Προς το περιεχόμενο

2 cpu se mia motherboard??

iNSilence

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν οι οποιες προοριζονται για server μηχανηματα, αλλα γιατι ψαχνεις κατι τετοιο? Οι διπυρινοι επεξεργαστες απο AMD και Ιntel δε σε καλυπτουν?

Δημοσ.

apla piramatika kai apo periergia!! anarotiomoun an mporei an ftiaxtei ena tetio sistima gia gaming kai cad softwares!!kai an tha mporouse na ginei overclock se se ena tetio motherboard kai pou tha eftane ???:P

Δημοσ.

Απ'οτι ξέρω παντως είναι μπελάς...

Υποστιρίζοντε απο λιγα λειτουργικά και απο ακόμα λιγότερες εφαρμογές.

Για παράδειγμα στο gaming πολύ αμφιβαλω αν θα δείς οπιαδήποτε βελτίωση!

Δημοσ.

Mην νομιζεις οτι θα εχεις τρελη διαφορα, αν δε υποστηριζεται απο την εφαρμογη σου και το λειτουργικο σου η χρηση 2 CPU δε θα εχεις σημαντικο οφελος.

Επισης δε νομιζεις οτι θα ειναι κριμα να καψεις καποια μητρικη ή CPU απο καποιο λαθος overclocking? Ειναι ακριβη η ατιμη και δε τις φτιαχνουν για OC αλλα για εργασιες σε server καταστασεις...

Δημοσ.

Τα Windows XP υποστιριζουν πολλούς επεξεργαστές και παρα πολλά MB Ram (σε ενα τευχος του Ram διάβασα κάτι για 8GB Ram!!!) κανε ctrl+alt+del πήγαινε σε μια διεργασία χρήστη και κάνε δεξί κλίκ, μετά επέλεξε "Ορισμός συσχέτισης" και θα δείς οτι σου εμφανίζει μέχρι 31 (σε εμένα τουλάχιστον) αδρανείς αλλά δυναμικές cpu.

Εμένα που είναι διπύρηνος μου έχει ΣΕ ΟΛΕΣ τις διεργασίεσ ενεργοποιημένες τις: cpu 0 και cpu 1, και γενικά εκτελεί σχεδόν τις διπλάσιες διεργασίες (εξαιρούμενες φυσικά αυτές του Laptop px e-manager, Launch Manager κτλ), άρα τα ΧΡ πιστεύω πως υποστιρίζουν 2 2πλο πύρινες cpu... ;)

Καλά πειράματα, άν έχεις τα λεφτά καλά κάνεις :mrgreen:

Δημοσ.

Yparxoun metrhmena sta daxtyla ths mias palamhs, Games pou yposthrizoun multiprocessors. Gia CAD/CAM/DTP & A/V production, SAFWS kai 8a paikseis me 2 Hardware kai physical processors (oxi apla ena dipyrhno), alla toulaxiston 2 monopyrhna (ennoeitai oti me 2 dipyrhna 8a einai ola zaxarh)...

Oso gia thn TYAN, mallon kapoioi apo edw mesa de kseroun ti shmainei...

Gia osous den kseroun, to Google.gr einai mia kalh arxh na ma8oun...

Gia osous kseroun, to Skroutz.gr einai mia kalh arxh gia na agorasoun...

Ki enallaktika exoume tis SuperMicro (Intel & AMD), Intel (gia Intel Processors mono), iWill (Intel kai AMD) kai teleytaies tis ASUS (Intel & AMD) kai fysika MAKRYA apo MSI, ektos an 8es na gineis kollhtos me to Service kai synwnymos me to ATYXOS me th symvatothta ;) Ayta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...