Προς το περιεχόμενο

Full Disk ενω εχει 5 GB ελευθερα

neofix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκιμασες το spacemonger? Που παει ο χωρος σου?

Να σε ρωτησω κατι? Οταν ο χωρος σου λες οτι γινεται 25ΜΒ τι γινεται μετα? Σου βγαζει οτι δεσμευει δανεικο χωρο ή το ξεκιναει απο την αρχη?

Το εκανα εγκατασταση και το ψαχνω με το help για να καταλαβω πως λειτουργει. Μου πεταει "Low disk space" και οταν το κλεινω μου βγαινει το Disk Clean Up to opoio φυσικα δεν εχει τιποτα αλλο να σβησει!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για και απο εμένα για το προβλημά που αναφέρεις το πιθανότερο είναι να μην έχεις κάνει εκκαθάριση δίσκου.Πήγαινε ο υπολογιστής μου->δεξί κλικ στο δίσκο->ιδιότητες->πάτα το κουμπί που λέει εκκαθαριση δίσκου (κάτω δεξιά)->τσέκαρε ολλές τις επιλογές έκει που λέει αρχεία για σβήσιμο και οκ στο τέλος.Δοκίμασε το αυτό :-D .

Δημοσ.
Για και απο εμένα για το προβλημά που αναφέρεις το πιθανότερο είναι να μην έχεις κάνει εκκαθάριση δίσκου.Πήγαινε ο υπολογιστής μου->δεξί κλικ στο δίσκο->ιδιότητες->πάτα το κουμπί που λέει εκκαθαριση δίσκου (κάτω δεξιά)->τσέκαρε ολλές τις επιλογές έκει που λέει αρχεία για σβήσιμο και οκ στο τέλος.Δοκίμασε το αυτό :-D .

-------------------------

Μου πεταει "Low disk space" και οταν το κλεινω μου βγαινει το Disk Clean Up to opoio φυσικα δεν εχει τιποτα αλλο να σβησει!
Δημοσ.

Αφου δεν έγινε τίποτα με αυτό δοκίμασε να σκανάρεις τον δίσκο σου με κάποιο πρόγραμμα antivirus μπας και έχεις κανένα ιο...

Δημοσ.

ego tha po kati teleuteo.mipos o xoros autos desmeuetai apo page file?dokimase na kaneis 100 mb mono to pagefile esto kai an pigenei arga(gia DOKIMI PANTA) gia na deis.an den sou teliosei o diskos simenei oti to pc sou gia kapoio logo ftiaxnei terastio page file.i klisto to page file.tha sournetai to pc alla tha deis an ine auto

Δημοσ.
ego tha po kati teleuteo.mipos o xoros autos desmeuetai apo page file?

Ναι, οταν το πηρα πρεφα οτι γινεται αυτο, το pegefile (καλως η κακως) το ειχα σεαλλο partition. Για δοκιμη το εβαλα στο C:, pali ta ιδια ομως όπου και να το εχω.

Είσαι με adsl να φανταστώ κ κατεβάζεις από p2p;

Έχεις κάποιο fw ενεργό;

Ναι και στα 2, p2p απο torrents. Firewall εχω των Windows αφου ειναι 64bit και δε παιζει καλα καποιο αλλο απ'όσο ξέρω.

Δημοσ.

Δηλαδη ο χωρος αδειαζει και γεμιζει συνεχεια? Αυτο γινεται? Επειδη δε απαντησες τι γινεται οταν γεμιζει τελειως τι κανεις...

Δημοσ.

Μου πεταει "Low disk space" και μου βγαινει το Disk Clean Up. Το τρεχω, δεν εχει τιποτα να σβησει (πλεον, γιατι εχω τρεξει ηδη) και μετα μου βγαζει συνεχεια το "Low disk space"... Μερικα προγραμματα μπορει να σταματησουν να λειτουργουν οπως το μtorrent που σταματαει να κατευαζει! Η ακομα και το NOD32 σταματαει να κανει scan και λεει, "not enough memory to continue scan"!

Δημοσ.

Έτσι όπως το λες ακούγετε σαν να δεσμεύει χώρο κάποιο log/temp file που σβήνεται μετά από κάθε restart.

Δοκίμασε να κλείσεις fw/av χωρίς να κατεβάζεις κάτι κ αν νομίζεις χωρίς να είσαι net. Δεν γνωρίζω τα προγράμματα που έχεις επάνω στο Pc σου για να σου πω ακριβώς ποιό το κάνει ( σε περίπτωση που δεν είναι ιός πάντα ) , αλλά αποκλείωντας περιπτώσεις θα βρείς τον "ένοχο". Ένα που κρατάει τεράστιο log π.χ. από default είναι το peerguardian, αλλά αυτό δεν το σβήνει στο restart.

Αν δεν βρήκες άκρη με το SpaceMonger, μπορείς επίσης να δοκιμάσεις το TreeSize Pro [shareware]. Αφού το κάνεις εγκατάσταση άνοιξε to υποψήφιο partition/hd με window explorer δεξί κλικ στη μπάρα των φακέλων κ πρόσθεσε στις λεπτομέρειες το "tree size". Έτσι έχεις τη δυνατότητα κάνοντας απλά browsing στον hd σου να βλέπεις παράλληλα το μέγεθος & των φακέλων. ;)

screenshot4-small.gif

Για το τέλος προσθέτωντας αυτή την καταχώρηση στην registry σου θα σταματήσουν τα low disk space μυνήματα.

>
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoLowDiskSpaceChecks"=dword:00000001

[Copy-Paste σε αρχείο notepad, μετονομασία σε *.reg - διπλό κλικ]

/sc

Δημοσ.
i anasigkrotisi einai gia pio grigora oxi gia na exikonomiseis xoro.

Κι ομως μου εδωσε ιδεα! Εκανα Analyze to c: και στο report μου βγαζει

Fragments -> 1,344

File Size -> 1.95 GB

Most fragmented files -> \WINDOWS\system32\LogFiles\WMI\trace.log

...αναμεσα σε αλλα τα οποια ειναι απο κατι Kb μεχρι 52mb

an το ξανατρεξω το analize το trace.log γινεται 2.08GB... μετα 2.12GB κ.ο.κ

Απο ποιο προγραμμα ειναι ομως αυτο το log?

Eπίσης το folder αυτο δεν εχει τιποτα αλλο μεσα παρα μονο αυτο το Log.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...