Προς το περιεχόμενο

dvd--> .avi or divx xvid

fsbmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοπον γεια χαρα και παλι παιδες... τελαιυταια με επιασε η μανια να κανο ripping και ετσι εχω καποια προβληματακια.

Αποφασισα να μην δωσω ευκαιρια στα δωρεαν προγραμματα και να αγορασω το div-x converter αλλα πριν το κανω δοκιμασα το δοκιμαστικα..μια ολοκληρωνει μια δεν -οσο για υποτιτλουσ.... δεν βγαινουν ουτε με divx player η εκδοση ηταν η 6.3 αν θυμαμαι καλα.

Ετσι λοιπον ειπα να δοκιμασω το ayto gk το οποιο ομως μου βγαζει προβλημα εκει στο τελοσ οτι c++runtime error debug και τετοιες βλακειες,...

τελικα δοκιμασα νερο 7 recode και ολα μελι γαλα.

1)εχει δοαφορα στην ποιοτητα και στο μεγεθος αυτο που θα εβγαζα απο το auto gk με αυτο απο το recode?

2) κατι το οποιο το νερο 7 δεν κανει...θελω να δημιουργω ενα αρχειο το οποιο να εμφανιζει τους υποτιτλους παντα....και να ειναι σε avi οπως καποια που εχω κατεβασει...καιε ιναι κομπλε και τα γραφεις σε dvd και ειναι παλι οκ σε οτι dvd και να παιξουν.Σαν να ενσωματονονται στο βιντεο δηλαδη.

3) καποια προγραμματα να κατηαρισω το pc απο codecs και να βαλω παλι απο την αρχη ?

4) ειδα οτι το καινουριο το ayto gk ειναι συμβατο με divx 6.1x εγω που εβαλα 6.3 πως θα βαλω τον παλιο και που θα τον βρω???????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...