Προς το περιεχόμενο

H Ellada sernetai...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

olh h Ellada sernetai dystyxos sto ADSL apo oso diabazo sinexos

apo xrhstes pou grafoun se diafora forums kai edo fisika sto insomnia.

Entaksei ipame na ginei diplasiasmos na kanoume ypomonh alla o OTE

tha teliosei telos Noembriou. Den ine dynaton 3 mhnes OLOKLIROUS

na sernomaste toso asxima. Olo kai poio tragikh ginetai h katastash

Emeis sinexizoume na plironoume ta idia. Ksero ti tha peite tora

de ftanei re greeneye pou tha paris to X 2 tsampa milas kai pano?

(exo ginei hdh X 2 kai ISP kai ote...)

Nai diamartyromai giati an o POTE tosa xronia frontize na dinei yphresies

kai oxi mono na BOUTA TA LEFTA TOU KOSMAKI tote de tha perimename

3 mhnes gia na mas kanoun DORO to X 2 to opoio ousiastika to exoume

plirosei xrysafi edo kai xronia xoris na exoume kan DSL. Kai to X 2 den arkei

gia na ksexaso ti mou kanei tosa xronia. Kai de feygo tosa xronia apo ote ANAGKASTIKA giati den ipirxe esto mia enallaktikh lysh me tis kolonomothesies kai ola ta sxetika.

Epishs aganakto otan bgenoun kapoioi kai lene bravo ston ote pou X 2.

E oxi kai bravo,min leme ta idia. Kathe mera pou pernaei prepei na ta xonoume kai perisotero mipos kai ftasoume pote ,plhsiasoume as poume,tin ypoloiph anaptygmenh Eyroph.

Tetoio sernobolhto proth fora. Ego me 512 katebaza stathera 55-60

kai tora eftasa mexri kai 20-30 kbyte me 1024 ? e oxi.

kai de milame gia mia tyxaia stigmh ths meras alla synexos apisteyta skabanebasmata pou ofeiletai 100% ston OTE.

Kai sto telos o potes mas anti gia 3 mhnes tha kanei 2,5 mhnes kai tha bgalei mia megaloprepesth anakoinosh gia to katorthoma kai tha bgoun

pali oi gnostoi agnostoi apo mas (kai merikoi dikoi tous panta...) kai tha lene

EYGE OTE....

ego leo....FEYGA OTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ante mori Forthnet kai esu kane to idiokthto na parei mia kai kalh ta... **** o otes....

ante giati poli trabikse to panigiri me ote

DE MPORO NA PERIMENO pou leme emis oi Ellhnes

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ακόμα και η διαιολογία πως σας δίνουμε την διπλάσια ταζύτητα τσάμπα δεν ισχύει.

Πριν είχα 1mbit και ήμουν πολύ καλύτερα από ότι τώρα με 2

Δημοσ.

Σου έχει δημιουργηθεί μονομανία, έτσι;

Με το να λες και να ξαναλές πόσο κακός είναι ο ΟΤΕ (συγνώμη...ο ΠΟΤΕΕΕΕΕ!) κάθε μέρα που περνάει και πόσο απίστευτα γαμάτη είναι η Forthnet, το μόνο που καταφέρνεις είναι να χάνεις το δίκιο σου. Εγώ τουλάχιστον έχω συνηθίσει πια να περιμένω το φανατικό σου πόστ σε κάθε συζήτηση που αναφέρει τη λέξη ΟΤΕ.

Κάνε λίγο κράτει γιατι στο τέλος δε θα σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Σου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν σε θίγει η απάντησή μου, όμως ο φανατισμός όπως και αν εκφράζεται μου ανάβει τα λαμπάκια.

Δημοσ.
Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την συνδεση μου.

Γιατι;Γιατι ακομα δεν εχω αναβαθμιστει!

Το αυτό.Τι μπράβο να του πούνε μωρέ του αγύρτη,αφού εμέσως τους υποχρέωσε η Ε.Ε. να την κάνει κι αυτές οι κουφ@λες μας το παίζουν γεναιόδωροι κι από πάνω.Γεναιοδωρία θα ήταν να πουν ότι όσο κρατησει η αναβάθμιση δεν θα πληρώνετε μία γιατί απλά δεν θα έχετε αυτό που πληρώνετε.Ούπς σόρρυ ξέχασα ότι είμαι Ελλάδα.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον PlaStik. Πιστεύω Greeneye οτι έχεις αρχίσει να γίνεσαι γραφικός και εμένα προσωπικα με έχεις κουρασει με αυτά τα ατελίωτα post για τον ΠΟΤΕ. Ρε μηπως είσαι βαλτός από τη forthnet για να της κανεις διαφήμιση και να δυσφημίσεις τον ΟΤΕ???

Silok: Hellooooooooooooo O ΠΟΤΕ κάνει ότι γουστάρει είτε μας αρέσει είτε όχι, και κανείς δεν μπορεί να τον υποχρεώσει για κάτι. Αντε ξυπνήστε λίγο. Ο διπλασιασμός ήταν κάτι που έπρεπε να είχε γίνει πριν από πολυ καιρό (για λόγους ανταγωνιστικοτητας αλλά και αλλους...) και έγινε τωρα. Ουτε είναι ούτε το παιζουν γεναιόδωροι.

Δημοσ.

phgaine na zhseis souhdia pou pairneis 8mbps me 45euro to mhna. Meta omos tha paraponiesai oti douleveis poli gia na exeis xrono na apolafseis to internet sou....A, kai sthn olandia h benzinh exei 2,3 euro to litro.A kai sth dania ta aftokinhta kostizoun toulaxiston diplasia apo oti sthn ellada....Mia xara eimaste edo mou fainetai...xa!

Δημοσ.

Παιδιά, όλα αυτά τα πόστς για τις συνδέσεις του εξωτερικού και για το τι κάνει ο OTE, έχουν αρχίσει να γίνονται βαρετά.

Ζούμε στην Ελλάδα, απέχουμε σε πολλά πράγματα για να φτάσουμε τις υπηρεσίες που απολαμβάνει η υπόλοιπη Ευρώπη. Δεν είναι λοιπόν ότι στη Σουηδία έχουν 8mbps με 45ευρώ, είναι το τι έχουμε στην Ελλάδα και το τι κάνουμε γι'αυτό.

Προσωπικά είχα μία 512. Η διαφορά που είδα με την αναβάθμιση είναι της τάξης των 5-10kb. Δεν το βλέπω λοιπόν σαν αναβάθμιση αλλά σαν μείωση τιμών αφού στην επόμενη ανανέωση θα πάω για downgrade σε 512.

Τώρα αν με κοροϊδεύει ο οτε ή αν συμβαίνει τίποτα άλλο, δεν με ενδιαφέρει. Αυτά έχει να μου προσφέρει η χώρα που ζω, αυτά πέρνω. Αν ζούσα στην Σουηδία θα είχα 8mbit αλλά μπορεί να είχα αυτοκτονίσει :)

Δημοσ.

Λοιπόν κατ'αρχάς δεν είναι κακό κάποιος να απαιτεί έστω και τις μισές από τις υπηρέσιες που έχουν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι πολίτες. Αυτό όμως είναι διαφορετικό από την συνεχή γκρίνια και μιζέρια. Ειδικά εσύ greeneye έχεις αναφερθεί πολλάκις, με ένα ακόμα thread δεν βγαίνει τιποτα.

ego leo....FEYGA OTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ο οτε δεν θα φύγει μόνος του, μόνο ο ανταγωνισμός μπορεί είτε να τον διώξει είτε να τον βελτιώση. Αν δεν το κάνει τότε τότε είναι άχρηστος και μας αξίζει ο οτε.

Δεν σε παρεξηγώ πάντως, με τα χάλια που έχει η ομάδα μας και μένα όλα μου φταίνε :)

Δημοσ.

Και εγώ μια χαρά χάλια είμαι...καλά που έχω νετ στο πανεπιστήμιο!Αυτό το φοιτητικό που έβαλα στο σπίτι είναι εντελώς για πέταμα!Κατεβάζω σταθερά κάτω απο 20,ελπίζω όταν διπλασιαστούν οι γραμμές με το καλό,να κατεβάζω με 40...και εις ανώτερα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...