ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Το αμαξι του πατέρα μου εχει καποιες λακουβιτσες σε μερικα σημεια κυριως στις πορτες εχω ακουσει οτι υπάρχει ενα πραγμα σαν βεντουζα αλλα δεν ξερω απο που μπορω να το προμηθευτω.Θελω να ισιωσω την λαμαρινα για να την βαψω .Ξερει κανεις πως λεγεται αυτο το εργαλειο?
Enedra Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Πέρα μια βεντούζα από αυτές που ξεβουλώνουν νεροχυτες κλπ. από Super Market ή μαγαζί με χαρτικά, είδη υγειινής... Και εγώ αυτό έκανα σε βαθούλωμα στην πόρτα του αμαξιού μου και ως δια μαγείας με 2 κινήσείς μόνο (μια βεντουζάρεις την πόρτα και μια τραβάς προς τα έξω) η πόρτα ήρθε στη θέση της!!!!
KWSN_Men Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Αν πρόκειται για μικρές λακουβίτσες και θα βαφτεί ολόκληρο, τότε καλύτερα είναι να πέσει στοκάρισμα.
kage Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 chipsaway κ αλλες παρομοιες εταιριες ή φαναρτζιδικα με καλα μηχανηματα π εχουν ανοιξει..σιγουρα δεν θα σε συμφερει
antreaslam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 μου εκαναν κ εμενα προσφατα ζημια,στο πισω δεξι φτερο (δεν ξερω πως εγινε,ημουν παρκαρισμενος σε πολυ καλη θεση,κ το πρωι βρηκα το πισω πανω δεξια φαναρι σπασμενο,κ πισω πανω δεξι φτερο βαθουλωμα). κ εγω ψαχνω για ενα καλο "βεντουζά",γιατι το να μου το βαψουν,μου ειπαν γυρω στα 400 ευρω!!!
pern112 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 χαχα βεντουζά ρε τι αλλο θα ακουσω..το καλυτερο ειναι να βρεις εναν απλα να στο ισιωσει και να το βαψει και να παρεις εσυ απομιμηση ανταλλακτικα αρκει πχ να μην ειναι πορτα της πλακας. Τα εκ της αντιπροσωπειας ειναι πανακριβα.Εφτιαξα πορτα και φτερο με 100 ευρω κατω εξοδα απο φαναρτζη και 200 απο αντιπροσωπεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.