kesogdem Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Χαιρετώ ολους Εχω ενα DVD-RW τής NEC (3520A) καί πρόσφατα εκανα firmware update μέ αρχείο πού κατέβασα από τήν ιδια τήν NEC. Δέν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά σήμερα διεπίστωσα οτι ενώ διαβάζει (καί γράφει μέ Nero) κανονικά τά DVD δέν μπορεί νά διαβάσει κάν ενα CD ουτε καί αυτό πού συνόδευε τήν συσκευή οταν τήν αγόρασα!!!!!(τό συνοδευτικό λογισμικό δηλαδή) φυσικά καί ουτε καί νά γράψει.Μήπως γνωρίζει κανείς τί μπορεί νά συμβαίνει??? Ευχαριστώ
papaki63 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 an ena ka8arisma toy laser den allaksei thn katastash... dokimase to flashareis ksana ... epishs mporei na exei problhma me th sygkekrimenh marka cd opote dokimase to kai me allh marka ... an tipota apo ayta den apodwsei hr8e h wra gia agora neoy drive...
kesogdem Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 πώς γινεται καθάρισμα τού laser????
blackstar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 afinis anoixto to tray prin klisis to pc bgazi me prosozi thn plastiki prosospis (exontas anoixto to tray), bgazis tis bides ta metalika kalimata to akoympas kapoy poy den eiparxei periptosi na bre8i statikos ilektrismos kai telos, pernis mia mpatoneta (an 8ymame kala to onoma) kai ka8arizi poli, para poli apala to mataki to 3ana bidonis kai eisai (elpzio) ok.
gtsamour Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι είσαι έτοιμος για μια βόλτα από Πλαίσιο μεριά αν κάνεις κάτι τέτοιο...
gv Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 akrivos to idio provlima me nd3540 ... to 3aposteila
Meredoth Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι είσαι έτοιμος για μια βόλτα από Πλαίσιο μεριά αν κάνεις κάτι τέτοιο... Mia xara doylevei aftos o tropos an kai einai o istatos otan exoume dokimasei ka8arismo me cleaning cd.
thes1os Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Για το ίδιο πρόβλημα έφτσα και εγώ μέχρι εδώ. Το DVD-R ενός φίλου που με πήρε τηλέφωνο ζητώντας βοήθεια δεν διαβάζει τα CD (έτσι ξαφνικά) διαβάζει όμως τα DVD. Υποθέτω δεν υπάρχει λύση ή βοήθησε το firmware update? (άντε τώρα να δώσεις οδηγίες στον DJ να κάνει firmware update απο το τηλέφωνο!). Να του πώ να το πετάξει? Μέχρι πρίν μια μέρα όμως -χωρίς να παρέμβει καθόλου στο σύστημα- διάβαζε τα συγκεκριμένα δισκάκια. Και έχει και πρόβλημα με την δουλειά του...
thes1os Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 αν και εδώ έχει την έμμεση λύση για να "έχεις" τα CD σου μέχρι να αγοράσεις καινούργιο... Αιτία λέει ότι μάλλον έχει καεί/καταστραφεί το laser του CD απο την σκόνη όπως πολύ σωστά είπε και το παπάκι.
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ το πήρα μόλις πρωτοβγήκε το έχω σκίσει και δουλεύει ακόμα σαν σκυλί. (φτου φτου) Δεν έχω αυθεντικό firmware though, έχω liggy & dee
vjshadow Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Το ιδιο ακριβως προβλημα μου παρουσιαστηκε χθες το βραδυ με το 3540Α. Βρεθηκε καμμια λυση ή παμε για καινουρια αγορα; Ακομη δεν εχω κανει κατι για να δουλεψει (ουτε καθαρισμο).
Hlapatsas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Αυτό είναι ένα από τα πιο γνωστά προβληματα των Nec.Mεχρι και εγώ που δεν ξέρω από Nec το έχω ακούσει πολλές φορές. Συμβουλή:Aν είστε πρόθημοι να κατσαβιδιάσετε το αντιγραφικό σας προτού αγοράσετε άλλο,πάρτε ένα από αυτά τα spray που πετάνε αέρα με πολύ πίεση.Χώστε τα προσεκτικά μέσα στο ματάκι του αντιγραφικού και ρίξτε μπόλικο αέρα.Το ματάκι πεθαίνει από την σκόνη ανάμεσα στα πολλά επίπεδα φακών που περιλαμβάνει.Γι'αυτο πολλές φορές καθαρίζοντας μόνο την επιφάνεια του laser παίζει για λίγο και μετα ξαναχαλάει.
Tuff_P Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 to idio provlima me to NEC 3520A den exo kani update to firmware Sikgekrimena mou exi dimiourgisi apira koufa! teleftea den diavazi katholou adigramena DVD-video eno sta DVD-ROM ta misa arxia den mpori na ta diabasi omos kai to player to kani auto einai ena Pioneer dvd-rom dvd-116 palia kolouse otan eblepa dvd kai to proto kai to deftero tes pa den exi noima ... exoun gini pola koufa apla ithela na rotiso mipos ftei sta win kai exo afto to provlima ? sorry ean sas kourasa alla ta exo peksi!!! efxaristo
Hlapatsas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 to idio provlima me to NEC 3520Aden exo kani update to firmware Sikgekrimena mou exi dimiourgisi apira koufa! teleftea den diavazi katholou adigramena DVD-video eno sta DVD-ROM ta misa arxia den mpori na ta diabasi omos kai to player to kani auto einai ena Pioneer dvd-rom dvd-116 palia kolouse otan eblepa dvd kai to proto kai to deftero tes pa den exi noima ... exoun gini pola koufa apla ithela na rotiso mipos ftei sta win kai exo afto to provlima ? sorry ean sas kourasa alla ta exo peksi!!! efxaristo Τα έχεις δοκιμάσει σε άλλον υπολογιστή;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.