Προς το περιεχόμενο

VoIP telephony

understatement

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ούψ, σορυ, δεν είδα ότι θέλεις cordless γι'αυτό έκανα edit

πήρα χθες ενα linksys 941. είναι ολοκληρωμένη συσκευή. δεν πρόλαβα να την λιώσω κ να δω όλες τις δυνατότητές της, αλλά μου φαίνεται πολλά υποσχόμενη. κουμπώνει κατευθείαν πάνω στο ρούτερ, έχει web interface για να την ελέγχεις εξ' αποστάσεως.

εξαρτάται κ από τις γνώσεις σου, έχει πολύπλοκη ρύθμιση, μου πήρε γύρω στο 20λεπτο να το στήσω.

από τα ακουστικά κ το usb-voip τηλεφωνάκι που χα σαφώς καλύτερη λύση. άνοιξε πάντως νέο topic για συσκευές, εδώ μέσα χάνεται το θέμα... κ ενδιαφέρει πολλούς

Δημοσ.

Κι εγώ σκέφτομαι να συνδέσω μια συσκευή του σπιτιού σε ένα τέτοιο μηχανηματάκι, αφού ο ΟΤΕ μας έχει π$δ^ξει κανονικά!!! Πως γίνεται όμως να συνδέσουμε 2 συσκευές, από τη μία να καλεί ο αδερφός μου και να χρεώνεται σε δικό του account και απο την άλλη να καλώ εγώ και να χρεώνομαι σε δικό μου? Θα πρέπει να πάρουμε 2 voip phone stations? Από τα παρακάτω ποια νομίζετε ότι μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615093

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592074

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615047&PHPSESSID=8f1nnuk9sam1hqdg3f7qb2h3n3

http://www.megamarket.gr/linksysspa3102-p-23764.html

Δημοσ.

και με τις παραπάνω συσκευές θα πρέπει να πληκτρολογώ κάθε φορά τον αριθμό που καλώ απο τη συσκευή του τηλεφώνου ή μπορώ να κλικάρω στην επαφή που έχω σώσει στο skype και να μιλάω απο τη συσκευή μου?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re paidia dokimasa to voipdiscount poy anefere o xristis vlachaquito...

leei oti oi kliseis gia ellada einai entelos free me periorismo ta 300 lepta tin vdomada...(kathe vdomada ta 300 ananeonontai???)

moy fainetai poly kalo gia na einai alithino...(eidika stis akriveias ton kairo poy zoyme simera...)

mipos exei tipota kryfes xreoseis apo piso kai moy erthei kanena mpoygioyrnti ston ote kai xaso tin mpala? (exo adsl 1024)

episis exei kai free kliseis pros eksoteriko (canada poy exo sygkeneis) einai pragmatika free? na to tolmiso?

doste ta fota sas! min pame gia malli kai vgoyme koyremenoi...

pantos an einai free, sothika... mono ta tilefona apo ta delivery na valo...mia perioysia tha glytoso!

eyxaristo poly!

Δημοσ.

nai file ola einai opos fainontai..

ta 300 lepta ananeonontai..vasika einai mia teleytaia patenta pou kanan giati kapoioi to xesane..

pantos 300 lepta einai 40 lepta thn hmera, ara yperarketa..kai meta h xreosh einai 0.01 to lepto, dld kai pali tsampa.

proxorato kanonika, oti leei einai..

apo ton semptemvrio to xrhsimopoio, & oi dikoi mou den me ksanaphran thl, anapanthth kai tous perno ego..

P.S. fysika kai ta dorean einai pros ta stathera o.k.??

Δημοσ.

file moy na se kala! eneka toy oti eimai foititis kai makrya apo to spiti moy... sotiria! 40 min tin mera gia stathera einai teleia! vale kai to free2go poy exo me tin kopelia gia to kinito... ola kala!

Δημοσ.

na rotiso kai kati allo, exo kanei ena aplo register sto programma, den exo valei lefta poythena, pali tha exo 300 min. tin vdomada kathe vdomada i' einai trial (dokimastika) gia kapoio kairo (px. ena mina, mia vdomada) kai meta tha thelei fragka?

eyxaristo kai pali!

Δημοσ.

Pedes gia na katalabo giati kai ego thelo na kano ena tetoio kolpo.

Tha paro mia adsl 1024 over isdn,kai h sundesmologia thelo na einai h eksis

isogeio

- modem router ----> 1 pc

----> 1 suskeuh voip

protos orofos

- switch pou sundete ston router kato ---> 1 pc

---> i suskeuh voip

Logika isxuei h sundesmologia,mporo na kano kati pio aplo?,ti allo thelo? mia sundesh voip?

Kserete pia einai aksiopisth, oso gia to kostos pisteuo oti sigoura apo ton ote tha einai pio fthnh, gia klhseis endiaferome topikes - uperastikes - kai pros tsexia

Δημοσ.

Η συσκευή VoIP δεν είναι απαραίτητη μπορείς να έχεις και ένα softphone όπως το sjphone. Αλλά πάντα οι συσκευές έχουν καλύτερη ποιότητα.

Μια πάρα πολύ καλή λύση είναι να πάρεις ένα Fritz!Box όπως έχω ξαναπεί που τα κάνει όλα και είναι και αρκετά δοκιμασμένο..

έτσι θα έχεις και aDsl modem αλλά και Voip τηλέφωνο επίσης τα νέα μοντέλα έχουν και WiFi!! τι άλλο θες :mrgreen:

Πρόσφατα δοκίμασα και ένα Linksys PAP2 που κι αυτό είναι αρκετά εύκολο και παίρνει επάνω και δύο voip λογαριασμούς..

Δημοσ.

παιδιά πήρα το Grandstream 386 και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ποιότητα. Όμως δε φαίνεται να υποστηρίζει πάνω από 1 voip provider για κάθε συσκευή... Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να βάλω άλλο provider για κινητά, άλλο για σταθερά κλπ...

Δημοσ.

μαγκες καλησπερα.... εχω μια adsl 768 over pstn κ ενδιαφερομαι να μιλαω μεσω ip σε σταθερα... μεχρι στιγμης μιλουσα με mic k skype αλλα οι χρεωσεις ηταν απαγορευτηκες.... λεω να κανω account σε voipdiscount καθως ακουσα πολυ καλα λογια κ να παρω καποιο phone.

μου προτεινεται καποια οικονομικη συσκευη... softphone η συσκευη voip?

για την ιστορια εχω modem\router speedtouch thomson 530.

ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό το modem έχω..

Για VoIP adapters etc.. ρίξε μια ματιά κι εδώ και μετά σύγκρινε και τιμές στο scroutz να δείς τι έρχεται ποιο οικονομικά..

πάντως απο ότι βλέπω τα ποιο δοκιμασμένα είναι Grardstream & Sipura (Linksys SPA)

Αν θέλεις Softphone εγω νομίζω πως το καλύτερο είναι το SJPhone

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...