Προς το περιεχόμενο

H Ellada sernetai...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sampos i EETT tha kanei tipota? ama htan tosa xronia tha ebaze ta 2 podia tou ote se 1 papoutsi

Όταν δει ότι ο κόσμος αντιδράει, θα αναγκαστεί να κάνει...γιατί θα χαλάσει το όνομά της διαφορετικά. Και όποτε θίχτηκε η ΕΕΤΤ, αναγκάστηκε να αντιδράσει...

Όσο δεν ασχολείται σοβαρά κανένας με τα προβλήματα, δεν ασχολείται και αυτή (ασχέτως του αν αυτό είναι μέρος της δουλειάς της).

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pantos den xero giati alla arxizo kai exo thn entyposh oti kai meta ton

teliomo ton anabathmiseon tha exoume arketa problimata,apla

de tha exoume ta terastia skabanebasmata pou exoume tora.

To thema omos einai oti mexri tote tha exoun perasei 3 mhnes

xairetismata diladi

Δημοσ.

Οι χαμηλές ταχύτητες θα παραμείνουν (λίγο βελτιωμένες βέβαια σε σχέση με τώρα) γιατί το ratio θα έχει γίνει τουλάχιστον 35:1 (από 25:1 που ήταν μέχρι τώρα) και όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα η ευρυζωνοπείνα μόλις άρχισε να κυκλοφορεί γύρω μας.

Οπότε όσο συνεχίζουμε να κατεβάζουμε το internet χωρίς να υπάρχει λόγος και όσο ο ΟΤΕ συνεχίζει στα τυφλά να εφαρμόζει ratios, θα υπάρχουν προβλήματα με τις ταχύτητες...

Δημοσ.

Αυτη την λογικη chatasos δεν την καταλαβαινω και δεν την συμμεριζομαι. Δλδ τι παει να πει να κατεβαζουμε το internet; Εγω αγορασα το DSL για να εχω προσβαση και υψηλες ταχυτητες 24/7. Τωρα εγω εαν θελω να κατεβασω 60Tb , τοτε θα βαλω να κατεβαζει επι 6 μηνες ανελλιπως οτι και να ειναι αυτο... Εγω δεν διαβασα σε κανα συμβολαιο να μου βαζει ορια και ωραρια στο τι θα κανω την συνδεση μου. Η επαρκης ποσοτητα BW και η βελτιστοποιηση αυτου ειναι υποχρεωση του εκαστοτε παροχεα υπηρεσιων και οχι υποχρεωση του καταναλωτη. Μην τρελλαθουμε τωρα... Πριν το διπλασιασμο ολοι ευχαριστημενοι ημασταν , τωρα γιατι να αρκεστουμε σε χαλια υπηρεσιες και να επαναπροσδιορισουμε τι ειναι αναγκαιο και τι οχι , τι ειναι χρησιμο και τι οχι και με τι κριτηρια στο κατω-κατω της γραφης; Εγω δινω στον ΟΤΕ προθεσμια μεχρι 20 Νοεμβρη κι εχω ελπιδες οτι μεχρι τοτε θα εχει φτιαξει η κατασταση . Αλλιως με μια συντονισμενη κινηση θα κανουμε ζημια ... 200.00 δυσαρεστημενοι πελατες δεν ειναι πολλοι, αλλα 200.000 απο τους 235.000 που εχουν ADSL ειναι παραπανω απο αρκετοι για να διεκδικησουν αυτο που δικαιουνται...

Δημοσ.
Αυτη την λογικη chatasos δεν την καταλαβαινω και δεν την συμμεριζομαι. Δλδ τι παει να πει να κατεβαζουμε το internet; Εγω αγορασα το DSL για να εχω προσβαση και υψηλες ταχυτητες 24/7. Τωρα εγω εαν θελω να κατεβασω 60Tb , τοτε θα βαλω να κατεβαζει επι 6 μηνες ανελλιπως οτι και να ειναι αυτο... Εγω δεν διαβασα σε κανα συμβολαιο να μου βαζει ορια και ωραρια στο τι θα κανω την συνδεση μου. Η επαρκης ποσοτητα BW και η βελτιστοποιηση αυτου ειναι υποχρεωση του εκαστοτε παροχεα υπηρεσιων και οχι υποχρεωση του καταναλωτη. Μην τρελλαθουμε τωρα...

Όπως θέλεις φίλε μου....αλλά μην παραξενευτείς αν κάποια στιγμή μπει κάποιο όριο πάνω από το οποίο θα αρχίζει ογκοχρέωση/χρονοχρέωση...

Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου: αν αρχίσουν όλοι να κυκλοφορούν στους δρόμους θα γίνει μποτιλιάρισμα, αν δουλεύουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές 24 ώρες το 24ωρο στο full θα γίνει blackout, αν αφήσουν ανοιχτές όλες τις βρύσες τους θα προκύψει έλλειψη νερού, αν μιλάνε συνέχεια όλοι στο τηλέφωνο θα καταρεύσει το τηλεφωνικό δίκτυο, κ.ο.κ.

Σε οποιουδήποτε είδους παροχή υπάρχουν όρια. Αν ένας τα ξεπεράσει δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δύο τα ξεπεράσουν πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως τα ξεπεράσουν πολλοί, το σύστημα καταρρέει.

Θεωρείς ότι φταίει το σύστημα που δεν είναι ικανό να ανταπεξέλθει στην συμφόρηση? Κανένα πρόβλημα...Ο διαχειριστής του συστήματος αυξάνει την χρέωση της παροχής με σκοπό να αποθαρρύνει την συνεχή και παράλογη χρήση της. Θες να έχεις ειδική μεταχείριση και να μην περιορίζεσαι όσον αφορά την συγκεκριμένη παροχή? Πλήρωσε παραπάνω και θα την έχεις.

Δημοσ.

chatasos ξερεις πολλες ευρωπαικες χωρες ή στις ΗΠΑ να εχουν ογκοχρεωση? Και μιλαμε για ταχυτητας 10πλασιες απο την Ελλαδα...

Αν αυξανονται οι χρηστες του ιντερνετ και οι αναγκες για bandwith, οι παροχοι πρεπει ανταποκριθουν στην αυξημενη ζητηση και να αγοραζεται καινουριος εξοπλισμος, οχι να προσπαθουν να χωρεσουν ολους στον ηδη υπαρχοντα και τα επιπλεον κερδη να τα βαζουν στην τσεπη τους... Τετοιες καταστασεις μονο στην Ελλαδα θα μπορουσαν να ειναι αποδεκτες.

Πιστευω πως πρεπει να αλλαξει λιγο η νοοτροπια μας...

Δημοσ.
Όπως θέλεις φίλε μου....αλλά μην παραξενευτείς αν κάποια στιγμή μπει κάποιο όριο πάνω από το οποίο θα αρχίζει ογκοχρέωση/χρονοχρέωση...

Είσαι μέσα;Ξέρεις κάτι παραπάνω;Μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας;

Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου: αν αρχίσουν όλοι να κυκλοφορούν στους δρόμους θα γίνει μποτιλιάρισμα, αν δουλεύουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές 24 ώρες το 24ωρο στο full θα γίνει blackout, αν αφήσουν ανοιχτές όλες τις βρύσες τους θα προκύψει έλλειψη νερού, αν μιλάνε συνέχεια όλοι στο τηλέφωνο θα καταρεύσει το τηλεφωνικό δίκτυο, κ.ο.κ.

Να γίνει μποτιλιάρισμα,η να στρώσουν και να φτηνύνουν τις συγκοινωνίες,η να κυκλοφορούμε με ποδήλατα,να γίνει black-out η να επιμεριστεί αναλογικά στο κράτος το κόστος των ενεργοβόρων βιομηχανιών,οι οποίες στον -δήθεν- κοινωνικό τους "ανταποδοτισμό" (sorry,αδόκιμος όρος) πληρώνουν υποπολλαπλάσια της Kwh που με χρεώνουν εμένα,να στεγνώσει το σύμπαν όλο,τα δε τηλέφωνα να σιγήσουν όλα και να ξαναγυρίσουμε στα ταμ-ταμ η στον καπνό.Όλα αυτά μου ρουφάνε με το καλημέρα σας και πριν προλάβω να τα πιάσω στα χέρια μου,τα λεφτάκια μου.Για τα πάγια μιλάω,τα οποία προπληρώνονται!

Σε οποιουδήποτε είδους παροχή υπάρχουν όρια. Αν ένας τα ξεπεράσει δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δύο τα ξεπεράσουν πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως τα ξεπεράσουν πολλοί, το σύστημα καταρρέει.

Σταπαυτά μου η έννοια του καταναλωτικού αναλογισμού που πρεσβεύουν οι δήθεν κρατικοί λειτουργοί.Να χ...αιρετήσω την κρατική μέριμνα για τους καστάτους Ποτετζήδες η Δεατζήδες,όταν αφήνουν το αρκουδίσιον αναμένο όλο το σαββατοκύριακο για να βρούνε τη Δευτέρα το σπίτι δροσερό,η το bonus στις μοναδούλες.Εεεε;

Θεωρείς ότι φταίει το σύστημα που δεν είναι ικανό να ανταπεξέλθει στην συμφόρηση? Κανένα πρόβλημα...Ο διαχειριστής του συστήματος αυξάνει την χρέωση της παροχής με σκοπό να αποθαρρύνει την συνεχή και παράλογη χρήση της. Θες να έχεις ειδική μεταχείριση και να μην περιορίζεσαι όσον αφορά την συγκεκριμένη παροχή? Πλήρωσε παραπάνω και θα την έχεις.

Να δω την άποψή σου,όταν θα μπούνε πραγματικοί εναλλακτικοί πάροχοι στη γύρα και όχι οι σημερινοί ψιλικατζήδες που παίζουν μπιλιάρδο στη πλάτη του Π-ΟΤΕ και ως εκ τούτου "ούστηδες-με ξένο-κwlo",βάζοντας χέρι σε μια υποδομή που μας είχε δεκάδες χρόνια τώρα υπόδουλους και αρμεγμένους οικονομικά μέσω φόρων κλπ.

Όχι φίλε μου,δεν θέλω ειδική μεταχείρηση,θέλω απλά να δω τα λεφτά μου να έχουν αντίκρυσμα και όταν λένε 2m να εννούνε 2m και όχι στις έξι το πρωί και για μισή ώρα θα δω αυτές τις ταχύτητες και τον υπόλοιπο χρόνο της ημέρας να σέρνομαι.Εκτός κι αν έρθουμε σε συμφωνία και πληρώνουμε ανάλογα με το χρόνο που έχουμε αυτές τις παροχές.

Δημοσ.

Γνωρίζω αρκετά καλά ότι δεν μπορώ να σας αλλάξω άποψη...όπως και σε πολλούς άλλους σε αυτή τη χώρα.

Απλά ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να μου αποδείξετε ότι κάνατε κάτι και αλλάξατε αυτή την κατάσταση που σας ενοχλεί. Γιατί μέχρι τώρα ξεσπαθώνετε στα forums κατακεραυνώνοντας τους πάντες εκ της "ασφαλούς" ανωνυμίας (όπως και εγώ).

ΥΓ: ψιλικατζής είμαι και εγώ, αλλά δεν έχω ιδέα από μπιλιάρδο :mrgreen:

Δημοσ.
Γνωρίζω αρκετά καλά ότι δεν μπορώ να σας αλλάξω άποψη...όπως και σε πολλούς άλλους σε αυτή τη χώρα.

Kαλά,σώσε μας αύριο.

Απλά ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να μου αποδείξετε ότι κάνατε κάτι και αλλάξατε αυτή την κατάσταση που σας ενοχλεί.

Αν κάνουμε πράξη αυτό που λες,εσύ θα θα πεινάσεις και μεις θα πάμε φυλακή.

Γιατί μέχρι τώρα ξεσπαθώνετε στα forums κατακεραυνώνοντας τους πάντες εκ της "ασφαλούς" ανωνυμίας (όπως και εγώ).

Λάθος.Δεν ξέρω για σένα,αλλά εγώ postάρω κάθε φορά με τη "Δαμόκλειο σπάθη" πάνω απ' το κεφάλι μου.Τα στοιχεία μου τα έχω γνωστοποιήσει "εν-τη-εγγραφή μου" σ' αυτό το forum,άσχετο αν δεν τα κοινοποιώ στην υπογραφή μου,για ευνόητους λόγους.Για φαντάσουν τι θα τράβαγα από κάθε διαφωνούντα με τις απόψεις μου...

Εγώ πάντως δεν ξεσπαθώνω,ούτε πάω να βγάλω το μάτι κανενός.Απλά περιγράφω το δικό μου ταξίδι.

ΥΓ:

ψιλικατζής είμαι και εγώ, αλλά δεν έχω ιδέα από μπιλιάρδο :mrgreen:

Σε συλλαμβάνω κλέπτοντα οπώρας.Δεν είσαι εναλλακτικός,υπάλληλός μου είσαι,Π.Οτετζής,πληρωμένος απ' την άμεση φορολογία μου,χώρια την έμμεση,που αν καταλάβαινες που σας πάνε,θα άλλαζες βιολί.

Η λέξη "μπιλιάρδο" είχε παραβολική (link) έννοια.Είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με πολλές μπάλες και μία στέκα,κάτι σαν τη μλκια δηλ,απλά με περισσότερες μπάλλες...

Δημοσ.

ego tha katebazo oso thelo,kai de fteei ayto gia tis lamogies tou OTE.

DIladi thes na peis re megale oti oloi oi xrhstes tou DSL katebazoun

anelipos torrents,movies,mp3 ktl kai mpoukonei to simpan?

leo na sobareytoume ligaki! ine sa na mou les oti kapoia mera kapoia ora

OLOI oi anthropoi kikloforoun me ta amaksia tous kai exi mpotiliarisma o dromos!

sobarothta parakalo!

Δημοσ.

ΥΓ:

Σε συλλαμβάνω κλέπτοντα οπώρας.Δεν είσαι εναλλακτικός,υπάλληλός μου είσαι,Π.Οτετζής,πληρωμένος απ' την άμεση φορολογία μου,χώρια την έμμεση,που αν καταλάβαινες που σας πάνε,θα άλλαζες βιολί.

Η λέξη "μπιλιάρδο" είχε παραβολική (link) έννοια.Είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με πολλές μπάλες και μία στέκα,κάτι σαν τη μλκια δηλ,απλά με περισσότερες μπάλλες...

Αφού είμαι υπάλληλός σου γιατί δεν με απολύεις να βρεις την υγεία σου?

Ή πάρε και εσύ μια στέκα και έλα να παίξεις με τις μπάλες.

Εκεί σε θέλω φίλε μου...στα έργα...όχι στα λόγια...

ego tha katebazo oso thelo,kai de fteei ayto gia tis lamogies tou OTE.

DIladi thes na peis re megale oti oloi oi xrhstes tou DSL katebazoun

anelipos torrents,movies,mp3 ktl kai mpoukonei to simpan?

leo na sobareytoume ligaki! ine sa na mou les oti kapoia mera kapoia ora

OLOI oi anthropoi kikloforoun me ta amaksia tous kai exi mpotiliarisma o dromos!

sobarothta parakalo!

Εσύ θα κατεβάζεις όσο θέλεις και ο ΟΤΕ θα σου δίνει όσο θέλει.

Απλά και δίκαια τα πράγματα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Εσύ θα κατεβάζεις όσο θέλεις και ο ΟΤΕ θα σου δίνει όσο θέλει.

Απλά και δίκαια τα πράγματα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kai ego tha stamatiso syntoma na plirono ston pote ...ston proto enalaktiko

pou mou dosei DSL exo figei...

elpizo na figoun kai polloi alloi (pou tha figoun) kai meta na doume

an tha dinei o potes kai o kathe potes OSO THELEI...

Δημοσ.
aerologies....baroufologies.....kai min pw tipota...xeirotero....mia sizitisi pou exei xilioeipwthei....kai exei xasei olo tis to nohma afou o kathenas leei to makri tou kai to konto tou....

Έτσι είναι φίλε μου...στο μπλα-μπλα είμαστε όλοι ειδικοί :lol: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...