charis_k Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia imarton... Min trogeste!!! Aman! 8a pw ta shka, shka kai ti skafh, skafh. Egw proswpika ton ote ton eixa kserete pou.. Alla o atimos ebale dsl kai sta Ky8hra kai apo tote allaksan at ais8hmata mou ligo gi' auton .... (A8hnaios eimai pros to paron, alla afou exei ki ekei dsl pou ksereis...) Pame na pros8esw kati epi tis ousias twra: Eixa 384 forthnet kalli8ea. 44.5 KB/sec Twra 768 kai eimai sta 85-90KB/sec Ola kala dhladh. 2 kolitoi (2 tetragwna makria, peripou) eixan 512 kai 768(1h iouniou) katebazan me 30 to poli 40 kai me 85+ antistoixa. Nai, toso xalia o enas. Pro anaba8misewn!!!! Twra eginan kai oi 2 1024. Kai oi 2 phran ap ta 3 dslam tou ote, to makritero (auto me to megalytero bandwidth ). Katebazoun kai oi dyo pleon (1Mb) me 30-50 kai pote sta8era.analoga wra ktl. Tous lew na kanoun to eksis gia na doun pws den ftaiei h forthnet, na baloun user name password allou filou tous, apo allo isp safws... Pisteuw pws pali ta idia 8a katebazoun afou tosos kosmos (apo forthnet KAI OXI MONO) exei 'h den exei problima. Einai 8ema perioxhs (gia kapoious isp pou kseroume oti exoun bandwidth aksioprepes na dwsoun).(ligo pio texniki eksigisi apo kapoion pio expert kali 8a einai!) Poios diafwnei kai me ti?? Einai toso aplo, oso htan panta!! Eixe graftei toulaxiston polles fores edw sto forum pws, px an oi 512px einai phgmenes bale "ote mono" 768 'h 1 Mb kai isp idia taxythta kai 8a ly8ei to 8ema ote. Panta prepei na yparxei katanohsh kai kali kardia metaksi mas gia na epikoinonoume edw. Oso gia ta parapona yparxei kai h E.E.T.T. http://www.eett.gr Exw postarei gia mia kataggelia mou kai brika dikio!!!! Kante to gia tin taxythta an kai 8a sas poun pws einai se didikasia anaba8misis malon kai ypomoni mexri tote...
NeithaN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 file Thanos1234 exeis dikio afou kanw thn douleia mou me ena papaki kai phgainw grhgora apo edw kai apo ekei giati na mhn exw mia 1000ara as poume pou trexei perisotero... 8a ftasw patra kai me thn papia ston triplasio xrono kai an ftasei kai den me kremasei alla h douleia panta ginetai... den to eixa skeftei.. ti leme twra re paidia... oti kalytero oso kalytera oso poio fthna etsi prepei na einai ola kai oxi oti ligotero oso xeirotera kai oso poio akriva opws ginetai me tis dsl ante na doume...
tone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Eixe graftei toulaxiston polles fores edw sto forum pws, px an oi 512px einai phgmenes bale "ote mono" 768 'h 1 Mb kai isp idia taxythta kai 8a ly8ei to 8ema ote. ti les re file, h 2048 twra apo forthnet kanei 25e/mhna kai ama paw na parw grammh ote 2048 kai syndromh forthnet 1024 8a dinw 40+20=60 eyrw/mhna! egw ayto pou exw na pw einai 3ekolliste me tis onomastikes. oso pernaei o kairos toso pio ligo 8a pianoume se sxesh me aytes. ektos an mpei cap, an kai de to nomizw. gia tis anaba8miseis, einai gnwsto oti o ote kanei kolpa. egine to path interleaved (th fagame apo ping), 8a sernomaste san ta gourounia mexri na teleiwsei olh h fash, pame 2007 xalara. h lysh einai llu, h na balete bisma na eiste se dslam monoi sas (ekloges erxontai)
MariaTs. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μας χάριζαν τον γάϊδαρο τον κοιτάζαμε και στα δόντια! Κι εγώ τα βάζω με τον ΟΤΕ αλλά επιμένω ΟΤΕ! Το κοίταξα από δω το κοίταξα από κει, είπα να πάω Vivodi είπα να πάω Forthnet αλλά τελικά παρέμεινα ΟΤΕ, κάτι γιατί τα τιμολόγια τελικά είναι λίγο πιο οικονομικά κάτι γιατί από τεχνικής απόψεως σε πρόβλημα τηλεφωνώ πάντα στον ΟΤΕ και γκρινιάζω κι άντε εγώ να βγάλω άκρη με τους άλλους (είδα τι γίνεται και σε άλλα ποστ). Όλοι τελικά γκρινιάζουμε, αλλά κανείς δεν σκέφτεται ότι η οικονομίας της Ελλαδίτσας για παράδειγμα δεν μπορεί να συγκριθεί με της Γερμανίας ή της Αγγλίας! Σε ένα ξένο φόρουμ στην αμερική μου είπαν ότι πληρώνουν την 2048 όσο την 384 και λίγο πιο φθηνότερα! Είναι δυνατόν να έχω εγώ τέτοια σύνδεση όταν η Ελλάδα δεν μπορεί να φτάσει την οικονομία των ΗΠΑ; Η παροιμία λέει: όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα! Αρκεστείτε σε αυτό που έχετε. Ένα τηλεφώνημα στο 121 ποτέ δεν έβλαψε κανέναν το αντίθετο θα έλεγα! Ότι παράπονο έχω εκεί τηλεφωνώ και τους το λέω, άλλωστε αν δεν βοηθήσουμε κι εμείς αναφέροντας το πρόβλημα που έχουμε πως θα έχουμε το καλύτερο που ζητάμε;
Silok Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ φίλε μου αν πηγαινα να πάρω mercedes οπως λες και αντιμετώπιζα πρόβλημα, θα κοίταζα να το λύσω με την αντιπροσωπία της mercedes γιατί αυτοί είναι οι αρμόδιοι. Βλέπεις είμαι ανθρωπος των πράξεων και όχι των λογων. Θα το ανεφερα στο αντίστοιχο forum για να γνωρίζουν τους κινδύνους και οι υπόλοιποι συναγωνιστές αλλα μέχρι εκεί. Δε θα έψαχνα τη λύση μέσα απο ατελείωτα post παραπόνων. Λες οτι έχεις μάθει να απαιτείς και να παιρνεις αυτο που θες. Από ποιόν απαιτείς? Από μένα? από τους admins του insomnia. Μηπως δεν έχεις μάθει να απευθύνεις τα αιτήματα σου στους κατάλληλους ανθρώπους? Μια φορά τα χώνεις εσύ μία ο άλλος, μία ο παράλλος... φτάνει μπουκώσαμε... ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ???? ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!! Και στην ΕΕΤΤ και στο νομάρχη έχω στείλει επιστολή για μια γραμμή που πληρώνω αλλά δεν έχω και μια ολόκληρη εταιρία υπολειτουργεί εξ αιτίας του ΠΟΤΕ.Εδώ επειδή δεν κατάλαβες δεν απαιτώ αλλά εκφράζω τα παράπονά μου και δεν μπορώ να καταλάβω ότι είσαι άνθρωπος των πράξεων κι όχι των λόγων για το συγκεκριμένο ζήτημα εφόσον δεν έχεις πρόβλημα και δεν σου εύχομαι ν'αποκτήσεις.Αλλά αν γίνει να δω τότε τι θα λες.Και στο κάτω κάτω σε υποχρεώνει κανείς να διαβάζεις ποστς μιζέριας και γκρίνιας;Και όσοι βαρεθήκατε τις γρήγορες συνδέσεις και θεωρείτε πλεονασμό να εκφράζουμε την απαίτηση μας γιαυτό που πληρώνουμε δεν πηγαίνετε σε pstn μπας και ξεμπουκώσουμε λίγο τα dslams;Και φίλε κένταυρε εδώ είναι αν δεν κατάλαβες καλά βήμα λόγου και έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε.Εσύ πάλι δεν είσαι υποχρεωμένος να ακούσεις αλλά γιατί τα χώνεις σ'αυτούς που τα χώνουνε είναι απορίας άξιο.Μια φορά τα χώνω εγώ,μία ο άλλος.Μήπως αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα;Και το υποφόρουμ ADSL γιατί υπάρχει;Για να λέμε μόνο τί όμορφα ρούτερς που έχουμε;
PaoKoRNeTTo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Την υπόποιλη Ευρώπη δε θα την φτάσουμε ποτέ...όταν εμείς πάμε στα 2Mbit εκείνοι πάνε στα 8...όταν εμείς πάμε στα 4, εκείνοι στα 16... Τι να λέμε τώρα...σε όλα χειρότεροι είμαστε...μικρότεροι μισθοί ακριβότερη ζωή...
shadowfax-1- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω το pc ανοιχτο 24/7 συνδεμενο στο dc++ δω και 2 χρονια.εχω κατεβασει τα παντα απο το ειδος της μουσικης που ακουω, πλεον κανω παρτυ οταν βρω κατι που δεν εχω Θα κρασαρει το μηχανημα καποια στιγμη ρε .Εγω πρωσοπικα εχω πολυ θορυβωδες τροφοδοτικο και τα ανεμιστηρακια απο τη μπιχλα κανουνε εκνευριστικους θορυβους οποτε δε μπορω οταν κοιμαμαι να το εχω ανειχτο.Αλλιως μαζι σου(αν και εχει πλακα να βλεπεις το superman νωριτερα) Βασικα το ολο θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας που να αναγκαζει τον ΟΤΕ να αναβαθμιστει και να καλυτερεψει.Δεν εχω δει ποτε στην ΕΛλαδα καμια επιχειρηση να κανει προσπαθειες βελτιωσεις αν δεν υπαρχει λογος.Παγκοσμια μαλιστα αν 1 εταιρεια εχει το μονοπολιο σε 1 τομεα δε κανει βελτιωτικες κινησεις.Ας δουμε την Φορθνετ και το δικτυο της Βιβο που φτιαχνουνε.Ας κανουμε συγκρισεις οταν δημιουργηθει και ενα αλλο δικτυο και μετα βγαζουμε και τα συμπερασματα μας. ΥΓ:Τωρα το adsl μας μαρανε?Οι Ολλανδοι παιρνουνε βασικο μισθο 1150? για αυτο πληρωνουνε τη βενζινη με 2.8?το λιτρο.Ασε που στην Ολλανδια τα περισσοτερα αμαξια ειναι diesoκινητα(ας μου λησει καποιος την απορεια γιατι σε ολο το κοσμο επιτρεπεται το diesel στα IX πλην Ελλαδος?Εννοειται για χωρες που εχουνε αμαξια.Οχι για την Κουαλα Λουμπουρ)
thanos75x Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 το diesel επιτρεπεται πλεον και σε ελλαδα... εχουν παρει πολλοι... οπως και DSL εχουν παρει πολλοι... χεχε Το κουφο ειναι οτι συμφωνω με ολους... Ολοι εχετε δικιο απο τη μερια σας!
Dark_son20 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 ego eixa mia orea 1024 kai katevaza mia xara...105 kai sta kefia tis 110... mia mera kapios apofasise na me anavathmisei sta 2048...kai apo tote pano apo 50 den exw dei...
varthol Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Και τα "ΣΠΟΥΔΑΙΑ" τα κρατάνε για το τέλος. Το φαντάζεται κανείς τι εχει να γίνηΤελειώνοντας ο π-ΟΤΕ την αναβάθμιση, να θέλει να αναθεωρήση και τις χρεώσεις του προς εμάς..............Χα Χα Χα..... ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.......Ε ΡΕ Γέλια με τα χάλια μας.
platongr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα ναι, είμαι και εγώ υπερ του να το εκδηλώνουμε. Όλοι εσείς που φωνάζετε για τον ΟΤΕ, τι κινήσεις έχετε κάνει πέρα από το να το γράφετε σε ένα φόρουμ ? Ας το γράψουμε λοιπόν μια φορά και ας κάνουμε άλλες κινήσεις για να δούμε μια άσπρη μέρα. Ας κόψουμε όλοι τις dsl μας για 3-6 μήνες. Πόσοι είναι αυτοί που η δουλειά τους έχει άμεση σχέση με το internet και θα καταστραφούν οικονομικά αν δεν το έχουν για ένα διάστημα ή αν παίρνουν τα μαιλ τους με dialup. Αλλά δεν γίνετε, θέλουμε να έχουμε και ευρωπαικές ταχύτητες-τιμές αλλά θέλουμε να τα έχουμε και αναίμακτα. Αν για οτιδήποτε πάει στραβό στην Ελλάδα έπρεπε να φωνάζουμε σε φόρουμ και να βγαίνουν στο δρόμο, τότε δεν θα κάναμε άλλη δουλειά. Θα έπρεπε να φωνάζουμε για τον οτε, για την δεη με τα ακριβά τιμολόγια, για τους μπάτσους που κρύβονται πίσω από τους θάμνους, για τους οδηγούς που σου έρχονται από δεξιά στο φανάρι, για τους άλλους που πάνε με 60 στην αριστερή, για τα μηχανάκια με τις εξατμήσεις, για τα σχολεία, για τις πλατείες με τα ναρκωτικά, για τους αλβανούς, για τα λαμόγια κτλ κτλ κτλ κτλ... Δεν ζούμε όμως στην τέλεια κοινωνία και φυσικά δεν υπάρχει αυτή η κοινωνία....
greeneye Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 entaksei oloi lete na pairnoume sto 121...kai ti nomizete oti tha ginei? "eimaste se fash anabathmishs" perimenete kai tha doume meta. Ayto tha poun.To xeroume. Ego exo tel me apeytheias sinomilia apo texnikous sta DSLAM. Mia fora pou kopike to DSL spiti mou pira ekei stathero kai milisa kai to ftiaxan. Meta 1 week mou kobetai pali. Pairno stathero den to sikonane... Meta 1 lepto to DSL epanilthe os dia mageias. Ayto to pragma egine 2 fores.Apo tote de sikonoun tel. Blepoun poio noumero exei problima tin ora pou tilefonas kai trexoun... Mia fora kopike se ena geitona pou exi epixeirhsh to DSL.Aytos ine Krhtikos... den katalavenei apo tetoia Gymnasia...pairnei tel,tou lene na perimenei mexri Deytera giati Sabatokiriako den yparxei kaneis...e ayto htan! Arxise Xristous kai Panagies,tha sas mhnyso,dose tel ipeythinon dose to onoma sou stin thlefonitria ktl perito na sas po oti se 1,5 ora to DSL tou epanilthe... kai fysika den ipirxe kaneis ston ote,apla kapoios ksilothike apo to spiti tou.. gia ayto sas leo... Kai kati allo. An o opoiosdhpote enalaktikos me idiokthto DSL iposthriksei apo arxhs to VOIP xoris koftes sta paketa tote tha erthei orea kai kala o potes mas meta kai tha mas to paiksei Kyrios pou tha dinei kai aytos. Se ligo kairo tha deite... Kala fantasteite kiolas tin periptosh o enalaktikos me idiokthto DSL na dinei as poume foberes taxythtes xoris problimata ktl... e re GLENTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA na do meta poios barbas edo mesa tha bgei na ksanapei kalh koubenta gia ton ote.
ChPaNaG Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Se ligo kairo tha deite... Kala fantasteite kiolas tin periptosh o enalaktikos me idiokthto DSL na dinei as poume foberes taxythtes xoris problimata ktl... e re GLENTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA na do meta poios barbas edo mesa tha bgei na ksanapei kalh koubenta gia ton ote. Περιμενε να τα δεις πρώτα αυτά και μετά γλεντάμε όλοι μαζί, μη μιλάμε υποθετικά. Το να καταγγέλεις και να επισημαίνεις κάτι άσχημο είναι θεμιτό, αλλά το να συνεχίζεις και να παραμένεις μόνο στα λόγια καταντά κουραστικό και ανούσιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κίνηση που έκαναν κάποιοι συνδρομητές στο DSLAM Κων/πολεως της Πάτρας μέσα από το forum του http://www.adslgr.com. Εντόπισαν το πρόβλημα κατέγραψαν τα παράπονα και προχώρησαν σε μάζεμα υπογραφών και κατάθεση τους στον ΟΤΕ. Aποτέλεσμα μπορεί να μην έχει αλλά τουλάχιστον έκαναν κατι και δεν έμειναν μόνο στα λόγια. Φιλικά ΥΓ. Αν γίνεται μην αφήνεις κενά ανάμεσα στις γραμμές, έιναι λίγο κουραστικό στην ανάγνωση
shadowfax-1- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 /offtopic το diesel επιτρεπεται πλεον και σε ελλαδα... εχουν παρει πολλοι... Παρανομα...Εντος Αθηνων κανονικα και με το νομο απαγορευεται.1000% στοιχημα βαζω /end offtopic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.