Προς το περιεχόμενο

Μπλεξιμο ενεργοποιησης με forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει εδω και 20 μερες περιπου την αιτηση για adsl απο forthnet.Απο τις 11 του μηνος στο site της forthnet μου δειχνει πως βρισκεται σε τελικο σταδιο υλοποιησης απο Ποτε αλλα εγω απο τις 17 του μηνος μπαινω μεσω προπληρωμενης καρτας (NETKEY) κανονικα με adsl στο ιντερνετ.Και οι της forthnet και του OTE μου λενε οτι δεν εχει ενεργοποιηθει η γραμμη μου αλλα εγω πως γινεται να μπαινω κανονικα?Καμια ιδεα για το τι μπορει να παιχτηκε?Μηπως με δουλευουν?

Δημοσ.

Πολυ απλα οι οτετζηδες περιμενουν να ενεργοποιηθουν αρκετες γραμμες ετσι ωστε να μαζευτουν και να ενημερωσουν το συστημα. Ετσι εγινε και με εμενα, σε κανα δυο μερες θα εισαι οκ! Αν οχι βρες το τηλεφωνο της τεχνικης υπηρεσιας και αρχισε τα τηλεφωνα! Γνωμη μου? Περιμενε μεχρι Παρασκευη λογικα θα σε ειδοποιησει η φορθνετ.

Δημοσ.

εμενα μου ειχαν κανει το ιδιο οταν εκανα την αιτηση και κρατησε 3 μερες . εμπενα κανονικα με φιλου συνδεση και αυτοι μου ελεγαν ειναι σε κατασταση ενεργοποιησης .. Υπομονη 2-3 μερες και θα στρωσει

• Members
Δημοσ.

Υπάρχουν και χειρότερα... εγώ έχω κάνει την αίτηση απο τις 4 του μηνός και ακόμα δεν έχω ενεργοποιηθεί. Μου είπαν ότι θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω. Άσε που απο ότι άκουσα ο ΟΤΕ απεργεί τις δύο τελευταίες μέρες. Βαρέθηκα να βλέπω το κόκκινο λαμπάκι :(

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει για τον αδερφό μου αίτηση απο 2 Σεπτεμβρίου και ακόμα τπτ ! περιμένει ενεργοποίηση ακομα.. (πορτα υπάρχει στην περιοχή πάντως)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...