Προς το περιεχόμενο

H Ellada sernetai...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
greeneye kala ta les mhn kolas apla kapoioi edw den niwthoun gt den vgainei duskola to gafro kathe mhna apo tis tsepes tou na plhrwsoun ston OTE gia kati pou den aksizei na to plhrwnoun xrisafi!Authn thn stigmh k egw eimai apisteuta ekneurismenos giati ana mish wra h tetarto pefth h sundesh k enw exei diaplasiastei h sundesh se 1024 katevazw to polu me 30-35!dld k na tous pareis thlefwno k na pas ekei den tha vgei tpt

gt thelete na mathete k kati to poso kaloi einai autoi pou ergazontai ston tomea eksuperethshs gia adsl sto OTE akouste auto:

Otan eixa 384 prin kana 8 mhno k sernotan opws to fidi paei na mpei sthn trupa tou eixa paei ston OTE na tou ekshghsw thn katastash k oti skeftomoun na alaksw thn sundesh se 512 o upallhlos pou eksuperetouse to saini tromara tou leei 512 ti na thn kaneis auth einai gia net kafe ekei daxei ta paiksa ti les re mpamia lew apo mesa mou k paw para katw...

Wraia k tou lew gt sernetai etc tragika k gurnaei o atheofovos k leei thn pio epikh ataka pou exw akousei:

Mhpws einai makria to modem apo to pc...................-dead line-

Ta sumperasmata dika sas

Ayto ine pou leo kai ego,oti diladi exoun mazeytei oloi oi panasxetoi ston ote

tous opoious plironoume edo kai xronia gia na petane xartaeto kai aytoi anti na dinoun kaliteres yphresies me ta lefta mas AGORAZOUN KAI ALLO SPAGGO GIA NA PHGAINEI POIO PSHLA O XARTAETOS!

Elpizo na ftiaxoun syntoma ta pragmata opos exo ksanapei giati meta

tha fisiksoun polla mpofor edo sta kentrika tou ote

Δημοσ.

Εγώ παιδιά μου συμπληρώνω ένα μήνα όπου με τα 2mbit μου κατεβάζω με το καταπληκτικό 50-70 kb/s!

Εύγε ΟΤΕ μπράβο.Φοβερές υπηρεσίες....

Δημοσ.
Εχω το pc ανοιχτο 24/7 συνδεμενο στο dc++ δω και 2 χρονια. εχω κατεβασει τα παντα απο το ειδος της μουσικης που ακουω, πλεον κανω παρτυ οταν βρω κατι που δεν εχω, εχω ξωδεψει απειρες ωρες στο να τακτοποιω τα mp3 σε φακελους με τα ονοματα τους κτλ κτλ. εχω γεμισει 4 εξωτερικους δισκους και εναν εσωτερικο, 4χ250gb και ενα 320gb και αποιρα dvd δισκακια.

Λογω δουλειας (8ωρη εργασια) και λογω της ανθρωπινης αναγκης για υπνο (6-7 ωρες) στις υπολοιπες ωρες που απομενουν αν ακουγα μονο τα mp3 που κατεβασα δεν θα προλαβενα να τα ακουσω ολα.

Το ερωτημα μου ειναι για πιο λογο χρειαζομαστε πιο γρηγορες συνδεσεις ( εκτος και αν ειναι για δουλεια) ? για να κατεβαζουμε το superman returns και το "πειρατες της καραιβικης 2" ενα μηνα πριν βγει στους κινηματογραφους ?, ολες τις τσοντες του κοσμου? ολα τα mp3 του πλανητη? και τι να τα κανουμε? ειναι λιγο Φιλοσοφικο το post . ισως βαλει μερικους να σκεφτουν.

Φιλε αυτο που λες δεν εχει καμια σχέση με το αντικειμενο μας. Με την λογική σου, να μην κυκλοφορείς με το 1600αρι (μέσος όρος Έλληνα) αλλά με ένα 900άρακι αφου και με αυτο κανεις τη δουλειά σου.

Αλλο το γιατί θέλει ο καθένας την ταχυτητα και άλλο το αν μας τη δίνουν σε λογική τιμή. Εσυ όπως τα λες και με μια 256 γραμμή κανεις τη δουλειά σου, γιατί λοιπόν δεν κανεις μια συνδεση 512 που ειναι η πιο φθηνη τωρα, αφου οπως λες δεν τη χρειάζεσαι?

Εγω χτες εκανα φορματ στο pc μου και στο laptop και χρειάστηκε να κατεβάζω ολοκληρη τη γη απο drivers. Γιατί να περιμένω? Πλέον δεν εχω ανοικτο το pc μου ποτε, παρα μόνο οταν θέλω να κατεβάσω επεισοδια απτις 2 σειρές που βλέπω. Αρα βλέπεις οτι στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει η απλιστεια.

Θέλω να ακουω internet radio γιατι στη Βουλα που ειμαι δεν πιάνουμε καλά ΠΟΛΛΟΥΣ σταθμούς, και θέλω να κάνω voip τηλέφωνηματα ταυτόχρονα. Ο καθένας μπορεί να σου πει 100 λόγους. Και για τον συλλέκτη, το να κατεβάζει 100 τσόντες το μηνα ειναι χρησιμο, μπορω εγω ή εσυ να του πουμε ότι δεν είναι? Δικά του ειναι τα λεφτά, ότι θέλει κάνει.

Απτη στιγμή που η τεχνολογία υπάρχει, πληρώνω τα λεφτά που δουλεύω για να μου δώσουν την ταχύτητα που υπόσχονται.

Απτην άλλη το να γκρινιάζουμε σε φορουμ για τον ΟΤΕ όπως κανει ο greeneye, ειναι απλά ενας τρόπος να ξεθυμάνουμε προσωρινά, ή να φορτωσουμε ακόμα περισσότερο διαβάζοντας ιστορίες "πικρας" αλλων ομοιοπαθών.

Εγω εκραξα στην αρχη γιατι αργουσε η αναβαθμιση μου (τους πήρα ΕΝΑ τηλέφωνο) και μου ειπαν μέχρι το Δεκεμβριο θα ειμαι οκ. ΟΚ, τέλος για μενα το θέμα. Τελικά 3 βδομάδες αργότερα (πριν μερικες μερες) εγινε. Και εχω δει και 200άρες, αλλά και 50άρες. Τί θα κάνω δηλαδή, θα κόψω το λαιμό μου? Θα χωθώ σε κολώνα με 180χλμ απτην οργή μου σαν ενδειξη διαμαρτυρίας? Ε όχι, θα αφήσω ότι ειναι να κατεβει να ερθει με 40 και με 30 αν έτσι κάτσει, και ας κανω τη διαμαρτυρία μου όταν πλέον δεν θα αντέχω αλλο ΣΤΟΝ ΟΤΕ, όχι σε ενα φόρουμ, ούτε στους κολλητούς μου.

Δημοσ.
Edo rodo pantos proxorane me foul rithmous tis anabathmisis

afou ftasan mexri kai KREMASTH!!! ante na telionoun na doume telikos

an tha ftiaxoun ta pragmata

Ρε φίλε μας δουλεύεις? Τώρα το είδα το που έισαι..

Επειδή μου το παίζεις κοσμογυρισμένος με το πόσο πληρώνει ο κάθε ευρωπαιος μάθε ότι σε ΠΟΛΛΕΣ περιοχές στο Liverpool (όχι στα δικά μας κατσικοχώρια) δεν υπήρχε ΚΑΝ διαθεσιμότητα adsl!!!!!!!!!!!!!

Και εσυ εισαι στη Ρόδο και γκρινιάζεις???? Εδω δεν εχουν σοβαρές υπηρεσίες κεντρικές περιοχές της Αθήνας!! Ελεος δηλαδή............

Το κακό του οτε ειναι οτι εξαπλώθηκε πολύ γρήρορα και παρέχει χάλια υπηρεσίες παντού, η διαφορά με την αγγλία και την απείρως καλύτερη ΒΤ είναι ότι εκεί πιάσαν τα αστικά κέντρα και παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες γράψανε στα @@ τους τις αλλες περιοχές. Το σωστό ήταν να πιάσει και ο ΟΤΕ πρώτα τα αστικά κέντρα και αφού όλα πανε καλά εκεί να γίνουν και επενδύσεις προς τα έξω, όπου τα έσοδα απτο DSL είναι ελάχιστα... Απορώ δηλαδή αν τα μικρά νησιά βγάζουν τα έξοδά της εγκατάστασης και συντήρησης των κυκλωμάτων DSL...

Δημοσ.

re polaki eisai me ta kala sou???????????????????/

mikro nhsi h rodos??????????????????????????????

ANOIKSE ENA XARTH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eidika an milisoume gia sezon me touristes??????????????????????

eisai entelos asxetos kai milao filika...

Ego ipa kati kai to ksanaleo...to poso poiotikes ipiresies DSL tou pote exoume

tha to krinoume molis pame se enallaktiko syntoma kai paroume DSL apo ekei,

ola apo ekei diladi. Ekei tha deiksei. Alla ime sxedon sigouros oti se sxesh me thn torinh katastash tha ine h mera me th nyxta se poiothta. Kai de me niazei an sta katsikoxoria sto liverpool exoun DSL h oxi.

ELLADA DEN INE MONO H ATHINA REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

h rodos einai enas paradeisos...otan eseis ekei athina sernosastan me 25 kbyte/sec stin 384

ego katebaza me 42-45

otan eseis katebazate me 35-40 stin 512 ego katebaza me 55-60...

h athina ine apla ena mpaxalo.

Δημοσ.

Δέν μιλήσω επι του θέματος "σερνάμενης DSL",θα παρακαλούσα όμως μερικά μέλη να προσέχουν τα λόγια τους γιατί κάποιοι μπορεί να προσβληθούν και με το δίκιο τους.

Φίλε greeneye,το αν η Pόδος είναι παράδεισος ή όχι θα το αφήσω ασχολίαστο,πόσο μάλλον το αν είναι γνωστό τουριστικό θέρετρο ή όχι.Ας είναι καλά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων,που κάθε καλοκαίρι μας λένε κατα πού πέφτει η Ρόδος και τι τουρίστες μαζεύει.

Τώρα για τον άν η Αθήνα είναι ***χανείο,τρελοκομείο, κλπ σε κατάληξη -είο και -δέλο...να σου υπενθυμίσω οτι εδώ κατοικούν περι τα 6,000,000 ήτη το 55-60% του πλυθισμού.Λογικό είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται να γίνονται βεβιασμένα και το τελικό αποτέλεσμα να είναι κατηγορίας Β-,αφού η προσφορά είναι μεγαλύτερη της ζήτησης.

Τέλος θα ήθελα να σου υπενθυμίσω κάτι...στην Αθήνα δέν μένουν μόνο "Αθηναίοι".Κάποιοι αποφάσισαν να αφήσουν τα μεγάλα (ή μικρά) νησιά τους για να εγκατασταθούν εδώ.

Δημοσ.

Για να επανέλθω στο θέμα, απ' ό,τι έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες, κατά τη διάρκεια της μέρας οι ταχύτητες που έχω κυμαίνονται από 35 ως 60 KB/s, με το μέσο όρο κοντά στο 45, και τη νύχτα η κατάσταση βελτιώνεται, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε βλέπω μέχρι και 80 με 90 ΚΒ/s. Μόνο μία φορά είδα ταχύτητα 105 ΚΒ/s, κι αυτή διήρκεσε μόνο 3-4 λεπτά.

Αυτά σε σύνδεση που πριν από 3 μέρες έγινε 1Μbit. Όταν ήμουν στα 512, είχα σχεδόν μόνιμα ταχύτητα 50-55 KB/s.

Άρα ισχύει ο τίτλος αυτού του τόπικ.

Δημοσ.

simera den veltiothike ti nixta :S

exw 2048 ti mera mexri tora evlepa 60-80 kai to vradi 160-200

simera to vradi i katastasi itan apelpistiki...kolimeno sto 70 apo to ftp tou NTUA kai oxi tpt to dvdaki pou katevazo me kaei gia simera :S

Δημοσ.
Για να επανέλθω στο θέμα, απ' ό,τι έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες, κατά τη διάρκεια της μέρας οι ταχύτητες που έχω κυμαίνονται από 35 ως 60 KB/s, με το μέσο όρο κοντά στο 45, και τη νύχτα η κατάσταση βελτιώνεται, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε βλέπω μέχρι και 80 με 90 ΚΒ/s. Μόνο μία φορά είδα ταχύτητα 105 ΚΒ/s, κι αυτή διήρκεσε μόνο 3-4 λεπτά.

Αυτά σε σύνδεση που πριν από 3 μέρες έγινε 1Μbit. Όταν ήμουν στα 512, είχα σχεδόν μόνιμα ταχύτητα 50-55 KB/s.

Άρα ισχύει ο τίτλος αυτού του τόπικ.

Bebeos kai isxyei o titlos tou topik,gia ayto to egrapsa kiolas. To oti gia 2 meres

katebaza arketa kala de simainei oti eftiaxan ola ,kai koitao to synolo kai oxi mono emena. Oso gia ti Rodo ine ontos paradeisos asxetos ti lene ta deltia sthn TV.Symfono oti sthn Athina h zhthsh ine poly megalh omos ayta EPREPE

NA TA PROBLEPSOUN otan arxisan na dinoun DSL kai oxi na topothetisoun 5 DSLAM as poume anti gia 10 kai na strimoxnoun tous pantres na xorane.Ayto to tragiko lathos to ekane enas kai mono,o akatanomastos gia na min arxiso na ta xono pali. Gia ayto oi yphresies ekei pou prosferei ine xalia giati panta dinoun xoris meleth,xoris kamia problepsh xoris tipota. Oti na nai diladi.

To oti i Athina ine mpaxalo einai gnosto. Ego to eipa apo pleyras DSLAM meria. Bebea einai mpaxalo kai se polla alla pragmata alla den ine tou parontos topik.Ayth ine h alitheia kai as mi mas kakofainetai.Eginan Olympiakoi agones kai ayto to eleino,trisathlio kratos de frontise na ftiaxei MONIMA 10 pragmata sthn kata ta alla omorfh Athina.

Hmoun kai sto eksoteriko ena diastima kai eida ti tha pei na prosferontai YPHRESIES. eimaste aiones piso kai sas to leo me megalh sigouria.

Δημοσ.

Σας βλέπω να κλαίγεστε για τις χαμηλές ταχύτητες του ADSL... Εγώ, παιδιά, έχω PSTN, χρεώνομαι το ίδιο με εσάς και έχω 33 kbps.

Αίτηση για ADSL έχω κάνει εδώ και 4 μήνες (και ελπίζω να μην τα εκατοστήσω) και μονίμως ακούω ότι όλα θα είναι έτοιμα: "τέλος Ιουνίου", "σε δύο-τρεις μέρες", "ίσως τη στιγμή που μιλάμε", "σε λίγες εβδομάδες", "αρχές Σεπτέμβρη", "μέσα Σεπτέμβρη", και keep walking.

Αυτά από την όμορφη Ρόδο. Στη χώρα που ζούμε, λοιπόν, ευχαριστήστε το Θεό που έχετε ADSL -εσείς που έχετε- και put a smile on your faces.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...