asmilon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μην την ψαχνεις με τα καλωδια δικτυου, εχουν δει πολλα τα ματια μου. Αφου δε σου δουλευει, δοκιμασε να κοψεις και να ξαναφτιαξεις τις ακρες του, μηπως δε παταει κατι καλα ή αν και ετσι δε δουλευει τραβα καινουριο ...
NOPSTRIM Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Ma to 8ema einai oti 8elo na apofigo autin tin fasaria... Loipon paidia afou vrika ti ftaiei tote apla menei a kano kana dio pragmata opote i 8a kopso tis akres i stin xiroteri 8a travikso kainourgio! Euxaristo gia ola kai pano apo ola ga tin upomoni sas!
Silent Arrow Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Το καλωδιο που συνδεει το laptop σου με την πριζα στον τοιχο το εχεις φτιαξει εσυ ή ειναι αγορασμενο? Τα αγορασμενα, αν και πανακριβα, ειναι πολυ πιο αξιοπιστα γιατι στην ακρη του καλωδιου πισω απο το κλιπακι εχουν ενα πλαστικο που προστατευει τα 8 καλωδια απο ελαχιστες μικρομετακινησεις που ειναι ικανες ωστοσο να προκαλεσουν απωλεια του σηματος. Τα handmade καλωδια, τουλαχιστον τα δικα μου, εχουν αυτο το προβλημα γι αυτο και κοιταζω παντα το switch να δω αν τα αντιστοιχα φωτακια του ειναι αναμενα. [Γενικα μονο σε μια χιλιαρα καρτα Level One ειχα αυτο το προβλημα, οι 100σταρες Level One δεν καταλαβαινουν τιποτα ή παρα πολυ σπανια να εχω προβλημα με αυτες απο δικο μου ακραιο χειρισμο του καλωδιου. Στη χιλιαρα καρτα εβαλα αγορασμενο καλωδιο κι απο τοτε no problem.]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.