Προς το περιεχόμενο

aksizei i agora enos tetiou diskou????

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον δεύτερο τον έχω εδώ και 1,5 χρόνο και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

βασικές διαφορές τους είναι(εκτός από την εμφάνιση):

-το μέγεθος:ο πρώτος είναι πιο μικρός

-η εγγύηση:ο δεύτερος έχει 1 χρόνο επιπλέον από τον πρώτο...

p.s. μπορείς να κοιτάξεις και την περίπτωση εσωτερικού δίσκου με κουτί

Δημοσ.

Εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου, αρα μόνο εσύ αποφασίζεις αν αξίζει ένας τετοιος δισκος για σενα....

Γενικά, μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις για να αποθηκεύεις μεγάλα αρχεία (μουσική, ταινίες, σειρές) και ταυτόχρονα να τα μεταφέρεις απο pc σε pc. Λόγω της εξωτερικής σύνδεσης USB όμως είναι αρκετά πιο αργοί.

Δημοσ.

re file giati den perneis ena skliro kai ena kouti pou ton kanei eksoteriko??

tha sou vgei stadar pio ftina... ase pou to kouti me 10 euro pio akrivo(se sxesi me to aplo) perneis kai me firewire... gia psaksto ligo...

Δημοσ.

Εχω τον δευτερο αλλα με μεγαλυτερη χωρητικα 250 GB και ειναι μια χαρα. Θα στον συνιστουσα ανετα, αν και 80GB δεν ειναι λιγα?

Δημοσ.

h lisi tou nik7 einai pio praktiki giati sto melon bazis megalitero disko sto rak..

eno tora periorizese se auta.

apo auth tin apopsi fisika einai kaliteri epilogi apo to standar..

Δημοσ.

telika agorasa ton deutero disko kai ton koumposa panos to pc ...auto pou thelo na rotiso einai to eksis to format tou diskou einai fat32 ...na to allakso kai na ton formaro se ntfs????tha einai ok???kai kati allo mporo argotera na vgalo apo tin thiki autin kai na valo pio megalo disko ???ginete???

Δημοσ.

Format it σε NTFS, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσο για το δεύτερο, όλα θέλουν την τέχνη τους αλλά γίνονται, δεν ξέρω όμως τι γίνεται με την εγγύηση του...

Δημοσ.

παιδιά για'υτόν τι λέτε?

WESTERN DIGITAL WDXE3200JBE NETCENTER 320GB

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.303855

πως συμπεριφέρεται? σαν κανονικός δίσκος? Δηλαδή μπορείς να τρέχεις αρχεία κατευθείαν από αυτόν ή κάνει μόνο για αποθηκευτικό χώρο?

ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...