greeneye Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 lipon as ksekatharisoume 2 pragmata. Ta exo balei me ton POTE giati aytos pragmatika fteei gia to oti sernomaste. Fainetai alloste apo ti stigmh pou den pezei rolo ti ISP ine o kathenas mas. Giati lipon na kathgoriso as poume ti Forthnet otan PRIN apo tis anabathmisis tou POTE katebaza stathera 55-60 me 512. H Forthnet fteei ? e OXI DA. Oute h HOL fteei oute h Tellas. Kaneis. Mono o Potes kai to rhmadi to kratos pou tosa xronia siopa kai oikonoma stis plates mas. Diladi toso kako ine pou fonazo kathe ligo diastima gia ton Pote? An eseis eiste eyxaristhmenoi apo ayto to diaoloprama pou legetai ote ok. Kathiste anapaytika,geyteite tis gamates yphresies tou kai afhste emas tous asxetous na figoume otan erthei i ora. Ta grafo distixos se post giati den exo pou allou na ta po. Oute barba ypourgo exo oute bouleyth oute kapoia dinatothta na ta po kapou xima ekei sta "psila" klimakia. Tosa xronia san ta bodia emeis oloi emeis me emena proto den kataferame na sinataksoume esto mia epistolh me xiliades ypografes kai na kateboume se mia poreia enantion ton ote kai ton lamogion olon pou pinoun to aima mas. Kalos h kakos ayth ti stigmh mono o pote ekmetaleyetai ta kalodia ta xalkina kaneis allos. Kai opos blepete tha perasei kairos mexri na ginei kamia ependysh apo alles eteries. Apo osa diabasate kai eseis mono h Tellas exei 100 ek eyro an thimamai kala gia ependiseis kai h FOrthnet kapoia dekaplasia ths. Aytes proxorane opos blepoume kai sintoma tha exoume kai enalaktikous gia DSL. Kai i vivodi kati pige na kanei alla emeine apo kausima mallon. Lipon ego tha ime yper ths kathe Tellas kai tis kathe Forthnet an me boithisoun na apallago apo ton ote.Eseis ama thelete meinete afou eiste happy. Ime sigouros omos oti molis kapoia eteria enalaktikh balei DSL kai dinei ftinotera kai perisotera mbit tote OLOI tha treksoun na baloun kai tha pinoun nero sto onoma ths.Klasika. An h katastash sothei me to na stamathso na grafo gia ton pote tote ok as ine to teleytaio mou post enantion tou! elpizo apo osous me kathgorisan na mi douleyei kaneis ston pote...
d-miss@ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia apo oti blepw.... exw arxisei na eyxomai na mhn mou ginei h anabathmhsh hahaha..pragmatika exw 1024 apo forthnet kai petaw..poles fores stathera 115 k/s..exw arxisei na anysyxw k kathe mera mpainw sto interface tou router k eyxomai na einai akoma 1024 kamia fora mporei na peftw kata 50% alla den me anysyxei katholou afou 50 k /s palia to legame alla oute sta oneira mas mporousame na to doume makari osoi exete provlhmata na lythoune..eimai yper olwn pou lene oti plhrwnoun tsampa lefta giati h grammh tous sernetai...oti plhrwneis perneis mages k otan plhrwneis gia 1024 theleis 1024 k oxi 512..ena palikari pio panw eipe oti sth souhdia plhrwnoun 8mbit 45 eyro ...prwton filarako oi souhdoi "exw filous mesw internet edw k 10 xronia"..plhrwnoun gia 24 mbit 25 eyro haha dhladhg ebales k ligo bandwidth k trela lefta ..aftoi loipon paraponiounte oti exoun akribo internet..to katalabebeis afto filarako???plhronoun 25 eyro gia 24 mbit k pou sthn ousia einai parapanw kai emeis plhrounoume to idio gia gia tio 1/24..epishs afta pou les ta ypothetika ama etsi k ama alliws asta kata meros..k mena o p****** moy ama eixe nyxi tha htan daxtylo..den mou lene tipota emena ayta..ellada eimaste thn agapame kalo to thema anabathmishs gia olous mas alla skepsou gia 3 mhnes na dineis askopa lefta.....oxi..eimai yper olwn ton paidiwn pou exoun parapona.
greeneye Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 plhronoun 25 eyro gia 24 mbit k pou sthn ousia einai parapanw kai emeis plhrounoume to idio gia gia tio 1/24..epishs afta pou les ta ypothetika ama etsi k ama alliws asta kata meros..k mena o p****** moy ama eixe nyxi tha htan daxtylo..den mou lene tipota emena ayta..ellada eimaste thn agapame kalo to thema anabathmishs gia olous mas alla skepsou gia 3 mhnes na dineis askopa lefta.....oxi..eimai yper olwn ton paidiwn pou exoun parapona. Epitelous na milisei kai kanas allos giati arxisan na me gazonoun me Polybolo merikoi etsi ine magkes. Ayth ti stigmh den katebazo oute kan me ta 55-60 pou eixa prin. Eksakoloutho omos na plirono to diaolemeno pagio ths DSL opos kai ton ISP. 3 MHNES einai POLLOI. to xeirotero apo ola ine oti o POTES DEN EBGALE KAMIA ANAKOINOSH OTI 3 MHNES THA SERNOMASTE SAN FIDIA KAI THA KANOUME DIAGONISMO POIOS THA KATAFEREI NA PIASEI POIO PATO APO TOUS ALLOUS. EXO NEYRIASEI AFANTASTA.
MariaTs. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Τότε πάρε στο 121 και κάνε τα παράπονά σου!!! Και εμένα η απλή και ταπεινή 384 αναβαθμίστηκε! Μέχρις εδώ καλά: κατεβάζω σταθερά με 70-76 χωρίς να κάνω το οτιδήποτε άλλο! Δηλαδή έτσι κι ανοίξω σελίδα και να σουλατσάρω στο ινσόμνια η ταχύτητα αμέσως πέφτει και πάει στο 60. Αν δεν σουλατσάρω και κάνω να ακούσω κάνα τραγουδάκι στον Media Player η ταχύτητα πέφτει στο 18-20! Την δε Κυριακή μέχρι το μεσημέρι δεν είχα ίντερνετ. Τηλεφωνώ στο 121 και ρωτώ μήπως τυχόν και γίνεται τίποτε με τις αναβαθμίσεις. Η τηλεφωνήτρια δεν ήξερε τίποτε και θα μου τηλεφωνούσαν απ'τα συνεργεία την επόμενη μέρα! Έτσι και έγινε! Και τι μου είπαν; Ότι δεν έκαναν τίποτε και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, αλλά αναφέρθηκε άλλη μια περίπτωση που δεν είχε ίντερνετ στην περιοχή μου, αλλά... δεν ήξεραν τι γινόταν! Τι να πεις; Εγώ κάνω υπομονή... μέχρι να τους διαολοστείλω για άλλη μια φορά για να ξυπνήσουν και να στρώσουν την κατάσταση! Μόνο έτσι πέρνουν μπρος και σου φτιάχνουν την ταχύτητα! Τα ίδια μου έκαναν και όταν πρωτοέβαλα dsl, τους ξέχεσα και η κατάσταση στρώθηκε! Ότι και να έκανα η ταχύτητα έτρεχε σαν pstn σύνδεση, μετά το χέσιμο η ταχύτητα σταθεροποιήθηκε στο 37-38!
Silok Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Συμφωνώ με τον PlaStik. Πιστεύω Greeneye οτι έχεις αρχίσει να γίνεσαι γραφικός και εμένα προσωπικα με έχεις κουρασει με αυτά τα ατελίωτα post για τον ΠΟΤΕ. Ρε μηπως είσαι βαλτός από τη forthnet για να της κανεις διαφήμιση και να δυσφημίσεις τον ΟΤΕ??? Silok: Hellooooooooooooo O ΠΟΤΕ κάνει ότι γουστάρει είτε μας αρέσει είτε όχι, και κανείς δεν μπορεί να τον υποχρεώσει για κάτι. Αντε ξυπνήστε λίγο. Ο διπλασιασμός ήταν κάτι που έπρεπε να είχε γίνει πριν από πολυ καιρό (για λόγους ανταγωνιστικοτητας αλλά και αλλους...) και έγινε τωρα. Ουτε είναι ούτε το παιζουν γεναιόδωροι. Επειδή εσύ είσαι ευχαριστημένος από τον ΟΤΕ που τον έχεις από τα πέτρινα χρόνια της adsl αυτοί που παραπονιούνται κι ελπίζουν σε καλύτερες υπηρεσίες είναι γραφικοί και κοιμούνται;Εντάξει δεν είπαμε να βγούμε και να πάρουμε με τις πέτρες τα κτίρια του οτε όπως έχεις πεί σε άλλο σου ποστ.Δηλαδή για σένα για να μην γίνει κάποιος γραφικός πρέπει να αναφέρει το παράπονό του μόνο μία φορά και μετά να κάτσει αδιαμαρτύρητα στον καναπέ του και να μην μιλάει επειδή έτσι είναι τα πράγματα;Αν πήγαινες ν'αγοράσεις mercedes και σου δίναν το matiz με τα λεφτά της mercedes και μάλιστα χωρίς να έχεις άλλη επιλογή μη μου πεις ότι δεν θα τάχωνες συχνά πυκνά γιατί δεν θα σε πιστέψω.Εγώ έχω μάθει να απαιτώ να παιρνω αυτό που πληρώνω.Όταν γίνεται καλώς,όταν όμως δεν γίνεται και θα τα χώσω και θα βρίσω και θα γίνω για μερικούς ευχαριστημένους γραφικός.Κάνε μια βόλτα στο forum και θα δεις πολλούς γραφικούς για τον απλούστατο λόγο ότι μόνο προβλήματα υπάρχουν.Μάθαμε τώρα να κάνουμε τεμενάδες σ'όποιον κάνει σωστά σ΄εμάς την δουλειά του κι κάνει μ@λακίες στους άλλους φταίνε οί άλλοι που γκρινιάζουν κι όχι ο μ@λάκας που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.Τότε να μην γκρινιάζουμε για τα νοσοκομεία που χρυσοπληρώνουμε και δεν έχουμε,τους δρόμους που δεν έχουμε και για πολλά άλλα πιο σημαντικά από την dsl γιατί θα γίνουμε γραφικοί και φανατίλες άμα τους τα χώνουμε κάθε μέρα.Εσύ αν πας το αμάξι σου για full service και σου αλλάξουνε μόνο το φίλτρο λαδιού και στο κάνουνε συνέχεια επειδή έτσι έχουνε τα πράγματα στην Ελλαδίτσα μας μην μιλήσεις γιατί θα γίνεις γραφικός.
Bougas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 EXO NEYRIASEI AFANTASTA. Greeneye,ποσο καιρο εχεις να πας με γυναικα? ασχολεισου και με τιποτε αλλο βρε αδερφε.ολο ανοιγεις τοπικ για τον οτε. κατανταει κουραστικο.
greeneye Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 o Triantafyllopoulos diladi pou kathe mera bgazei kai mia nea BROMIA ton megalo-karxarion politikon bouleyton oti ine exei ginei grafikos? h mipos tha ginei? h mipos ama peksei to idio thema 2 fores epeidh as poume den egine tipota tha ginei? ti lete re paidia sinelthete. Ektos toutou emena mou ta xonoun epeidh ime...TAKTIKOS poster-man edo sto insomnia kai to nick ine sxetika eykolo na paratirithei.Exei kai pollous allous omos EYTIXOS DEN IME MONOS ANTI-POTE-TIKOS ! Greeneye,ποσο καιρο εχεις να πας με γυναικα? akribos to miso kairo apo tote pou piges esu teleytaia fora.poly einai? ασχολεισου και με τιποτε αλλο βρε αδερφε.ολο ανοιγεις τοπικ για τον οτε.κατανταει κουραστικο. Ama de sou aresoun ta post mou proxora parakato Ores ores anarotieme posoi edo mesa exoun "kapoia" esto sxesh me ton pote.
Bougas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 δεν εχω καμοια σχεση με τον οτε,απλα δεν μπορω να ακουω <<<......>>>. κατανταει κουραστικο να βλεπουμε 100αδες ποστ για τον οτε. το οτι υπαρχουν 5-10 χωρες με καποια Mbit παραπανω απο σενα,δεν σημαινει οτι ντε και καλα πρεπει να τους φτασεις και να τους ξεπερασεις. μην τα θελεις ολα δικα μου.μην θελεις παντα σε ολα να εισαι ο καλυτερος στον κοσμο.αυτο δεν γινεται.μια κουκιδα στον χαρτη εισαι και τιποτε αλλο. και εγω θελω 1 DVD/Sec download,αλλα δεν γινεται.μακαρι να μπορουσα.
qspock Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ο πΟΤΕ δεν φταιει σε τιποτα και η Ελλαδα φτηνοτερη απο την Ευρωπη? Βρε τι μαθαινει κανεις στο insomnia... Και γω που νομιζα οτι η ζωη με διδαξε αλλιως. Βρε που ζουσα τοσα χρονια, στον παραδεισο ημουνα και δεν το επαιρνα χαμπαρι ο στραβος! Ε ρε τι διαολο, απορω πως ειναι δυνατον να πεσω τοσο εξω στη ζωη μου??? Greeneye μην παιδευεσαι αγορι μου, μια χαρα τα λες εσυ αλλα δεν μπορουν να σε καταλαβουν οσοι δεν τα σταζουν απο την τσεπη τους για τους μηνιαιους λογαριασμους. Δεν μπορουν να σε πιασουν οσοι δεν εχουν ζησει την προτωγνωρη εμπειρια συνομιλιας με τεχνικο του πΟΤΕ οταν η DSL πορτα τους ηταν νεκρη αλλα αυτος τον επαιζε κι ελεγε να μη τους ενοχλουμε αφου η γραμμη δεν εχει κανενα προβλημα. Δεν μπορουν να σε πιασουν γιατι δεν εζησαν την μετα-ΠΗΔΗΣΗ απο την αναλογικη χρεωση στην ψηφιακη. Δε την εζησαν στην τσεπη τους (λεμε τσεπη για να μην πουμε τιποτα αλλο). Δε μπορουν να καταλαβουν γιατι φωναζεις που πληρωνεις για κατι που δεν εχεις... Οποιος δεν καταλαβαινει για ποιο λογο ειναι κατι σαν αρχη να ονομαζεται πΟΤΕ ο πΟΤΕ, και νομιζει οτι εχει να κανει με μικρα παιδια ή οτι μικρα παιδια υοθετουν αυτη την αντιδραστικη φραση, τοτε εχει πολλα ακομα να μαθει. Καλο θα ειναι να ανοιξει τα ματια του και να δει αυτα που συμβαινουν μπροστα μας. Αλλα επειδη η χωρα μας φημιζεται για τους Ελληναρες, πολλα ματια δε προκειται να ανοιξουν. Και το φταιξιμο θα πεφτει σε αποδιοπομπαιους τραγους γιατι αυτο βολευει καποιους. Καποιους οι οποιοι θα βγαζουν ασυληπτα κερδη ενω βαζουν αλλους να αλληλοτρογωνται. Οσα ποστ και να κανει καποιος οταν εχει δικιο, δεν μπορει να χαρακτηριζεται γραφικος και δεν αξιζει τετοιας αντιμετωπισης. Αυτα και αποχωρω απο το παρον τοπικ γιατι δεν εχει να μου προσφερει απολυτως τιποτα.
Silok Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 δεν εχω καμοια σχεση με τον οτε,απλα δεν μπορω να ακουω <<<......>>>. κατανταει κουραστικο να βλεπουμε 100αδες ποστ για τον οτε. το οτι υπαρχουν 5-10 χωρες με καποια Mbit παραπανω απο σενα,δεν σημαινει οτι ντε και καλα πρεπει να τους φτασεις και να τους ξεπερασεις. μην τα θελεις ολα δικα μου.μην θελεις παντα σε ολα να εισαι ο καλυτερος στον κοσμο.αυτο δεν γινεται.μια κουκιδα στον χαρτη εισαι και τιποτε αλλο. και εγω θελω 1 DVD/Sec download,αλλα δεν γινεται.μακαρι να μπορουσα. 1987 the begining ΠΑΝΕΥΡΟΠΑΪΚΟ 2004 EUROVISION ανευ σημασιας αλλά πρωτιά DREAM TEAM VS U.Sourgiela.A. MUNDOBASKET 2006(Όποιος θέλει το ματς pm). Εγώ γιατί θυμάμαι ότι μόλις ήρθε το adsl στην Ελλάδα όλοι μα όλοι κάναμε συγκρίσεις με τις τιμές και τις ταχύτητες των άλλων χωρών.Τώρα τι έγινε ρε παιδιά το συνηθίσαμε το καινούριο φρούτο και λέμε είμαστε μια χαρά.Και μάλιστα όσοι έχουνε πρόβλημα με τον οτε απλά δεν πηδάνε.Ρε φίλε εσένα ποιός σού είπε ότι θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στον πλανήτη; Vision problem;Θέλουμε να έχουμε αυτό που πληρώνουμε,έγκλημα κάναμε και δεν το μάθαμε;Α και όποιος επιμένει σ'ένα θέμα και γκρινιάζει απλά δεν πηδάει.Ρε κάτι μαμιάδες που βρίσκει κανείς σε τεχνολογικό φόρουμ.
ChPaNaG Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 ας πλησιάσω πρώτα τις υπόλοιπες χώρες σε πιο ζωτικής σημασίας ζητήματα και ας επιστρεψω σε pstn.......... που λέει ο λόγος.
Centaur79 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Αν πήγαινες ν'αγοράσεις mercedes και σου δίναν το matiz με τα λεφτά της mercedes και μάλιστα χωρίς να έχεις άλλη επιλογή μη μου πεις ότι δεν θα τάχωνες συχνά πυκνά γιατί δεν θα σε πιστέψω. Εγώ φίλε μου αν πηγαινα να πάρω mercedes οπως λες και αντιμετώπιζα πρόβλημα, θα κοίταζα να το λύσω με την αντιπροσωπία της mercedes γιατί αυτοί είναι οι αρμόδιοι. Βλέπεις είμαι ανθρωπος των πράξεων και όχι των λογων. Θα το ανεφερα στο αντίστοιχο forum για να γνωρίζουν τους κινδύνους και οι υπόλοιποι συναγωνιστές αλλα μέχρι εκεί. Δε θα έψαχνα τη λύση μέσα απο ατελείωτα post παραπόνων. Λες οτι έχεις μάθει να απαιτείς και να παιρνεις αυτο που θες. Από ποιόν απαιτείς? Από μένα? από τους admins του insomnia. Μηπως δεν έχεις μάθει να απευθύνεις τα αιτήματα σου στους κατάλληλους ανθρώπους? Μια φορά τα χώνεις εσύ μία ο άλλος, μία ο παράλλος... φτάνει μπουκώσαμε... ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ???? ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!
billpeppas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ta exo balei me ton POTE giati aytos pragmatika fteei gia to oti sernomaste. Εφόσον όπως βλέπω έγινες ειδικός στα θέματα της διαδικτύωσης, για πες μας εσύ που τα ξέρεις όλα, ξέρεις τι έκαναν κάποιοι ISP αφού ο πΟΤΕ διπλασίασε τις ταχύτητες στα DSLAM ? Έχεις υπόψιν σου πως γίνεται το "feed" των δεδομένων από τον ISP πρός την γραμμή του σπιτιού σου ? Έχεις υπόψιν το παραμικρό ?
Thanos1234 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω το pc ανοιχτο 24/7 συνδεμενο στο dc++ δω και 2 χρονια. εχω κατεβασει τα παντα απο το ειδος της μουσικης που ακουω, πλεον κανω παρτυ οταν βρω κατι που δεν εχω, εχω ξωδεψει απειρες ωρες στο να τακτοποιω τα mp3 σε φακελους με τα ονοματα τους κτλ κτλ. εχω γεμισει 4 εξωτερικους δισκους και εναν εσωτερικο, 4χ250gb και ενα 320gb και αποιρα dvd δισκακια. Λογω δουλειας (8ωρη εργασια) και λογω της ανθρωπινης αναγκης για υπνο (6-7 ωρες) στις υπολοιπες ωρες που απομενουν αν ακουγα μονο τα mp3 που κατεβασα δεν θα προλαβενα να τα ακουσω ολα. Το ερωτημα μου ειναι για πιο λογο χρειαζομαστε πιο γρηγορες συνδεσεις ( εκτος και αν ειναι για δουλεια) ? για να κατεβαζουμε το superman returns και το "πειρατες της καραιβικης 2" ενα μηνα πριν βγει στους κινηματογραφους ?, ολες τις τσοντες του κοσμου? ολα τα mp3 του πλανητη? και τι να τα κανουμε? ειναι λιγο Φιλοσοφικο το post . ισως βαλει μερικους να σκεφτουν.
joef_gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω το pc ανοιχτο 24/7 συνδεμενο στο dc++ δω και 2 χρονια. εχω κατεβασει τα παντα απο το ειδος της μουσικης που ακουω, πλεον κανω παρτυ οταν βρω κατι που δεν εχω, εχω ξωδεψει απειρες ωρες στο να τακτοποιω τα mp3 σε φακελους με τα ονοματα τους κτλ κτλ. εχω γεμισει 4 εξωτερικους δισκους και εναν εσωτερικο, 4χ250gb και ενα 320gb και αποιρα dvd δισκακια.Λογω δουλειας (8ωρη εργασια) και λογω της ανθρωπινης αναγκης για υπνο (6-7 ωρες) στις υπολοιπες ωρες που απομενουν αν ακουγα μονο τα mp3 που κατεβασα δεν θα προλαβενα να τα ακουσω ολα. Το ερωτημα μου ειναι για πιο λογο χρειαζομαστε πιο γρηγορες συνδεσεις ( εκτος και αν ειναι για δουλεια) ? για να κατεβαζουμε το superman returns και το "πειρατες της καραιβικης 2" ενα μηνα πριν βγει στους κινηματογραφους ?, ολες τις τσοντες του κοσμου? ολα τα mp3 του πλανητη? και τι να τα κανουμε? ειναι λιγο Φιλοσοφικο το post . ισως βαλει μερικους να σκεφτουν. σε κατι τετοιο απαντησε ο θεος με μια απο τις δεκα εντολες και την ονομασε απλιστια οποτε δεν μπορεις να κανεις κατι ο ανθρωπος ειναι φτιαγμενος να παραπιονιεται να παρει τα παντα και ακομα αν τα καταφερει μετα γινεται ακομα πιο απλιστος οποτε το θεμα δεν εχει τελειωμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.