Προς το περιεχόμενο

Δοκιμάσατε το speedtest ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από server Αθήνας :

238105684.png

Από server Ηρακλείου :

238105873.png

Δηλαδή πόσο zombie.jpg πρέπει να είναι κανείς για να μην χαμπαριάζει ότι με τις γραμμές που έχουμε πλέον και ανάλογα με τα διάφορα peering agreements που υπάρχουν ή όχι (βλ. Athens Internet Exchange) τέτοιου είδους speedtests είναι παντελώς αναξιόπιστα... ;

Δημοσ.

έλα μωρέ μην συγχύζεσαι λες και δεν το ξέρεις ή δεν το έχουμε πει πόσες φορές :P

εσύ δεν έλεγες οτι πάνω από τα 2Mb δεν είναι αξιόπιστα ? αφού για το χαβαλέ το κάνουν όλοι :P

Δημοσ.
Από server Αθήνας :

238105684.png

Από server Ηρακλείου :

238105873.png

Δηλαδή πόσο zombie.jpg πρέπει να είναι κανείς για να μην χαμπαριάζει ότι με τις γραμμές που έχουμε πλέον και ανάλογα με τα διάφορα peering agreements που υπάρχουν ή όχι (βλ. Athens Internet Exchange) τέτοιου είδους speedtests είναι παντελώς αναξιόπιστα... ;

Από Ηράκλειο όσες φορές έχω μετρήσει, τουλάχιστον για την ταχύτητα του download που έχω προσέξει, βγάζει τιμές πολύ κοντινές με αυτές που πιάνω χρησιμοποιώντας το ftp του NTUA. Και επειδή αυτές τις μέρες αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα αυξομειώσεων έχω να πω ότι σε αρκετές μετρήσεις που έκανα δεν είδα να υπάρχει ποτέ απόκλιση (μεταξύ NTUA ftp και Ηρακλείου στο speetest.net). Επίσης προσωπικά δεν παρατήρησα τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ Ηρακλείου - Αθήνας, σίγουρα όμως πάντα ή σχεδόν πάντα η Αθήνα έβγαζε χαμηλότερες και λιγότερο αξιόπιστες μετρήσεις από το Ηράκλειο. Αυτά σύμφωνα με μερικές δεκάδες μετρήσεις που έχω κάνει την τελευταία εβδομάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...