understatement Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Eνδιαφέρομαι να ενημερωθώ σχετικά με το πως μπορεί κανείς να κάνει κλήσεις VoIP χωρίς την μεσολάβηση PC. Διαθέτω: 1. Σύνδεση ADSL 1024 (dynamic IP) 2. Modem/router Sagem F@st 1500 WG (wireless) πάνω σε PSTN. Οι απορίες μου έχουν ως εξής: 1. Τι επιπλέον εξοπλισμό χρειάζομαι (και γιατί); 2. Χρειάζεται να εγγραφώ σε εταιρεία παροχής VoIP telephony; 3. Χρειάζεται να αγοράσω τηλεφωνική συσκευή VoIP; Σημείωση: Είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ, όσο πιο κατανοητά και "λαικά" τόσο το καλύτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
polidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 1.Den xriazese tipota(Mic kai akoustika mono) 2.Nai vevea. Kai kalo tha einai na doseis kai kana 10riko 3.An thes nai(Perita exoda gia mena)volepso pros to paron me akoustika kai mic.
Gantalf_4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δες τα προιοντα της OneVoip.gr εκει εχει οτι ζητας.
madboy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω αγόρασα το Linksys Spa 3102 και έτσι δεν χρειάζεται να έχω ανοιχτό τον υπολογιστή μου για να μιλάω και εκτός αυτού μιλάω κανονικά μέσω της τηλεφωνικής συσκευής μου. Αν εξαιρέσεις οτι κοστίζει 85 ευρώ και κάποιος ίσως προτιμήσει τα ακουστικά με το μικρόφωνο θα σου έλεγα αν θές να ασχοληθείς κανονικά αξίζει να αφιερώσεις αυτό το ποσό! Βέβαια έκανα μερικες μέρες για να το σετάρω και μετά με ενα dial plan καθορίζεις εσυ πως θές να διαχειρίζεται τις κλήσεις! Τα λεφτά του σε συνεργασία με την συνδρομή του VoipBuster μέσα σε ενα 2μηνο θα τα έχει βγάλει απο το κέρδος που θα έχεις αν αυτά τα τηλεφωνήματα τα έκανες μέσω Οτε!
aristos98 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ με τη σειρά μου είμαι άσχετος λιγάκι,και θα ήθελα να μου ενημερώσετε πως μπορώ να χρεισημοποιήσω το VOIP χωρίς την χρήση του υπολογιστή. 1)Χρειάζομαι μονον την LINKSYS VOIP τηλεφωνική συσκευη η και κανένα μόντεμ ρούτερ?καθώς το μόντεμ μου ειναι με usb. Eυχαριστώ εν των προτέρων
madboy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν νομίζω να δουλευει το Spa 3102 μέσω usb. Αρα αναγκαστικά πηγαίνεις για μόντεμ ρούτερ με ethernet σύνδεση ή αλλιώς αγοράζεις ενα μόντεμ ρούτερ που να υποστηρίζει και Voip! Ενα πολύ καλό και ακριβούτσικο (περίπου 160 ευρώ) είναι το Fritz Box wan.
bloodram Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ενα πολύ καλό και ακριβούτσικο (περίπου 160 ευρώ) είναι το Fritz Box wan. den einai anagkastiko na pas se afti tin siskevi (ekei pliroenis kai to onoma tis avm) yparxoun kai ales me ligotera $$ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613681 ama psakseis ligo sto net to vriskeis kai gia pstn!
agoraki_23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 den einai anagkastiko na pas se afti tin siskevi (ekei pliroenis kai to onoma tis avm) yparxoun kai ales me ligotera $$ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613681 ama psakseis ligo sto net to vriskeis kai gia pstn! Κανένα router για voip ανάλογο pstn όμως? Ενδιαφέρομαι άμεσα...Ευχαριστώ πολύ... Επίσης τι συνδρομή voip χρειάζετε να κάνω και που βρισκω πληροφορίες?
a123xxsp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 To 3102 δέχεται εισερχόμενες απο ΟΤΕ + κάποιον άλλο παροχέα? δηλαδή να δέχεται από 2 ? Εγω αγόρασα το Linksys Spa 3102 και έτσι δεν χρειάζεται να έχω ανοιχτό τον υπολογιστή μου για να μιλάω και εκτός αυτού μιλάω κανονικά μέσω της τηλεφωνικής συσκευής μου.Αν εξαιρέσεις οτι κοστίζει 85 ευρώ και κάποιος ίσως προτιμήσει τα ακουστικά με το μικρόφωνο θα σου έλεγα αν θές να ασχοληθείς κανονικά αξίζει να αφιερώσεις αυτό το ποσό! Βέβαια έκανα μερικες μέρες για να το σετάρω και μετά με ενα dial plan καθορίζεις εσυ πως θές να διαχειρίζεται τις κλήσεις! Τα λεφτά του σε συνεργασία με την συνδρομή του VoipBuster μέσα σε ενα 2μηνο θα τα έχει βγάλει απο το κέρδος που θα έχεις αν αυτά τα τηλεφωνήματα τα έκανες μέσω Οτε!
pikos-apikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω πως η καλύτερη λύση για εσένα είναι το FritzBox με το οποίο θα έχεις και Adsl modem αλλά και δυο εξόδους για τηλεφωνικές συσκευές οι οποίες θα παίζουν voip
g2590 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 φιλοι του insomnia επειδη και εγω ειμαι λιγο ασχετος με τις συσκευες voip και τα οικονομικα μου οχι και τοσο ανθηρα θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με τη συσκευη ZYXEL PRESTIGE 2602R ADSL 2+ VOIP IAD ISDN που προτεινε ο φιλος agoraki_23 η συγκεκριμενη συσκευη δουλευει με κλειστο υπολογιστη;(δηλαδη μπορεις να κανεις τηλ. με κλειστο υπολογιστη) Συνδεεται αυτη η συσκευη στον υπολογιστη με usb γιατι ο υπολογιστης μου δεν εχει θυρα ethernet. Δουλευει με παραπανω απο 1 εταιρειες γιατι εχω λογαριασμο και στη voipbuster kαι στην sipdiscount; φιλικα!!!!!!!!!! g2590
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ναι αλλά αυτό είναι για ISDN γραμμή. (κοίταξε και στο http://www.evoice.gr για υπηρεσία VoIP)
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Διαθέτω: 1. Σύνδεση ADSL 1024 (dynamic IP) 2. Modem/router Sagem F@st 1500 WG (wireless) πάνω σε PSTN. Οκ νόμιζα πως ήσουν ο ίδιος που έγραψε το παραπάνω. Σε εκείνον πήγαινε.
vlachaquito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Hello kids, den thelo na anoikso kainourgio kainourgio topic giayto synexizo apo edo. Eno sto thema ths voip thlefonias ta kataferno mia xra, varethika me akoustika kai thelo na gyriso se kanoniko thlefono. Syndeomai me switch 3com office connect 5 kai xrhsimopoio to voipdiscount gia ta thlefonhmata mou kai to skype gia calls kyrios meso internet. Exete idea gia kapoia syskeyh, xoris na ypervaino ta 80-100 euro pou mporei na kanei thn douleia mou?? H epilogh na thlefonao xoris na douleyei to kompiuter den einai idiaitera vasikh, tha ithela apla an ginotan se mia syskeyh na eixa kai thn kanonikh grammh mou.. Thanx guys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.