chill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ έχω forthnet και μου εμφανίζει ως isp την on telecoms lol....
Vatos_locos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 να με και εγώ από την δουλεία chill την On δεν στην δείχνει σαν isp σου αλλά σαν τον πιο κοντινό server για να κάνεις το τεστ
parsifal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Από server Αθήνας : Από server Ηρακλείου : Δηλαδή πόσο πρέπει να είναι κανείς για να μην χαμπαριάζει ότι με τις γραμμές που έχουμε πλέον και ανάλογα με τα διάφορα peering agreements που υπάρχουν ή όχι (βλ. Athens Internet Exchange) τέτοιου είδους speedtests είναι παντελώς αναξιόπιστα... ;
Vatos_locos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 έλα μωρέ μην συγχύζεσαι λες και δεν το ξέρεις ή δεν το έχουμε πει πόσες φορές εσύ δεν έλεγες οτι πάνω από τα 2Mb δεν είναι αξιόπιστα ? αφού για το χαβαλέ το κάνουν όλοι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 speedtest.net= EPIC FAIL
pusher Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Από server Αθήνας : Από server Ηρακλείου : Δηλαδή πόσο πρέπει να είναι κανείς για να μην χαμπαριάζει ότι με τις γραμμές που έχουμε πλέον και ανάλογα με τα διάφορα peering agreements που υπάρχουν ή όχι (βλ. Athens Internet Exchange) τέτοιου είδους speedtests είναι παντελώς αναξιόπιστα... ; Από Ηράκλειο όσες φορές έχω μετρήσει, τουλάχιστον για την ταχύτητα του download που έχω προσέξει, βγάζει τιμές πολύ κοντινές με αυτές που πιάνω χρησιμοποιώντας το ftp του NTUA. Και επειδή αυτές τις μέρες αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα αυξομειώσεων έχω να πω ότι σε αρκετές μετρήσεις που έκανα δεν είδα να υπάρχει ποτέ απόκλιση (μεταξύ NTUA ftp και Ηρακλείου στο speetest.net). Επίσης προσωπικά δεν παρατήρησα τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ Ηρακλείου - Αθήνας, σίγουρα όμως πάντα ή σχεδόν πάντα η Αθήνα έβγαζε χαμηλότερες και λιγότερο αξιόπιστες μετρήσεις από το Ηράκλειο. Αυτά σύμφωνα με μερικές δεκάδες μετρήσεις που έχω κάνει την τελευταία εβδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.