vikini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν θυμαμαι πως αλλα εκανα βλακεια και οταν καποιο προγραμμα ζηταει να συνδεθει στο internet συνδεεται μονο του χωρις να μου βγαλει παραθυρο να με ρωτησει.Πως μπορω να το διορθωσω??
accipio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δε διευκρινίζεις για ποια προγράμματα πρόκειται. Πάντως ψάξε στο πρόγραμμα να βρεις την επιλογή Direct Connectιον ή κάπως έτσι και απενεργοποίησέ την, ή την επιλογή του τύπου "Να μη γίνεται κλήση μιας σύνδεσης" και ενεργοποίησέ την.
vikini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Προγραμματα οπως webshots, antivirus(AntiVir),antispyware και γενικα ολα οσα κανουν request για συνδεση στο net με την διαφορα οτι δεν κανουν request αλλα ξαφνικα βλεπω να γινεται dial και να συνδεεται!
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Πινακας Ελεγχου->Επιλογες Ιντερνετ->Συνδεσεις->Να μην γινεται ποτε κληση μιας συνδεσης Επισης καλο ειναι να εχεις καποιο firewall για να ελεγχεις ποια προγραμματα μπαινουν στον ινετρνετ και ποια οχι...
vikini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτη η επιλογη ειναι ηδη τσεκαρισμενη!Και εχω το Zone Alarm.Ακομα κι αν απλα ανοιξω τον Firefox συνδεεται κατευθειαν στο internet.Καμια ιδεα??
vikini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω adsl και γι 'αυτο δεν ειναι μεγαλο προβλημα που συνδεεται μονο του αλλα με ενοχλει.
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Ε κατσε βρε φιλε θα μας τρελανεις Αν εχεις ADSL router τοτε ειναι συνεχεια μεσα, ειναι feature αυτο δεν ειναι προβλημα!
vikini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω usb modem και ποτε δεν εμπαινε μονο του.Παντα επρεπε να κανω dial connection.Και χτες εκανα format και οταν μου εβγαλε το παραθυρο οτι καποιο προγραμμα ζηταει να συνδεθει προφανως πατησα κατα λαθος κατι που δεν επρεπε αλλα δεν θυμαμαι!
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Περιεργο βρε vikini :-? Εφοσον εχεις κανει αυτο που σου ειπα πιο πανω επρεπε να ησουν ΟΚ. Μηπως τρεχει καποιο προγραμμα στυλ rasdial με την εκκινηση σου και το βαζει αυτο μεσα? Το παραθυρο με το μηνυμα που λες το εβγαλε το ZoneAlarm? Σβησε αν ειναι ολα τα προγραμματα σου απο το Program Control και μετα προσεχε ενα ενα τα προγραμματα που ζητανε access στο ιντερνετ...
vikini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Οχι δεν τρεχει καποιο τετοιο προγραμμα με την εκκινηση και το παραθυρο δεν ηταν του ZoneAlarm ηταν των Windows.Παντως θα το δοκιμασω κι αυτο.Ευχαριστω πολυ!
coolmatter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχώς το είχα πάθει και εγώ αυτό αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο! Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχα κάνει... Πάντως είχα πάει στο Control Panel -> Phone And Modem Options και εκεί έπαιξα με το My Location...
vikini Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Καμια αλλη ιδεα??Εχει καταντησει πολυ ενοχλητικο!!!Δεν θελω να μπαινει μονο του.Μολις ανοιγω το pc μετα απο 2 λεπτα κανει dial και μπαινει!Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.Το ψαχνω ολη μερα!Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!
asmilon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Κατεβασε το Highjackthis ή το autoruns και σωσε το log και ανεβασε το εδω, να δουμε αν εχεις τιποτα περιεργο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.