Προς το περιεχόμενο

ANTIVIRUS & FIREWALL ελληνικο

axinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως φαινεται και απο τον τιτλο ψαχνω αν υπαρχει κανενα antivirus και firewall (εκτος των Windows) που να εχουν ελληνικο μενου!!! ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα ειπα μηπως...

Δημοσ.

Υπάρχει το PANDA ANTIVIRUS & FIREWALL. Είναι στα Ελληνικα και πολύ εύκολο στην χρήση. Εγώ το πήρα από το Πλαίσιο και μάλιστα είχε δύο άδειες χρήσης. Έτσι το μοιράστηκα με ένα φίλο μου και μας στοίχισε από 15€ στον καθένα.

Δημοσ.
Υπάρχει το PANDA ANTIVIRUS & FIREWALL. Είναι στα Ελληνικα και πολύ εύκολο στην χρήση. Εγώ το πήρα από το Πλαίσιο και μάλιστα είχε δύο άδειες χρήσης. Έτσι το μοιράστηκα με ένα φίλο μου και μας στοίχισε από 15€ στον καθένα.

με το panda εχεις προβλημα? μηπως σου κανει τον υπολογιστη να σερνεται?? το ειχα δοκιμασει καποια στιγμη στο δικο μου pc (intel 3.2 με 1 giga ram) και κολλουσε και εγω δεν ξερω ποση ωρα στο boot :( αντιμετωπισες ποτε αυτο το προβλημα?? ρωταω γιατι το pc που σχεδιαζω να το βαλω δεν ειναι και το καλυτερο :)

Δημοσ.

Νομίζω υπάρχει και το Kaspersky Internet Suite στα ελληνικά... Απ' ότι διαβάζω, πρέπει να αξίζει πολύ...

Δημοσ.

Έβαλα το PANDA γιατί είναι πολύ πιο ελαφρύ. Δεν σέρνετε καθόλου ο υπολογιστής και το καλύτερο είναι ότι είναι πολύ απλό σε χρήση. Επίσης ενημερώνετε καθημερινά. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν με το firewall που μου έβγαζε μύνημα λάθους. Κατέβασα ένα patch και όλα πλέον είναι καλά.

Το Kaspersky όταν το έβαλα άνοιγα τον υπολογιστή και πήγαινα για καφέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...