exw skopo na ta xwnw opou sta8w kai opou vre8w ston ote.
GRECTORAS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 καταγελιες παιδες.λιγο υπομονη μεχρι τελη νοεμβριου κ μετα καταγγελίες απο όλους να δεις για ποτε στρωνουν τα πραγματα.
kosmasgr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εγώ παιδιά στα Δωδεκάνησα μου έγινε κατευθείαν η σύνδεση 1mbit με τους διπλασιασμόυς και δεν κολλάω καθόλου. Και απο άλλους που ξέρω στην Κώ οι συνδέσεις πετάνε. Εδω και 2 μήνες που έγινε η αναβάθμιση κατεβάζω σταθερά 110 kb/s καθ' όλη την διάρκεια της μέρας. Οπότε εγώ θα παραμείνω πελάτης του ΠΟΤΕ
omnislash Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 110 kb/s καθ' όλη την διάρκεια της μέρας. Ναι φαινεται είστε λίγοι κει κάτω.Εχετε κοντά και το κτήριο του ΟΤΕ οπότε λογικό μου φαίνεται. λιγο υπομονη μεχρι τελη νοεμβριου κ μετα καταγγελίες απο όλους να δεις για ποτε στρωνουν τα πραγματα. Εννοείται.Οχί μόνο στον οΤΕ και στους παρόχους που όταν τους παίρνεις τηλ τα ρίχνουν όλα στον ΟΤΕ
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 εγω παντως με 1024 κατεβαζα 130 με 150 kb/sec και απο την προηγουμενη Παρασκευη 13/10/2006 που εγινε η γραμμη μου 2048 κατεβαζω με το ζορι 30 kb/sec . Συνηθως ειμαι στο 18 με 20 .......μιλησα με ΟΤΕ και μου ειπαν θα ερθουν αυριο να μετρησουν την γραμμη μου ...... τι αλλη @@ρια θα ακουσω απο αυτη την εταιρεια ηθελα να ξερα . Γιατι δεν ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ οτι μαμακιστικαμε που καναμε τις αναβαθμισεις χωρις να εχουμε υποδομη δεν μπορω να καταλαβω... τελοςπαντων .
greeneye Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 etsi etsi eimai mesa se ola arkei na exoume AKSIOPREPES INTERNET
mihalakis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Αυτό που ειπώθηκε παραπάνω για Δωδεκάνησα προς το παρόν ισχύει. Διπλασιάστηκα στα 768/192 και κατεβάζω με 75 και κάνω up με 22. Το θεωρώ αξιοπρεπέστατο και κάνει όσα υπόσχεται.
sa1901 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 καταγελιες παιδες.λιγο υπομονη μεχρι τελη νοεμβριου κ μετα καταγγελίες απο όλους να δεις για ποτε στρωνουν τα πραγματα. Υπομονή να κάνουμε. Δεν έχω πρόβλημα. Στις 40άρες ευρώ όμως που μας παίρνουν κάθε μήνα για τα 2 ΜΒ (μόνο για την γραμμή από ΟΤΕ), δεν βλέπω όμως να κάνουν σκόντο...
danaos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Συνυπολογίζοντας τα "40άρια" που πληρώνει κανείς θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να προτείνεται από κάποιους - ειδικά εδώ στο insomnia - η υπομονή ως λύση. Υπομονή κάνει κάποιος σε σεισμούς, σε κηδείες, σε ασθένειες... Υπομονή σε περίπτωση κλοπής -έστω έντεχνης- χρημάτων, πρώτη φορά το ακούω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.