neofix Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια help Εχω τα WInXP x64 σε ενα partition των 20 bg. σε καποιες φάσεις μου βγαζει οτι ο δισκος εχει γεμησει και μου βγαζει το disk cleanup. Αν επιλεξω ομως ολα τα folders απο τον WIndows explorer για να δω το size, μου βγαζει 15gb ολα μαζι! Που ειναι τα αλλα 5; οεω; Τι κανει και δίχνει οτι και τα υπολοιπα 5 ειναι γεμάτα; Ιδιο πρόνλημα ειχα με τα XP στις αρχές τους αλλα οταν βγηκε το SP1 διορθωθηκε. Αν κανω restart ομως kai η κατασταση στρωνει! Any ideas? ΕΠίσης τα WIndows εχουν τα latest updates!
karolos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 mipos exeis tpt krifa folders kai ta exeis ksexasei??? pantws egw eixa ena paromio prob se enan 200ari gemato moysikh tainnies klp.ta svinw ola kai meta moy edeixne oti apasxoloysa tria gb(den htan primary o skliros).efage to format toy...
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Aν επιλεξεις ολα τα folders και αρχεια, προφφανως δεν επιλεγεις τα κρυφα, εκτος αν το εχεις ενεργοποιησει. Ο πιο αξιοπιστος τροπος για να δεις τον ελευθερο χωρο σου ειναι να κανεις δεξι κλικ πανω στον δισκο σου ιδιοτητες και στην πρωτη καρτελα σου βγαζει μια πιτα με τον κατελημενο και τον ελευθερο χωρο σου.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Τσέκαρε επίσης την "Επαναφορά συστήματος" η οποία τρώει όσα –Gb- του έχεις πει. Αν δεν του έχεις πει, νομίζω ότι έχει μια τάση να αυξάνεται εκτός και αν κάνεις καμιά φορά την εξυπνάδα και σβήσεις μερικά -restore points- παλαιότερα. Επίσης αν έχεις ένα σκληρό σίγουρα δεν βλέπεις τον χώρο του Page File.
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 poloi katalogoi den mporoun na ginoun access opote nomizo oti den blepeis to full tou diskou.episis ena scandisk isos kanei kati an kai epidi les oti kaneis restart to pc kai ftiaxnei tha ekane mono tou scandisk ama ebriske kati.
neofix Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν ειναι τιποτα απ'ολα αυτα που λετε, ο χωροσ μειωνεται οσο περναει η ωρα... τωρα ειναι 4.27GB, σε 20 λεπτα θα ειναι 4.10 και σε 3 ωρες 25mb!
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασε το SpaceMonger και δες που "χανεται" ο χωρος σου...
pitpapk4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Κανε ενα format να εισαι σιγουρος φιλε
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Κανε ενα format να εισαι σιγουρος φιλε Κατσε φιλε pitpapk4, αυτο ειναι ποναει χερι κοβει και τα 2 χερια απο τον ωμο (!) , τι λεμε τωρα? Κατσε να εντοπισουμε το προβλημα και βλεπουμε πως θα το αντιμετωπισουμε...
Mystirios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Προφανώς hidden files & system files του τρώνε το χώρο. Μη τολμήσεις να κάνεις κάνα format.Δεν αξίζει
neofix Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Και επαναλαμβανω... Δεν ειναι τιποτα απ'ολα αυτα που λετε, ο χωροσ μειωνεται οσο περναει η ωρα... τωρα ειναι 4.27GB, σε 20 λεπτα θα ειναι 4.10 και σε 3 ωρες 25mb!
tsakonas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Οτι πιο κουφο εχω ακουσει!!!! χχαχχαχ Ρε φιλε ανοιγε το πι σι 3 ωρες νωριτερα
asmilon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασες το spacemonger? Που παει ο χωρος σου? Να σε ρωτησω κατι? Οταν ο χωρος σου λες οτι γινεται 25ΜΒ τι γινεται μετα? Σου βγαζει οτι δεσμευει δανεικο χωρο ή το ξεκιναει απο την αρχη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.