Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Οταν παω να αντιγραψω καποια αρχεια σε cd μου με το nero 6.6.0.8 ερακετες φορες μου βγαζει οτι : το caching αρχειων απετυχε Τα ιδια αρχεια σε dvd τα γραφει μια χαρα !!!!! Τι να επαθε και ποιο απο τα δυο ????? Το nero ή το plextor ???? Ευχαριστω.
kosko42 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον δυο τινα μπορει να συμβαινουν μπορει και περισσοτερα Ομως who knows λοιπον η καταλαθος εχεις πατησει στο nero καμια ρυθμιση για το cache η θες καποια αναβαθμιση στο firmware για το plextor η τωρινη σου Version για το firmware του plextor Ποια ειναι? γιατι εχω ακουσει πολλα παρατραγουδα για plextor για εμφανιση προβληματων κατα την εγγραφη cd
emilios_x Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 παλια το caching το εκανε κανονικα?αν εχεις σπασμενο nero μπορει να φταει αυτο,αλλιως firmware στο plextor.Στο λεω γιατι ειχα και εγω κατι αντιστοιχο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Firmware εχω την 1.09 . Μεχρι πριν μερικες μερες μια χαρα δουλευαν και τα δυο μαζι.Το κανει μονο σε cd και οχι παντα.:twisted: :twisted: Ευχαριστω.
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασε να αναβαθμισεις το Nero 6 σου στην τελευταια εκδοση: ftp://ftp1.usw.nero.com/oem/FSC/Nero-6.6.1.6.exe Γενικα CD σου παιζει κανονικα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασε να αναβαθμισεις το Nero 6 σου στην τελευταια εκδοση: ftp://ftp1.usw.nero.com/oem/FSC/Nero-6.6.1.6.exe Γενικα CD σου παιζει κανονικα? Το εκανα και μια πρωτη δοκιμη σε κατι που ειχα προβλημα ηταν επιτυχης !!!! Για να δουμε !!!! Δεν βρηκα βεβαια language pack απο το http://www.nero.com/nero6/eng/sp_file.php?spla=ell αλλα δεν πειραζει.Τα cd τα παιζει και τα επαιζε κανονικα. Ευχαριστω πολυ !!!! :-D
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Χαιρομαι που σε βοηθησε ;-) Αν θες το language pack, τοτε βαλε την 6.6.1.4 του Νero και το αντιστοιχο Language pack που υπαρχει για τα ελληνικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.